Brumarei nov.dec'11 (82) Hai ralu_t, uratica!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_2610 spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_2610
Sa stii ca ai perfecta dreptate, e vorba de disconfort psihic, chiar ma atasasem de data de 26, si chiar m-a luat prin surprindere azi dimineata...

Te cred, doar ti-ai pus-o si in nick . Sau nu asta inseamna 2610?

glumesc, vreau doar sa iti mai distrag atentia de la stresul si framantarile pe care le ai .

Doamne-Doamne, ai grija de noi 36s

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

esti teribila, cat spirit de observatie! da, asta inseamna, ca sa vezi, deci clar, pe 26 ramane, inca un motiv "serios" pai mai trebuie sa avem incredere si in ceea ce simtim noi ca e bine, nu?

---------------------------------
asteptand-o pe Ema Irina , 37s +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

adriana - asa e, uiti deja toate durerile cand iti pune copilu' pe piept, acolo, pe masa de nasteri. Vb de nastere naturala, ca experienta cu cezariana nu am. Uiti tot travaliul si alte dureri ... un sentiment asa de placut sa simti botzul ala de carne cald si plangacios pe tine!!

Mergi la inceput

brambu, ce bine suna botz de carne cald si plangacios la mine cred ca o sa fie ceva de genul "sa ma trezesc o data din anestezia asta sa vad o fetita imbracata si in paturita si apoi sa ma conving ca ea era in burtica"...si apoi sa sper ca merge bine cu alaptatul, dupa atatea ore de despartire...

Mergi la inceput

eiii, am mai zis-o eu, doar n-am imbatranit degeaba .... M-am mai ramolit de la sarcini, da' e vb numai de carcasa . Capu' cred ca mai e ok (inca).

Mergi la inceput

faci anestezie generala, totala? Ca mie mi-au spus ca o sa fie locala, gen epidurala. Si deci, o sa vad, aud ce se intampla in sala de nastere. Iar copilul o sa il vad imediat ce il scoate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

Adriana_2610
sa faci cezariana la 38+2 este absolut in regula si dupa parerea la gine meu .
acum daca crezi ca nu ai facut bine ca sa-i ceri sa-ti faca miercuri , pentru linistea ta suna-l din nou si-l rogi inca o data sa aleaga el data care crede ca e mai buna (intre miercuri si luni ) ; spui sincer ce te framanta si decideti inca o data .
oricm daca pana la urma ti-a zis ca vine miercuri atunci inseamna ca vine deci nu te stresa ...

Mergi la inceput

da, o sa fie si anestezie generala pe langa ca e cezariana, ca asa e politica spitalului aici... dar sincer, daca tot e sa nu ajut cu mare lucru la nastere, macar sa dorm in timpul asta, ca nu stiu daca as rezista sa stiu ca imi face operatie. nasterea naturala o vad altfel, dar la o operatie nu prea vreau sa particip... n-am sa vad copilul mult timp in schimb, of...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoniQQ spune:

Abramburika - eu folosesc un strugurel de la Carmex, de care sunt foarte incantata. Rezista pe buze de dimineatza pana seara (desi respir pe gura de nas infundat) si rezolva si crapaturi deja existente. Se gaseste in farmaciile Helpnet.

Mergi la inceput

Nici pt. mine nu face diferenta generala/locala. Ca tot nu simt si particip. Da' faptul ca imi vad imediat copilul, da. Tocmai pt. a ma linisti, eu cu piticii mei. Sa stiu cat mai repede ca e bine. Deci, de aia sunt pt. anestezie locala. Pe langa ca asa e procedura.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui msilvy

Adriana_2610
sa faci cezariana la 38+2 este absolut in regula si dupa parerea la gine meu .
acum daca crezi ca nu ai facut bine ca sa-i ceri sa-ti faca miercuri , pentru linistea ta suna-l din nou si-l rogi inca o data sa aleaga el data care crede ca e mai buna (intre miercuri si luni ) ; spui sincer ce te framanta si decideti inca o data .
oricm daca pana la urma ti-a zis ca vine miercuri atunci inseamna ca vine deci nu te stresa ...

mersi de sfaturi oricum, cred ca raman pe miercuri, daca totusi a fost si el de acord, mi-e frica sa incep sa devin indecisa iar ai dreptate, daca a spus ca vine, vine...

oricum, eu am tot vrut sa fie cat mai tarziu posibil mai ales din cauza ultimului ecograf, la care fetita parea cu o saptamana mai mica...si mi s-a parut fortat sa-i grabim nasterea inca si mai mult. dar, o fi in regula si 38+2, sigur ca da...

Mergi la inceput