luna decembrie si cadourile pentru copii

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

JD, mersi de sugestie . Vazusem si eu ceva asemanator, un catelus de jucarie care bea apa,face pipi,alearga,etc dar sotul a zis pas.In primavara vom cumpara la bunici un golden retriever

Noi probabil vom ramane pe doua playseturi Disney Polly Pocket si la cererea fetei o printesa cu coronita.

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

La noi e isterie mare cu Puppy in Pocket. Catelusii minusculi si fetita Flo si Inima prieteniei, si casuta si si si...
Deci probabil ca asta va fi tema principala pt cadourile de Mos N si Mos C.
Deja are cativa catelusi dar mai sunt muuulti de colectionat...

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

De la ce varsta se poate juca cu un laptop de jucarie?Exista laptopuri pentru 2 ani? care e treaba cu ele ? sunt jocuri pe ele?
ce este un sistem educational?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

delsim, eu stiu ca NU exista pentru 2 ani astfel de laptopuri.

Din ce am vazut eu, exista laptopuri cu ecran monocrom sau cu ecran color. Intr-o limba sau mai multe limbi. Cu sunete si operatii matematice sau fara.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Si noi avem salteluta aqua doodle, dar nu a avut prea mare succes. Fetita mea a considerat ca e mai placut sa bea apa din cariocile alea de desenat La noi au avut mare succes seturile Crayola color wonder. Sau ceva in aceeasi idee cu Aqua D, de la Galt :http://www.amazon.co.uk/Galt-New-Water-Magic-Farm/dp/B0017ISFE2/ref=sr_1_14?s=kids&ie=UTF8&qid=1320153724&sr=1-14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Daaati-mi si mie un link la o Barbie cu ponei/trasurica roz, daca gasiti pe undeva!

goagal a gasit in 2 clickuri asta:

http://www.jocsotron.ro/Barbie---Zana-din-Secretul-Zanelor,-cu-calut-p-3235.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Are cineva experiente cu setul acela cu pistoale NERF la care tot vad reclama pe toate posturile de desene?
Baietelul meu isi doreste unul dar nu imi dau seama cat de sigur este ? Nu se poate rani cu "gloantele" alea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

V-am zis ca am comandat ptr. nepotica mea din Ro "Aventurile lui Habarnam" (si Poezii de Otilia Cazimir). I-au ajuns cartile, noror ca a deschis sora-mea pachetul acum si nu a asteptat sa i le dea nepoatei de Craciun (le-a deschis fara sa le vada Desiree[nepoata mea]). Jumatate din coperta din spate a cartii "Habarnam" lipseste!!! A sunat sora-mea la editura, i-au spus ca o sa-i trimita alta carte si ea sa o trimita pe aia inapoi... acum sa vedem cand si daca.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Buna fetelor..v-am intrebat acum ceva timp ce as putea sa cumpar pt copilul meu care la Craciun ar avea 1,7 ani..n-am primit decat o sugestie dar din pacate avem jucaria respectiva..si ma tot framant ce as putea sa-i cumpar..ma gandeam la un trenulet Thomas pe sine care merge singur (ceva pe baterii) dar o prietena zicea ca e copilul prea mic si il strica si e pacat de bani..ca unul e destul de scump..ma mai gandeam la o parcare de-aia suptaetajata pt ca el e inebunit dupa masini..dar oare ar sti sa se joace cu asa ceva???
Mai am obtiunea sa ii cumpar un calut balansoar..dar l-am mai pus la nasa lui pe un calut si nu-i place..deci e exclus
In concluzie, mamici cu copii de 1,6-2 ani , voi ce luati puiutilor vostri de Craciun??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Oana, la baietii de 2 ani au succes trenurile simple de lemn si cuburile colorate. Si eu cred ca e devreme pentru chestii complexe, cu baterii.

Pe la doi ani incep sa fie amuzante si puzzle-urile de lemn... Era pe undeva un site care se chema Jucarii de Lemn. Nu stiu daca mai exista, dar aveau lucruri interesante acolo.

Mergi la inceput