Brumarei nov.dec'11 (84) Bv ralu_t! Hai uratica!
Raspunsuri - Pagina 6
Bianca77 spune:
nu ma mai plang de viteza voastra
Hai Ralu!! Nastere usoara!!! Sa decurga totul bine, asa cum iti doresti! Si multa putere pana la capat! sa stii ca te admir mult pt VBAC
Luny sa ne tii la curent
Ooka, bine ati revenit acasa!! refacere rapida si mult laptic pt Zoica! pozeee!! (cand o sa ai dispozitie bineinteles)
Carola, eu sunt programata pt monitorizare in sapt 39 si 40. E o procedura obligatorie si aici. Din raspunsurile fetelor am observat ca e ceva standard in strainatate, indiferent de tara. probabil ca o sa se introduca si in Ro cand o sa fie mai putine cezariene si o sa ajunga gravidele la 39 de sapt.
Emma ma bucur ca ai luat decizia inteleapta! Bafta multa in alegerea dr! eu cred ca urmatorul dr o sa fie cu atat mai atent cu tine acum, ca doar stie ca nu de drag vii la el pe ultima suta de metri
noapte buna fetelor, in special Walkiriei!!
36+ cu Anna Eden
www.psychosomatics.be
luny spune:
mesaj primit la 03:37
"Luiza si-a facut in sfarsit intrarea cu stil dupa 24 ore de travaliu. O poveste f dificila, dar cu happy end, pe care o datorez ginecologului si celor 3 doula pe care i-am avut.. Suntem bine, are 3,250 kg, 51 cm, de nota 10 pt ei si 20 pt noi"
FELICITAAAAARI, SA FITI SANATOASE SI FERICITI IN FORMULA DE 4!!! BINE AI VENIT, LUIZICA DRAGA!
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
dana84 spune:
RALUUU FELICITARIIIIIIIII!!!!!!!!!!!
LUIZA SA FII SANATOASA SI FERICITA SI SA AI MULT NOROC IN VIATA iar pt mami recuperare super rapida si o asteptam acasa
37+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne
Dana's baby
dana84 spune:
buna dimi fetele
dupa 9 luni de odisee in sfarsit pot sa va ofer si eu o cafeluta calda sau cacao cu lapte sau o ciocolata calda....ce doreste fiecare
eu sunt cam varza nu am dormit mai deloc....dupa cele povestite de ooka cu nasterea in elias imi vine sa urlu...pt ca mai am o saptamana si urmez...
singura scapare este ca pe mine m-a urmarit in paralel si un dr aici in ploiesti si ma gandesc foarte serios sa il sun azi si daca e de garda la maternitate sa ma duc sa stabilesc cu el ce si cum...imi pare foarte rau de tutu dar in acelasi timp imi dau seama ca este un dr foarte ocupat si nu are timpul necesar sa tina totul sub control si daca asistentele de la terapie nu fac calmante asta nu este vina lui dar totusi...si alta chestie care mi se pare horror ...cum adica sa duca copilul la terapie intensiva si pe mine sa nu ma anunte nimeni???
asa ca sunt total debusolata......exact acum cand mai este asa putin...voi ce parere aveti???
37+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne
Dana's baby
luny spune:
OOKA, sper ca sunteti bine, si eu astept sa povestesti cum a fost nasterea... eu nu am inteles ce a patit Zoe de a ajuns la TI..
...iar sunt un car cu nervi, nu ma mai inteleg cu Matei de nicio culoare... e intr-o perioada cu etern 'nu' la orice, inclusiv la chestiile de baza, spalat, schimbat etc... nu coopereaza, are niste cornite crescute zdravan si se comporta ca atare, cu crize si tot tacamul... ma epuizeaza ingrozitor, mai ales cand sunt 24 de ore singura cu el, imi pierd rabdare si fac si eu urat, tip la el, etc.... ma simt de toata jena, parca-s o mama f rea si nu stiu cum sa-mi mai abordez copilul ca sa ma inteleaga, m-au ajuns toate frustrarile, mai ales cand ma gandesc ca vine si Bogdan si nu stiu cum le voi face fata la amandoi...
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
abramburika spune:
Neata!!!
Bravoooo, Ralu!! Pupam mamica curajoasa !! Si bun venit bblinei Luiza!!! Refacere rapida si mult laptic!!
ooka - bine ai revenit!! Acomodare rapida in noua formula!! Asteptam impresii, poze, cand ai timp!!
Nici noi nu suntem prea bine ... S. adica, uuffaaa!!
Doamne-Doamne, ai grija de noi 36s
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
pica1 spune:
Felicitari Ralu. Bine ai venit Luiza.
LUNY stai linistita ca viata le aranjaza pe toate. AI sa vezi ca la vremea respectiva nu iti vei mai face probleme de genul ca nu stii cum o sa te descurci si cu Bogdan si cu Mate.
Cineva zicea parca ieri de torturile Vioricai. Sunt foarte bune. De fapt ea nu face decit un singur fel de compozitie care este foarte bun, iar forma este in general rotunda. Munca mare vine din detaliile care le pune pe tort. Un tort de la ea o sa fie surpriza pentru Seb cind vin de la spital cu frate-su.
my baby 33+
aris26 spune:
neata
DANA - multumim de cafea. tu in loc sa te odihnesti iti faci gandurile rele? nici macar nu astepti sa vezi exact ce a deranjat-o pe ooka acolo.
BINE AI VENIT PE LUME LUIZA
mama de mic +s33+
ooka spune:
salu
mai intai de toate,
bine ai venit Luiza, sa ai o viata senina, sa fii sanatoasa!
Ralu, felicitari, sa te refaci repede, sa ai laptic!
Dana, imi pare rau ca te'am speriat. Dar io cred ca tine si de norocul fiecareia. Mie mi'a fost frica, de la bun inceput, si poate am atras toate belelele. Tutunaru e ok, rezidentii lui sunt foarte ok, cu asistentele sa te certi ca aia e, spital de stat, a prins lumea tupeu si cere pe fata. Unele, altele nu cer deloc si se poarta admirabil (cele de la copii).
Plus ca trece, o noapte stai la terapie si te lasa durerile cind iti pun injectomatul sau cum se numeste, asa ca stai linistita. Poti sa nimeresti la fel si la Ploiesti, astia totusi parca sunt mai pregatiti.
Asa, bon. Bebe Zoicica. E cea mai frumoasa fetita bebelus! E cuminte si blanda. A fost la terapie ca a gemut dupa nastere. A gemut ca si cum ar fi durut'o ceva, nu se stie ce. Asta mi'au explicat dr. neonatoloage. Una a descris geamatul ca o poveste de groaza si cosmar iar cealalta a sustinut ca am nascut la 38 de saptamani si a fost la limita de prematuritate drept care s'a adaptat greu. Scorul Apgar si el difera, ce a fost data in sala este 9 si scris in externarea mea, astalalta cu prematuritatea a scris in externarea fetei 8 si la 1 min si la 5 min, cu tonus slab si masaj total periferic. O alta posibila cauza ar fi streptocolul de grup B, dar in spital am facut analiza si a iesit negativ, membranele au fost intacte si cezariana. I'au facut si ei analize au iesit ok, usor micuta hemoglobina (12.6 - mie mi se pare ok), CRP nu l'au putut face ca nu se lucra in weekend. Are icter ca nu ne pupam ca rh, dar avem aceeasi grupa.
cu alaptatul, sunt varza. Lapte e, dar am stomacul busit ca ieri am mancat salata verde. Asa ca nu'i dau, o sa mulg si o sa arunc.
ah si am dureri de cap dupa rahi, dar iar tine de noroc, sa ma ierte Dumnezeu, ca am fost 20 mamici cu cezariana si numa eu am dureri de cap. Crunte, cine stie cu ce trec?
Operatia doare de nu'ti vine sa crezi, am ajuns sa o injur pe aia de mi'a facut fistulele, ca din cauza ei am fost nevoita. Dar daca ai vointa si te mobilizezi, e rau doar o dimineata (daca ai calmante) daca nu, mai pune inca vreo 3 ore. Si mergi, doare da mergi. Se poate, mie imi scadea si tensiunea dar mergeam, am scos sonda repede, la 10 dimineata ca sa ma mobilizez, sa merg, sa imi revin. Acu' pot sa stau si turceste, sa ma ridic, bine ma rupe durerea de cap, dar poate primesc sfaturi de matrasire.
mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!