Brumarei nov.dec'11 (84) Bv ralu_t! Hai uratica!
Raspunsuri - Pagina 5
Wildorchid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarlaV Ooka, bun venit acasa. De acord cu cezariana vs natural . Emma, multumesc pt detalii. Mi se pare fabulos ce citesc, a hotarat ea pentru tine? In cel mai rau caz, era o decizie de luat impreuna cu ea, dar pe voi va priveste in primul rand. Iar motivatiile sunt extrem de puerile. Daca ai colul deja scurtat, eu zic ca o sa nasti usor si natural. Pentru un copil sanatos, travaliul este foarte util, nu cezariana. Iar daca dr murea de grija vaginului tau, trebuia sa stea la nastere la tine intre picioare sa-ti faca masaj perineal cu ulei de ceva si sa-ti puna comprese calde pe perineu. Dar la cat este de "ocupata", e firesc mai usor sa te programeze si sa te taie. Iar vaginul meu dupa 2 nasteri naturale nu se plange de nimic, si nici sotul . |
Stiu, Carla, asta e, o sa merg luni la un alt doctor, sper sa accepte sa nasc cu el, prob. ca nu e confortabil nici pentru pacient, nici pentru medic sa preia o graviduta in 33 de saptamani, care are si un col de 1 cm si risc de nastere prematura :)
Multumesc, fetelor, pentru tot.
Emma 33 saptamani
brindusa76 spune:
Bina ai revenit OOKA!
Sa fiti sanatoase!
Cum te mai simti? Ai lapte? Zoe papa bine? .....
Mai povesteste-ne, te rog, cand ai timp.
30+
CarlaV spune:
Emma, o sa fie bine, exista si oameni. Daca nu e ok primul dr., mergi mai departe, o sa stii cand sa te opresti.
Ca poveste, eu am ajuns la a 2-a sarcina la dr Niculescu de la CMU cu 10 zile inainte sa nasc, aveam 37s. M-am dus la el pt a 2-a opinie fiindca dr mea cu care nascusem natural si frumos prima data a gasit de cuviinta sa ma streseze 3 luni ca-mi face cezariana de data asta. Motivatia era ca bebe are circulara dubla de cordon si nu vrea sa riste, nu a fost de acord nici cu monitorizare si cu nicio varianta propusa de mine, nici macar cu cezariana la cald. Am plans 3 luni ziua si noaptea din cauza asta.
Dr. de la CMU mi-a spus din start ca in Germania unde conduce o clinica nici nu se uita nimeni la pozitia cordonului, fiindca se schimba de multe ori si in travaliu. Dar el a vazut ca mai am foarte putin lichid, iar dr mea scrisese cu 2 zile inainte ca este in cantitate normala si nu pierdusem deloc. Ne-a explicat foarte detaliat toate implicatiile si cu lichidul si cu circulara de cordon si ne-a dat atata incredere incat am hotarat pe loc, cu sotul, ca ramanem la el. Ne-a aratat clinica, aparatura de monitorizare, totul era ca in visele frumoase si asa a ramas pana la sfarsit.
hellen79 spune:
multumim de primire si daca se poate sa ne treceti si pe noi cu UM 14.03.2011 DPN 23.11 2011 asta e cu aproximatie atunci facem 36 sapt si nu ne mai intereseaza ce se intampla daca mai vor sa stea sau nu
noi suntem AVA MARIA (tati nu e convins ca suntem AVA dar nu e dupa el) si ANTON CRISTIAN aici suntem f siguri
ooka felicitari pt bebelina sa fie sanatoasa si norocoasa, in privinta asistentelor si eu am cosmaruri unde voi naste eu cred ca 90 % sunt suparate pe viata altfel cred ca nu le angajeaza, si cred ca in fisa postului intra sa nu le placa nici copii
ralu nastere usoara indiferent pe ce cale
la mine nu s-a pus nici o data problema unei nasteri naturale,nici eu nu am dorit dar de cum am aflat ca sunt 2 mi-a zis de cezariana probabil dat fiind ca sunt gemeni bivitelini fiecare cu placenta proprie, si am si o tahicardie
32+ si
aris26 spune:
ooka - bine ati venit acasa sanatoase. refacere rapida iti dorescsi o fetita cuminte si sanatoasa
te asteptam sa ne povestesti mai multe cand iti revi un pic si poti sta la calculator
wild - ooka a nascut in elias. nu stiu daca a fost chestie de ghinion sau s-au acrit femeiele pe acolo intre timp, ca eu una am fost f mutumita de personal acum 2,5 ani si sora-mea la fel acum 11 luni
mama de mic +s33+
dana84 spune:
ooka bine ai venit acasa cu puiutul mic
cand ai timp te rog daca poti sa-mi povestesti si mie mai detaliat cum a fost cu ceza si si cu terapia intensiva la bebe...plz ca mai am o saptamana si urmez.
36+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne
Dana's baby
aris26 spune:
eu cred ca plec cu piticul la culcare o sa incerc sa mai intru daca adoarme repede, dar las niste majorete pt ralu
HAI RALU!!!
mama de mic +s33+
corina_s spune:
OOKA ma bucur ca sunteti acasa, iti doresc recuperare rapida si o bebelina mancacioasa si sanatoasa
te asteptam cu detalii cand poti..si poze sa o cunoasteam pe micuta Zoe
32+