Brumarei nov.dec'11 (82) Hai ralu_t, uratica!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MoniQQ spune:

Si doctorita mea imi recomanda tot cezariana...

La nastere naturala am auzit si povesti de foarte bine si povesti de foarte rau.

Cumva desi am problemute cu greutate/tensiune/dubla de cordon, am senzatia pe undeva pe dinauntru ca as reusi sa nasc destul de usor.

Pe de alta parte, decat forceps, bebe albastru sau travaliu interminabil, mai bine taietura. Nu de alta, dar si din aia sunt convinsa ca ma recuperez repede :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_2610 spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Nici pt. mine nu face diferenta generala/locala. Ca tot nu simt si particip. Da' faptul ca imi vad imediat copilul, da. Tocmai pt. a ma linisti, eu cu piticii mei. Sa stiu cat mai repede ca e bine. Deci, de aia sunt pt. anestezie locala. Pe langa ca asa e procedura.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 36s

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

pai ma gandesc ca la tine, dupa ce ai trecut prin ce ai trecut, chiar e important sa vezi si sa stii de copil imediat... mi se pare normal, trebuie sa te linistesti. eu am sa intreb de ea cat mai repede, cum ma trezesc un pic, ce pot sa fac altceva...

---------------------------------
asteptand-o pe Ema Irina , 37s +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Wildorchid

Petro, Luny, Aris, stiu mai fetelor ca aveti dreptate si sunt constienta ca nu iubirea nemarginita pt.mine e motivul pt.care prefera cezariana.Problema e ca nu stiu ce sa fac, eu i-am zis ca vreau sa nasc natural, ea incearca sa ma convinga sa facem cezariana.Si daca hotarasc sa nasc natural si nu vine cand intru in travaliu sau cand trebuie (din cauza ca are programari prin alte parti), ce ma fac? Ca nu am incredere sa nasc cu oricine e de garda atunci.Chiar sunt necajita rau pe tema asta si nu stiu ce solutii sa gasesc.

Emma 33 saptamani

tu parca nasti la medlife?.. cu ce medic?.. important e sa te hotarasti tu ca vrei natural! apoi, vorbesti pe fata, cat se poate de deschis cu ea, o intrebi direct daca vine sau nu, ca sa stii cum stai... apoi decizi ce si cum.. asta mi-a convenit mie la dr mea, ca activeaza doar aici, nu in 'n' locuri, stiu clar ca vine.. bine, stiu cum decurg lucrurile de la prima nastere..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

sincer , mie nu o sa-mi fie dor de burtica ; deabia astept sa-l tin in brate !!!

hahaha BEDRO esti supertare ( citez dim mes tau "eu nu regret sarcina mi se pare o perioada absolut oribila" )

prietenele mele ( amandoua cu copii imi spuneau sa profit de perioada de sarcina ca e o perioada superfaina , blablabla .
PENTRU MINE NU A FOST CHIAR ASA : erau deja ceva luni de zile de cand incercam si asa ca in fiecare luna stateam cu sufletul la gura pana am gasit doua liniute pe testul de sarcina .
am inceput sa asteptam simptomele de sarcina in evolutie care nu s-au lasat asteptate prea mult si a inceput sa-mi fie foarte foarte rau , practic ma mutasem in baie . si asa am dus-o cateva luni pe langa indicatia doctorului de repaos la pat si progesteroane si integratori.
a venit programarea amniocentezei ; stres total pentru riscul care-l prezinta analiza , pe urma alt stres pana primesti rezultatul ...
pe urma a inceput sa-mi creasca burtica dar impreuna cu ea sa mi se umflle picioarele si mainile ; din cauza asta tensiunea controlata de doua ori pe saptamana + analizele de urina la 10-15 zile ;
si au inceput durerile de spate de bazin de burta de picioare ...
pe langa aciditatea care o am de la inceputul sarcini , mi-a venit refluxul gastroesofagian ; acum stau linistita sa ajung pana la 38+ si sper sa fie totul ok si sa fie bebe sanatos .
ASA CA NU , NU O SA_MI FIE DOR DE BURTICA .

cu toate astea , in urmatorii an o sa mai vrem un bebe ; si daca ne ajuta bunul dumnezeu , indiferent de toate , o sa mai facem unul ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Luny, daca e inainte de termen la Municipal, sunt niste rezerve care se platesc ( am si facut rezervare), par destul de curate si in regula, daca nu, la Medlife, nu e batuta in cuie treaba asta.

Tu unde nasti?

Emma 33 saptamani

Mergi la inceput

eu, la Medlife.. nu s-a pus problema altfel niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

Wildorchid:

eu cred ca trebuie sa nasti asa cum te simti tu mai in siguranta si asa cum crezi tu ca bebele e mai in siguranta .
in afara de asta , nu conteaza nimic altceva ; deci fa asa cum crezi ca e mai safe pentru voi !!

Mergi la inceput

emma, cu cine vrei sa nasti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlackCat4evR spune:

Moooaaaammmaaaa, o sa fie ocupati cei de la Medlife cu noi!

Adriana, multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

gata cu recoltatul pentru celebrul Streptococ!

maine ma duc sa-mi faca si extrudatul nazal si faringian (partea superioara, sa ne intelegem, da?) si am terminat cu ele fir'ar!
brambule ma bucur ca ti-a iesit ok analiza. sper sa fie si la mine ok, dupa cate batai de inima mi-a dat recoltarea!

ma duc si eu la nani, ca maine am program de curatenie, sper sa ma si chef sa fac ceva...si mai trebuie sa cos si niste scutecele pt bebe, ca mi-a luat mama niste material.

noapte buna!

34+ Luca Eduard

Mergi la inceput