Brumarei nov.dec'11 (84) Bv ralu_t! Hai uratica!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salut fetelor,

am ajuns la timp sa fac galerie Ralucai
]
sa ai nastere usoara, refacere rapida, bebe sanatos si papacios!!!

am ajuns acasa, suntem bine. Bebica a fost la terapie intensiva ca a gemut dupa nastere, lucru care pe mine m'a demoralizat foarte tare, mai ales ca nu mi'a spus nimeni, m'am dus la alaptat si am gasit'o acolo. Cezariana e infecta fata de nasterea normala, nu stiu de ce se spune ca e mai usor ca nu e, doare de innebunesti. La terapie intensiva am avut niste asistente usor suparate pe viata au facut ce si cum au vrut cu calmantele si tot asa. Bine insa ca bebe e bine si ca suntem acasa.

va multumesc foarte mult pentru gindurile frumoase!

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

va doresc o noapte buna,linistita si calduroasa.

36+ ,teodor de 3 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooka

salut fetelor,

]

am ajuns acasa, suntem bine. Bebica a fost la terapie intensiva ca a gemut dupa nastere, lucru care pe mine m'a demoralizat foarte tare, mai ales ca nu mi'a spus nimeni, m'am dus la alaptat si am gasit'o acolo. Cezariana e infecta fata de nasterea normala, nu stiu de ce se spune ca e mai usor ca nu e, doare de innebunesti. La terapie intensiva am avut niste asistente usor suparate pe viata au facut ce si cum au vrut cu calmantele si tot asa. Bine insa ca bebe e bine si ca suntem acasa.

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

bine ati ajuns acasa fetelor, sa fiti sanatoase, Zoe sa fie papacioasa si tu ai grija sa apuci sa te si odihnesti, in rest te refaci tu incet incet, bine ca a trecut

Nina, 32s+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Bine ai venit acasa Ooka! Refacere rapida tie si Zoe sa fie asa cum vrei tu!

Asteptam poze cu fetele tale.

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (33 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:

salut fetelor,

]

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Bine ati ajuns acasa...acomodare cat mai rapida si mai usoara

Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

ooka bine ati revenit acasa sanatoase si sa va dea dumnezeu sanatate si numai bucuri pe toate planurile.
astept maine dimineata sa citesc povestea ta la spital...daca o vei impartasi cu noi.
pupici si recuperare rapida.

36+ ,teodor de 3 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Bine ati venit! Sa ne pui poze cu Zoe, cand ai timp.

36+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:

salut fetelor,

]

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

BINE ATI VENIT ACASA!!!
refacere rapida, sa ai laptic ptr bebelina grasuna si sa faca nanite puiuta fara colici

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +36 Matei Ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Ooka, bun venit acasa. De acord cu cezariana vs natural .

Emma, multumesc pt detalii. Mi se pare fabulos ce citesc, a hotarat ea pentru tine? In cel mai rau caz, era o decizie de luat impreuna cu ea, dar pe voi va priveste in primul rand. Iar motivatiile sunt extrem de puerile. Daca ai colul deja scurtat, eu zic ca o sa nasti usor si natural. Pentru un copil sanatos, travaliul este foarte util, nu cezariana. Iar daca dr murea de grija vaginului tau, trebuia sa stea la nastere la tine intre picioare sa-ti faca masaj perineal cu ulei de ceva si sa-ti puna comprese calde pe perineu. Dar la cat este de "ocupata", e firesc mai usor sa te programeze si sa te taie.
Iar vaginul meu dupa 2 nasteri naturale nu se plange de nimic, si nici sotul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Citat:

salut fetelor,

]

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Doamne, Ooka, ma bucur ca sunteti bine si ca ai revenit pe forum, chiar asteptam vesti de la tine.Sa iti traiasca fetita si tie iti doresc recuperare usoara!

Cum iti e acum?La ce spital ai nascut?

Emma 33 saptamani

Mergi la inceput