luna decembrie si cadourile pentru copii

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Boticelina, mersi de review . Fiica-mea in schimb nu prea le are cu desenatul, pictatul and co asa ca am sanse mari sa ii placa. O sa ma uit si in Kaufland, multumesc.

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

La mine de cand am nascut a fost pentru fii-mea tot timpul Mos Craciun..pardon mos Cuciun si mai nou,Claciun....i-am luat jucarii si carti tot timpul...iar de cand a fost oparita am considerat ca suferinta ei nu poate fi alinata cu nimic si nici chinul ei ,dar i-am luat si mai multe,sperand sa o distrag de la suferinta.

Nu dati cu rosii,nu e o rasfatata,nu mai mult decat altii de varsta ei..e chiar intelegatoare....nu cere dar eu ii iau..
De Craciunul asta,pentru ca e mai mare,m-am gandit la un set de stampile cu culori,sa-si redecoreze ea camera,niste calti fumoashe si ce mi-o mai veni prin cap,mai ales ca anul asta tati nu va fi acasa cand vine mosul...si "shunt shupalata ca tata e ial la selvici...vleau sa dolm cu tata si mama in patul male"...vorbeste cu "sh" ca inca ii iese aerul prin spatiile unde nu sunt dinti.....cu Mos Nicolae...sa vedem..inca nu i-am spus,dar o sa-i povestesc ce si cum sa vedem daca o impresioneaza...

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Ati vazut pe undeva instalatie pentru brad sub forma de trenuletz?

Si, a-propos de brad, pentru cine are copilasi mai mic, la noi a avut succes anul trecut un bradutz asa:

http://family.webshots.com/photo/2788836590104261308FctLSk

E ok si pentru ca nu se poate sparge nimic
Anul asta as vrea sa-i fac unul numai cu trenulete dar imi trebuie si instalatie si in urbea noastra sigur nu voi gasi.

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Puisorul, am vazut niste catei interactivi Fur Real. Nu se compara cu un catel in carne si oase dar sunt haiosi.

Finn Constantine 15.10.2009 si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Sunt o multime de animale de companie mai ieftine si mai haioase (si usor de intretinut in apartament) decat un FurReal

Un acvariu cu un Beta Splendens complet echipat e in jur de 60 lei. O Chinchilla cu tot cu cusca si accesorii e in jur de 200 de lei. O pisica de la adapost/vagaboanda e 0 lei si cu toate accesoriile si vaccinarile nu depaseste 150 de lei la start, mai sunt papagalii/canarii care pot fi tinuti in casa.

Eu sunt pro animale de companie pentru responsabilizarea copiilor, noi avem cateva si copilul desi are doar 3 ani chiar se ocupa de ele

inapreda mi-a placut mult bradutul vostru mic, incerc sa-ti fur ideea si sa-l ornam cu lucrusoare din hartie facute de copil

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Ca bine zici, boti.

Mie mi-a adus D. acasa o pisicuta vagaboanda in varsta de o luna, e f. pufoasa, cu ochisori albastri, gri-fumurie. Zau ca e de reclama. O gasise in drum spre casa si deh, sa o lase in frig...

In alta ordine de idei:

Daaati-mi si mie un link la o Barbie cu ponei/trasurica roz, daca gasiti pe undeva!

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Sunt o multime de animalute, intr/adevar. Dar un copil la 4 ani nu schimba apa in acvariu, nu curata cusca chicilei / care trebuie sa fie foarte mare si este si scumpa, etc. Pisicuta poate fi o alternativa, dar daca vrea si copilul. si mai ales daca este parintele de acord.
Pestii nu mi se par interactivi pt un copilas.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Ati vazut pe undeva instalatie pentru brad sub forma de trenuletz?

Si, a-propos de brad, pentru cine are copilasi mai mic, la noi a avut succes anul trecut un bradutz asa:

http://family.webshots.com/photo/2788836590104261308FctLSk

E ok si pentru ca nu se poate sparge nimic
Anul asta as vrea sa-i fac unul numai cu trenulete dar imi trebuie si instalatie si in urbea noastra sigur nu voi gasi.

Mama lui Ian.

Pe internet sunt.

http://www.giftideas.co.uk/gifts/choo-choo-train-string-lights.html

Sau incearca ebay. Iti sugerez sa comanzi cat mai repede daca te hotarasti pt ca din noiembrie incepe nebunia cu posta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

mie mi s-a pus pata pe un aqua doodle - un soi de "salteluta" pe care se deseneaza cu apa...inca nu stiu pt care din ei va fi cadoul, dat fiind ca se vor juca impreuna...dar tare as vrea asa ceva, ca asta micu' ii calca pe urme sora-sii ca o tot vede desenand si vrea si el sa mazgaleasca...are cineva? merita?
inca ceva...cred ca s-a mai intrebat...ce pot lua pt un baietel de 1,5-2ani? la baieti nu ma pricep deloc, e abia in faza distructiva(mi-o aduc aminte pe mimi la varsta lui ce frumos urmarea pe carte poezioare/povesti, recunostea animale, potrivea forme), nici cu masinute nu se prea joaca, le impinge juma' de metru si le arunca, constructiile abia asteapta sa le darame, tranteste tot ce prinde...ma gandeam la o trusa de scule, dar nu stiu de care?

mami cu doi strumphi poznasi - Miruna (18.09.2005) si Andrei (13.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui emushi

mie mi s-a pus pata pe un aqua doodle - un soi de "salteluta" pe care se deseneaza cu apa...inca nu stiu pt care din ei va fi cadoul, dat fiind ca se vor juca impreuna...dar tare as vrea asa ceva, ca asta micu' ii calca pe urme sora-sii ca o tot vede desenand si vrea si el sa mazgaleasca...are cineva? merita?
inca ceva...cred ca s-a mai intrebat...ce pot lua pt un baietel de 1,5-2ani? la baieti nu ma pricep deloc, e abia in faza distructiva(mi-o aduc aminte pe mimi la varsta lui ce frumos urmarea pe carte poezioare/povesti, recunostea animale, potrivea forme), nici cu masinute nu se prea joaca, le impinge juma' de metru si le arunca, constructiile abia asteapta sa le darame, tranteste tot ce prinde...ma gandeam la o trusa de scule, dar nu stiu de care?

mami cu doi strumphi poznasi - Miruna (18.09.2005) si Andrei (13.07.2010)

Ian a avut aqua doodle la 1 an si 9 luni si, desi la virsta aia era innebunit si dupa apa si dupa scris/pictat, nu i-a placut deloc. Habar nu am de ce
Pentru 2 ani nu prea stiu ce sa recomand pentru ca, al meu cel putin, nu stia "sa se joace de-a...", sa interpreteze un rol. Poate niste puzzle-uri cu incastre? La al meu ii mai placea laptop-ul lui de jucarie. Si plastelina. Si baloanele de sapun. Si masinutele minuscule.

Mama lui Ian.

Mergi la inceput