luna decembrie si cadourile pentru copii
Raspunsuri - Pagina 15
Victoria_mami spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Selene_Bunny
Poi a mea fetita, Desiree. Daria face 3 ani pe 18 decembrie. Amu' s-a hotarat ca ii trebuie o Barbie originala. Pe langa altele. Papusi-bebe are asa: - un bebelus mic, care miroase a vanilie, are suzeta si scoate diverse sunete - e mazgalit de pix - un bebelus mic cu accesorii - olita, chestie de baie, suzeta, biberon - un bebelus mare, care inoata si stranuta si tremura de frig - mazgalit de pix - un bebelus mare cu accesorii, care canta - asta avea corpul moale - un bebelus mare cu trotineta cu melodii - si asta e mazgalit de pix Io zic ca sunt de ajuns. Blogul meu - de la noi, pentru ei! Bazar general - fiecare implicare conteaza! Lucrusoare de vanzare... |
Sa va traiasca fetita mare Poti sa-i spui si Victoriei ca-s de ajuns 6 bebelusi? Noi avem deja (pe cuvant ca nu exagerez) peste 20. Drept e ca si are maaaare grija de ele, le da sa pape, le plimba cu caruciorul, cand se murdaresc le curata sau mi le dai sa le spal in masina. Eu nu am absolut nimic in casa mazgalit de Victoria, e tare atenta, deci nici macar din greseala. Daca singurele jucarii din casa ar fi papusi + accesorii (carucioare &co.) ea ar fi multumita, ca de tonele de jucarii nici nu se atinge, numai bebelusi si ii plac mult cartile de colorat; am gasit pixuri cu gel si sclipici, o incanta! Inclusiv cu markere coloreaza si nu-mi fac griji; i le dau in sufragerie si eu sunt in bucatarie si stau linistita ca stiu ca Numai pe carte coloreaza. Hai ca am laudat-o destul, daca mai am idei, te anunt. Stai asa, ca mi-am amintit, dar tre sa iei 2, sa se viziteze omuletii: gasesti si pe e-bay "Cube world." Sunt super! Un omulet in fiecare tv si daca le pui un tv langa celalalt, se viziteaza, se joaca, se cearta si pe mine ma incanta.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny Edit: carucioare - 2. Jocuri pe calculator/televizor - incerc sa evit, pentru ca e dependenta de desene, nu spun cate ore se uita la desene, ca imi sare DC-ul in cap. Desene educative si fara violenta, dar totusi. Un site romanesc de unde pot comanda Barbie-uri exista? Blogul meu - de la noi, pentru ei! Bazar general - fiecare implicare conteaza! Lucrusoare de vanzare... |
Edit: stai linistita ca si noi avem deja 3 carucioare si i-am mai comandat unul ptr. Craciun... eu sunt mai rau ca ea.
Mai adaug si eu: zilele trecute i-am mai luat una care danseaza (papusa) (ni stiu daca am spus deja.
Cat despre desene... cunosc. Dimineata isi papa micul dejun la desene! Si de acolo pana la culcare, e muuuuuuuuult timp la desene. Inclusiv cand ne jucam impreuna tv-u' e tot pe desene.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
delsim spune:
Ce carti recomandati pentru 6-7 ani? Finutza mea are 6 ani jumate si nu prea stiu ce sa-i cumpar...
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui delsim Ce carti recomandati pentru 6-7 ani? Finutza mea are 6 ani jumate si nu prea stiu ce sa-i cumpar... Delia "Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer |
fie`mi (7,2 ani) ii plac cartile cu povesti scrise de Shirley Barber; adevarul e ca si ilustratiile sunt foarte frumoase
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=8" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1
Selene_Bunny spune:
Desiree, tare draguta ai fost! O pupam pe Victoria!
La noi nici vorba, cartile sunt mazgalite, peretii, covorul, parchetul, usa de la balcon, biroul, ba chiar si laptopul meu a fost... Hainele ei si ea, nu mai vorbesc...
M-am gandit ca unul dintre cadouri sa fie p Barbie originala cu calut/caleasca. Am vazut demuuult asa ceva, acum nu mai gasesc nicaieri.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Anca Wish spune:
Fetitei mele de 7 ani ii place sa picteze. M-am gandit la de Craciun sa-i cumpar un sevalet si alte accesorii. Aveti sau ati vazut ceva frumos pe undeva?
ela_04 spune:
La Gara de Nord vis a vis de min transporturilor este (era)un magazin specializat. gasesti de la chesti pt amatori pana la profesionisti.
Tot ce=ti trebuie pt pictat.
Nu am mai fost pe acolo de vreun an dar nu cred sa-l fi mutat.
szivarvany spune:
Anca, daca ajungi, fa mi te rog o mare favoare: te rog uita te daca este si gentuta speciala de carat bloc de desen & co, e ca un cilindru mai mare
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=8" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1
Anca Wish spune:
Ela, e o librarie? E pe partea cu piata? Multumesc frumos!
Daria, ma uit. Dau de stire.
Absoluta, mersi pentru pont. O sa incerc si acolo.