luna decembrie si cadourile pentru copii

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Eu i-am luat copilei mele sevalet cu 2 fete din lemn de la ikea. e 100 de lei. Pe o parte poti desena cu creta si pe cealalta cu markere speciale. Are si un compartiment pentru ustensile care si rigidizeaza toata structura. Se pliaza, cand nu il folositi il poti depozita dupa o usa (ca noi). Poti cumpara separat si o rola pentru hartia de desen care se ataseaza la sevalet. Asta va fi urmatoarea achizitie si la noi (e 15 lei rola).

Daria tuburi de carat planse gasesti din cand in cand si pe la hypermarketuri

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Boti, merci de pont , eu ajung asa de rar in civilizatie

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=8" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1

Mergi la inceput

Sevalete mai speciale, din acelea care servesc ca suport pentru panzele de pictura sau plansete am vazut la preturi decente la Jysk. Adica intre 40 si 100 de lei, dar sunt varianta "de masa". Oricum, consider ca un sevalet mare, special - de podea, este prea mult pentru un incepator sau copil.

Eu o sa-i cumpar un platou de tort rotativ din lemn tot de la ikea, pe post de sela de modelaj, e mult mai ieftin decat una dedicata si face fix acelasi lucru, se invarte - asta e pont pt mamicile cu copii pasionati de modelaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bbea spune:

fiului meu ii place setul pentru pictat cu mainile! avem momentul nostru unic cand suntem adevarati artisti!!!merita sa incercati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

Eu i-am luat copilei mele sevalet cu 2 fete din lemn de la ikea. e 100 de lei. Pe o parte poti desena cu creta si pe cealalta cu markere speciale. Are si un compartiment pentru ustensile care si rigidizeaza toata structura. Se pliaza, cand nu il folositi il poti depozita dupa o usa (ca noi). Poti cumpara separat si o rola pentru hartia de desen care se ataseaza la sevalet. Asta va fi urmatoarea achizitie si la noi (e 15 lei rola).

Si noi il avem si suntem tare incantate de el

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

Sevalete mai speciale, din acelea care servesc ca suport pentru panzele de pictura sau plansete am vazut la preturi decente la Jysk. Adica intre 40 si 100 de lei, dar sunt varianta "de masa". Oricum, consider ca un sevalet mare, special - de podea, este prea mult pentru un incepator sau copil.

Hah! Eu l-am trimis pe Daddy anul trecut sa-i ia sevalet si i-a luat! Unu maaaaaaaaare, frate, ca de-abia ajunge si acum la el sa coloreze/scrie cu creta. Poftim de trimite barbat!

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui bbea

fiului meu ii place setul pentru pictat cu mainile! avem momentul nostru unic cand suntem adevarati artisti!!!merita sa incercati!

Esti o fericita. Pentru noi vopselele alea au fost (si ele) risipa de bani! Ca Victoria nu a vreut sa-si bage mainile in vopsele, ca se murdareste. A pictat tot cu pensula, desi pe la un an picta cu degetele fara probleme.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anca Wish

Ela, e o librarie? E pe partea cu piata? Multumesc frumos!

Daria, ma uit. Dau de stire.

Absoluta, mersi pentru pont. O sa incerc si acolo.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Anca, e fondul plastic si inca un magazin tot cu d-astea de pictura, destul de apropiate unul de altul pe aceeasi parte cu piata matache. Si sigur are si tub.

Dar pentru varsta ei nu ti-as recomanda sa investesti intr-un sevalet. Ideea cu tabla de la ikea e foarte buna si pe ea poate sa prinda hartie si sa picteze ca pe sevalet, dar o poate folosi si pe post de tabla.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Fiica-mea vrea de Craciun un catel,dar viu . Cum nu se poate catel,inca insist sa aflu alternative.

Cum e indragostita de povestile Disney, am gasit niste jucarioare tare dragute http://www.ebay.co.uk/itm/390359933704?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649. Au copii vostri asa ceva? Se joaca cu ele? Cat sunt de mici, adica la 4 ani se poate juca cu ele? Sunt seturi diferite cu diverse povesti si le-as cumpara pe toate pt mine asa de mult imi plac

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

puisor noi avem cateva casute ca acelea, din seria my pocket, ca www.e-oferta.ro/include/thrumbnails.php?file=../site_images/2011/06/24/poza_produs_357062.jpg&width=600&height=337" target="_blank">asta si se joaca cu ele, nu foarte mult pt ca fi'mea prefera sa picteze si sa modeleze mai degraba decat sa se joace cu alte jucarii dar sunt frumusele. Mai gasesti din seria Polly Pocket si in magazine la noi, eu am vazut in Kaufland. Sunt pentru peste 4 ani cand incepe sa le placa sa bibileasca

Mergi la inceput