Brumarei nov.dec'11 (82) Hai ralu_t, uratica!
Raspunsuri - Pagina 3
msilvy spune:
o zi buna la toate !
am intrat acum in casa , plecata de dimi cu treburi !
LA MULTI ANI CRISTI ! un dans din buric nu ar strica dar nu ma risc sa ma urc pe masa .
fetelor care au schimbat saptamana le doresc bebei la timp si o nastere usoara !
blak bine ai venit si o sarcina usoara in continuare ;
sincer , eu ma alatur celor care de-abia asteapta sa nasca ;
din mai multe motive , dar cred ca dupa ce-l vezi sanatos langa tine , se micsoreaza putin stresul asta ... ( nasc la timp ? cum o fi la nastere ? o sa fie bebe bine ? etc )
Wildorchid spune:
Petro, Luny, Aris, stiu mai fetelor ca aveti dreptate si sunt constienta ca nu iubirea nemarginita pt.mine e motivul pt.care prefera cezariana.Problema e ca nu stiu ce sa fac, eu i-am zis ca vreau sa nasc natural, ea incearca sa ma convinga sa facem cezariana.Si daca hotarasc sa nasc natural si nu vine cand intru in travaliu sau cand trebuie (din cauza ca are programari prin alte parti), ce ma fac? Ca nu am incredere sa nasc cu oricine e de garda atunci.Chiar sunt necajita rau pe tema asta si nu stiu ce solutii sa gasesc.
Emma 33 saptamani
abramburika spune:
mda, adriana, atunci repet, nu stiu cum e mai bine. Bafta oricum si sa fie asa cum trebuie, sa decurga totul bine!!
Doamne-Doamne, ai grija de noi 36s
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Wildorchid spune:
Adriana, eu cred ca va fi bine, doua zile in plus sau in minus probabil ca nu sunt esentiale. Banuiesc ca simti un pic de disconfort psihic ca te mentalizasei pe data de 26 si, luandu-te prin surprindere, te-a scos din cercul tau de siguranta.Avand in vedere problema cu miopia avansata, prob ca in cazul tau e indicata cezariana.
Emma 33 saptamani
msilvy spune:
aris esti o draguta cu poftele sotilor : pai "saracu" meu sot cand sa mai aibe timp sa aibe pofte cand pana la 24 de saptamani eu nu am intrat in bucatarie; de-abia reusea sa-mi faca mie de mancare si cand era gata si mi-o aducea ca sa mananc mi se facea rau si ziceam sa-mi faca altceva ... nu am pofte si nici el , oricum la inceput am slabit amandoi ..
practic din martie pana in septembrie ,eu nu am intrat in bucatarie , pur si simplu nu am putut .
Adriana_2610 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui abramburika mda, adriana, atunci repet, nu stiu cum e mai bine. Bafta oricum si sa fie asa cum trebuie, sa decurga totul bine!! ****** Doamne-Doamne, ai grija de noi 36s Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. |
mersi,sper si eu sa decurga totul ok... miercuri pana la urma, daca asa am simtit eu intai ca e bine, poate chiar e bine
---------------------------------
asteptand-o pe Ema Irina , 37s +
Adriana_2610 spune:
citat din mesajul lui Wildorchid Adriana, eu cred ca va fi bine, doua zile in plus sau in minus probabil ca nu sunt esentiale. Banuiesc ca simti un pic de disconfort psihic ca te mentalizasei pe data de 26 si, luandu-te prin surprindere, te-a scos din cercul tau de siguranta.Avand in vedere problema cu miopia avansata, prob ca in cazul tau e indicata cezariana. Emma 33 saptamani |
Sa stii ca ai perfecta dreptate, e vorba de disconfort psihic, chiar ma atasasem de data de 26, si chiar m-a luat prin surprindere azi dimineata... Dar acum ma gandesc ca daca tot am hotarat, sa raman la decizia asta, ca nu pot sta asa intr-o stare de nehotarare pana nasc... e greu cu deciziile oricum, de exemplu in cazul tau nu as stii ce sa aleg, inteleg perfect cum e sa vrei sa stii ca doctorul in care ai incredere e acolo cand trebuie, in cazul meu ma gandesc si eu ca e mai lipsita de riscuri cezariana si macar decizia asta n-o mai am de luat, a cam luat-o doctorul...
Adriana_2610 spune:
citat din mesajul lui Lia73 adriana ma gandesc ca e luni sau miercuri e dif de 2 zile nu cred ca e asa bai dar tu stii mai bine ce si cum Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. bebelinul meu scump Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos Florin 18 ani si +36 Matei Ioachim |
lia, nu e vorba atat de bai, ci ca sunt eu nehotarata...si trebuie sa renunt imediat la starea de nehotarare, ca nu-mi face bine deloc...
si tie si sa va fie bine pana pe 31!
abramburika spune:
citat din mesajul lui Adriana_2610 Sa stii ca ai perfecta dreptate, e vorba de disconfort psihic, chiar ma atasasem de data de 26, si chiar m-a luat prin surprindere azi dimineata... |
Te cred, doar ti-ai pus-o si in nick . Sau nu asta inseamna 2610?
glumesc, vreau doar sa iti mai distrag atentia de la stresul si framantarile pe care le ai .
Doamne-Doamne, ai grija de noi 36s
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Adriana_2610 spune:
citat din mesajul lui msilvy aris esti o draguta cu poftele sotilor : pai "saracu" meu sot cand sa mai aibe timp sa aibe pofte cand pana la 24 de saptamani eu nu am intrat in bucatarie; de-abia reusea sa-mi faca mie de mancare si cand era gata si mi-o aducea ca sa mananc mi se facea rau si ziceam sa-mi faca altceva ... nu am pofte si nici el , oricum la inceput am slabit amandoi .. practic din martie pana in septembrie ,eu nu am intrat in bucatarie , pur si simplu nu am putut . |
exact asa a fost si la mine, in primele 3 luni numai totusi, nu puteam intra in bucatarie, nu suportam o multime de alimente si mirosuri, si totusi imi era o foame oribila (n-am mai simtit niciodata asa ceva), trebuia sa mananc zi si noapte, foarte des, dar putin, mama facea mancare pentru mine in continuu si in general dupa ce termina nu mai puteam manca drept aia, nici vorba sa mai mananc in zilele urmatoare acelasi fel...ramasese total fara idei, eu stiam doar ca mi-e foame si habar n-am ce sa mananc...si vomitam intr-una si apoi iar trebuia sa mananc... hai, ca aproape uitasem ce rau a fost :) ideea e ca dupa ce trece, uiti foarte tare, asa o fi si cu nasterea, partile neplacute adica.