luna decembrie si cadourile pentru copii
Raspunsuri - Pagina 11
madutza_bra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
Lui Ian i-a placut -si inca ii place! - o masinuta din aia fara pedale de se impinge el cu picioarele. E iinebunit dupa ea desi, intre timp, a mai primit, masina cu pedale, masina electrica, tricicleta, trotineta. Tot "masinuta albastra" e preferata! Nu stiu cit spatiu aveti in casa dar Ian are si una mai mica cu care se prin casa Lui Ian i-am mai luat cind avea un an o tabla magnetica de conferinta (90cm x120 cm) pe care i-am fixat-o in living; "lipeste" magneti pe ea si "scrie" cu markere; ceea ce nu inseamna ca nu avem, oricum, toti peretii mizgaliti; desi nu e tocmai ieftina, eu am considerat-o o "invetsitie" pentru ca poate folosi inclusiv cind merge la scoala. Mama lui Ian. |
si al meu e innebunit tot dupa masinuta albastra fara pedale . Pe noi ne-a costat 70 Ron. Acum are o carte cu magneti care-i place mult, fiecare pagina are alta culoare si se potrivesc diverse obiecte pe "umbra" lor.
La 2 ani, i-am luat un set Thomas cu etaj si 4 locomotive, electric(cu batrerii). Se poate juca cu ele cum vrea el, sau aranjeaza trenuletele, apasa pe buton si incep sa se misre singure. Au mai avut succes si 2 masinute Fulger si Chick care merg si apoi fac salturi..dar astea au fost exagerat de sumpe..80 ron bucata. Le-am luat din Selgros.
J.D. spune:
Asta cu lego pt fetite este tare! De ce ar trebui unul special? Eu am cumparat lego pt 2 fetite de 2 ani si era ca si cele luate pt fi/meu. La gradinita se joaca toti cu aceleasi lucruri, nu sunt speciale pt baieti sau fetite.
Finn Constantine 15.10.2009 si 13+
J.D. spune:
Pisigri, nu e brio masa aceea! Foarte multe companii se folosesc de numele Brio pt a face vanzare. Nu toata lumea isi permite sa ia Brio asa ca se produc diverse jucarii compatibile cu Brio. Iar setul de 50 lire nu cred ca include masa. Cel mai ieftin cu masa e 99.
Finn Constantine 15.10.2009 si 13+
inapreda spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui pisigri
Pai eu m-am uitat pe briotrainsets punct co punct uk E drept ca nu e specificata marca produsului, dar eu am dedus ca e brio.... http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Pisigri, despre asta e vorba?
http://www.briotrainsets.co.uk/branching-out-wooden-train-set-100-pcs-box.html
Si eu asta l-am vazut prima data si m-am infierbintat toata ca mi se parea ca are un pret corect DAR masa e separat. Si cea mai ieftina masa e 100 lire
Plus transport
Oricum, musai tre' sa-i iau o masa din asta si daca fac ca proasta si propun ca din taxa pe o luna a gradinitei sa-i cumparam aceasta jucarie
Mama lui Ian.
boticelina spune:
Dar puteti improviza un astfel de set si din oferta ikea. Cumparati un set de tren Lilabo si inca niste sine/vagoane separat plus o masuta din aia care vine si cu 2 scaune care e 100 de lei si cu cca 200 de lei va alegeti si cu tren si cu masuta si cu 2 scaune bonus. Daca vreti sa semene izbitor cu Brio , lipiti pe masuta un autocolant verde si gata.
Si on topic, eu o sa-i cumpar fetei de Craciun tot circuitul ala de soareci si vreo 2 chitcani, dar imitatii (foarte bune si perfect compatibile cu ZhuZhu-chitcanii originali), ma va costa in jur de 200 de lei totul.
De Mos Nicolae i-am luat deja un set de 5 carticele de poezie de Constanta Buzea (Carticica de 2 ani... - pana la Carticica de 6 ani) si dulciuri.
Copilul meu de felul lui e mai nauc, am intrebat-o ce vrea sa-i aduca mosul si a zis ca vrea un puzzle cu Winnie, modest copil, nu-i asa? anul trecut nu-si dorea nimic altceva decat un cadou rosu
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
Roxxy80 spune:
Multumesc mult pentru pont. Eu intrebam de masina de gunoi.
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra Buna, urmaresc cu interes subiectul Am vazut ca la un moment dat cineva intreba de masina de gunoi cu 2 pubele , am vazut eu azi in Cora Se numeste Boynan Masina de curatenie si costa 52 RON Eu am luat pt baietelul meu un set Lego duplo cu pompieri si pana pe 31 oct e red 20 % la un produs la alegere (cu card de fidelitate) costa 119.99 si am reducere 24 ron. Ii voi folosi sa cumpar si pt fetita ceva Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirela0521 inapreda, depinde de personalitatea copilului. 4 ani este o varsta destul de maricica. poate sa prefere jucarii sofisticate si scumpe gen masini de pompier, politie, avioane, trenulete, masini de curse, cu telecomanda sau fara, sau poate sa prefere puzzeluri, lego, jocuri de construit si bazate pe activitati etc. pana la urma fiecare jucarie este frumoasa in felul ei si nu cred ca este copil care sa nu adore sa se joace cu jucariile. eu + 1 pereche de pitici zgubilitici |
Mark e genul de baietel care, intr-o prima faza, se bucura de orice, chiar si de o bomonica!
Ii plac si masinile si este fan Thomas si Scubi Du (nu stiu cum se scrie ) dar, in ultima vreme, parca are preferinte clare pentru "activitati": ii place sa construiasca, sa coloreze.
Multumesc frumos.
Mama lui Ian.
JuliaSM spune:
Ai mei se joaca cu mare placere ( la 3, resp 4 ani jumatate) cu un joculet cu plansa de pluta, ciocanel,cuie si forme geometrice sau tot felul de figurine, din plastic sau lemn, cu care fac tablouri pe plansa respectiva.
Trebuie putina responsabilizare a copilului, pentru partea cu cuiele, sa priceapa ca e musai sa ramana doar la masa de lucru cand face activitatea asta ( mai ales la noi e imperios necesar, din cauza mezinei de un an si-un pic, care baga in gura tot ce gaseste pe jos si prefer sa nu intalneasca cuie pe covoare). Jocul in sine e captivant, iar activitatea atinge mai multe scopuri: motricitatea fina, coordonarea foarte buna a miscarii mainii, pentru a lovi cuiele cu precizie, imaginatie pentru folosirea formelor in peisajul general ...desi la inceput, totul se rezuma la ia forma-fixeaza cuiul-mare lucru daca reusesti sa-l bati in plansa!...dar cu timpul,se schimba treaba garantat.
Asa un joculet sigur prinde la un baietel de 4 ani!
"I'd rather walk in the dark with God
Than go alone in the light;
I'd rather walk by faith with Him
Than go alone by sight."
Selene_Bunny spune:
Eu, cu toate ca am zis ca nu mai iau chinezarii, recomand aceasta jucarie interactiva: https://picasaweb.google.com/110048920673435885450/JucariiNOISigilateDinFiecareAmMaiMulteBucati#5634788326990633778
Daria a primit-o cadou cand a implinit 1 an, acum are 2 ani si 10 luni si inca se joaca cu ea. Jucaria a incasat numeroase lovituri si trantituri, cu toate acestea, nu s-a crapat/spart.
http://razedesperanta.wordpress.com/" target="_blank">Blogul meu - de la noi, pentru ei!
http://bazar.desprecopii.com/index.asp" target="_blank">Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
deedee.m spune:
buna fetelor.sunt noua pe forum si discutiile voastre mi-au starnit curiozitatea.am o fetita de 2 ani si 3 luni si adora laptopul...meu.mi-ati dat o idee super,o sa-i iau si eu un laptop de jucarie.puteti sa-mi spuneti cam cat costa? deedee si Natalia