Brumarei nov.dec'11 (84) Bv ralu_t! Hai uratica!
Raspunsuri - Pagina 7
Deea_comsa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ooka Am pus o poza cu Zoe! mami de Sofia si de Zoe Doamne ai grija de noi! |
Felicitari pt fetita e frumoasa foc:*
Raluuuu felicitari, recuperare rapida si bebelina sa fie mancacioasa:*
tia_Mia spune:
Buna dimineata
dana saru`mana de cafeluta
ma bucur enorm pentru Ralu ....abea astept sa ne povesteasca flicitari si
Emma te imbratisez cu drag , draga mmea ...imi pare rau prin ce ai trecut dar sunt conviinsa ca acea femeie nu te va intimida si vei face algererea perfecta de a o schimba. Mai este putinn si o sa-ti vezi bebelina sanatoasa si frumoasa si o sa uiti de supararile care ti le-a facut nebuna aia de doctorita. te pup si te imbratisez cu drag
Hellen bine ai venit, sarcina usoara in continuare si bebi sanatosi si frumosi ...m-am bucurat enorm cand am vazut ca ai 2 bijuterii si mai ales fetita si baietel,,,cred ca e visul oricarei mamici . Cu cine nasti? am observat ca ai fost la arcadia....acolo vei naste? te pup
ooka bine ai venit acasa, abea asteptam poze cu bijuteria ta frmoasa
Andreea 33+ Maya Maria
MINUNEA MEA
tia_Mia spune:
Ooka....ZOE este o adevarata printesa...superba , minunata.....nu sunt cuvinte la cat de frumoasa e ....felicitariii
Andreea 33+ Maya Maria
MINUNEA MEA
aris26 spune:
ooka - ce ma bucur ca ai reusit sa scri si ma bucur sa aud ca Zoe e bine. pentru cap daca tot arunci laptele baga ketonal forte dar sa iei si o pastila de ranitidina ca sa iti protejezi stomacul si asa chinuit. poti luat doua ketonale/zi
mama de mic +s33+
luny spune:
ooka, poti sa-mi dai una in cap, ca eu tot nu inteleg exsplicatia asistentelor.. 'a gemut..'... n-am auzit asa pana acum, nu mi se pare o exlicatie medicala, dar de ce nu? e tipic sa te ia prin invaluire in spital de stat...important e sa fie ea bine! ptr dureri, mie mi-a dat nurofen forte la Medlife cand am nascut, merg 2-3/zi si merg cu alaptatul.. eu n-am luat decat o pastila/zi, cand nu mai puteam... hai cu pozeeeeee!!!
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Lia73 spune:
FELICITARI RALU!!!!!!!!!!
BINE AI VENIT PE LUME LUIZA!!!
http://www.trilulilu.ro/ralumodi21/24ecf10c48f235
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +36 Matei Ioachim
Lia73 spune:
OKKA, ce bucurie ptr noi ca te avem iar aproape
am vazut puiu, Dooooooamne cat e de frumoasa
nu-mi vine sa cred ca o sa am si yo un bot asa
SA-TI TRAIASCA, SA FIE SANATOASA, SA VA BUCURATI DE EA
bebelinul meu scump
Lia73 spune:
yo nu inteleg cum adik ai nascut prematur?????
ori medicii nush ce vb, ori yo sunt batuta in cap
pai mie mi s-a spus ca dupa 37 e sapt se considera la termen
cu sa-ti zica de prematuritate la 38+?
bebelinul meu scump
aris26 spune:
dana - vezi ca ti-a explicat ooka ce si cum...?
in orice spital poti nimeri una doua asistente pe acolo care sa iti faca viata amara, dar daca nu te duci speriata o sa reusesti sa le razi in nas. cred ca doar in spitale private nu intalnesti si personaje de genul asta, dar poti intalni alte probleme doar ca fetele care nasc la privat nu prea se mai plang dupa nastere unu la mana pt ca le este oarecum jena ca au dat atatia bani si tot nu au fost multumite 100% si doi pentru ca toata lumea e zambareata si amabila incat te fac sa uiti micile erori.
nu va suparati pe mine ca spun asta dar am doua prietene care au nascut zilele astea la privat si ambele au patit niste fze inadmisibile la banii pe care i-au marcat.
oricum eu te sfatuiesc sa nu dai eliasul pe un spital de provincie(fie el si in orash mare)doar pt ca exista posibilitatea sa dai peste o acritura. e plina tara de acrituri, nu putem fugi de toate
mama de mic +s33+