Brumarei nov.dec'11 (82) Hai ralu_t, uratica!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

ce faceti fetele?am revenit si eu dupa un program de calcat hainutele lui bebe..mai am si pentru maine o parte ca mi s-a facut cam rau si am incheiat pe seara asta...
voi ce mai faceti?

eu vreau rahianestezie la cezariana, inca n-am reusit sa vorbesc de anestezie cu medicul,dar oricum cezariana e sigur datorita indicatiilor cardiologice...

ma bag si eu la nani, ca ma doare si spatele si-s super obosita...
va , noapte buna..

31+ Razvan-Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Va sfatuiesc sa alegeti anestezie spinala sau partiala sau cum ii zice in Romania versus anestezie generala.
Riscurile unei anestezii generale sunt mai mari, esti intubata, te trezesti dupa 1-2 ore, ramai cu o jena in gat uneori la tubaj, nu iti vezi copilul cand il scoate din tine (pt mine chestia asta a fost o trauma, dupa ce ca am ajuns la cezariana nici nu am fost treaza cand mi s-a nascut copilul), dupa ce m-am trezit din anestezie eram ca si drogata...cu anestezie spinala poti sa alaptezi copilul imediat ce termina de cusut incizia (aici iti pun copilul pe piept in sala de operatii chiar in timp ce te cos astfel incat bondingul dintre mama si copil se face imediat).

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

buna seara

adriana - ei lasa acuma, daca a zis el ca vine inseamna ca vine, presupun ca nu i-ai zis tu: bai nene sa faci bine sa te prezinti pe 26 ca altfel te impushc. daca s-a razgandit asa usor inseamna ca poate si pe 26. si de altfel nu era frumos sa ma lasi fara cadou de ziua meadaca eu tot nu stiu sa fac fete

wild - mda, nici macar nu pot sa am o replica la faza cu activitatea sexuala dupa nastere. am mai discutat problema, e adevarat ca nu e grozav sa ai o taietura sau o ruptura fix acolo si este adevarat ca vreo 2 luni nu e deloc ok din punct de vedere sexual, dar sa o vad eu pe femeia aia care cu taietura pe burta la mai putin de 2 luni face aerobica in dormitor. asa ca indiferent de locul pe unde iese copilul 2-3 luni sexul cade pe planul 2-3 iar dupa aceasta perioada o sa fi ca noua garantat.
cu ioana nu ash nashte nici eu in locul tau desi imi e tare simpatica si sunt convinsa ca e om bun, dar sa ne vedem la mare pe plaja si apoi sa nashtem impreuna e cam aiurea. dar poti sa vorbesti macar cu ea, sa ii spui ce ti-a spus doctorita ta ca sa te sfatuiasca cum sa pui problema si cum e mai bine(desi nici ea nu a nascut pana acum pe nici o cale, asa ca nu stiu...).
acum te inteleg ca nu iti vine sa schimbi medicul pe ultima suta de metri dar nici sa accepti o cezariana pe care nu ti-o doresti asa..de dragul ei. stiti, nici cezarienele nu sunt chiar floare la ureche(ca tot aud pe toata lumea prezentand cezariana ca pe varianta cea mai simta si safe de a scoate un copil), nu-i chiar asa, este o operatie care poate sa se complice, pot exista complicatii dupa(ca in cazul oricarei interventii chirurgicale) ca sa nu mai zis de aderente si alte nebunii. si mai stiu o chestie, majoritatea doctorilor cand vorbesc de durere la nastere se gandesc doar la ziua respectiva sau maxim urmatoarea. al meu cand discutam de cezariana ma incuraja ca o sa-mi lase cateterul si o sa-mi bage analgezice, nu o sa ma doara a doua zi. dar cand i-am zis: domnul doctor mie nu mi-e frica de prima zi sau de a doua cat sunt in spital ci de recuperare, de durerile de acasa, de faptul ca cel putin doua saptamani nu o sa pot functiona la capacitate si pe mine nu ma ajuta nimeni cu doi copii. atunci a zis si el: aoleoo ai si tu dreptate, nu iti trebuie tie asa ceva, dar hai ca poate se intoarce si o sa fie bine.
majoritatea medicilor nu se mai gandesc la recuperare, pt ei esti un caz pana la externare si privita asa problema, da e mai simplu cu cezariana

mama de mic +s33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

miere, si eu sunt de acord cu tine 100% in ceea ce priveste anestezia generala... zau ca nu as accepta-o, sunt mult mai multe riscuri decat la cea spinala

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Pentru fetele peste 36 saptamani, voi ati facut testul de non stres? Cand se face? Acum am o alta paranoie. Daca bataile inimii, miscarile fetale, nu sunt ok? Le-a urmarit doar la eco. E ok?

Si mai am o paranoie (probabil stupida). Oare faptul ca aproape toata sarcina, in mod constant, am avut burta tare, nu il afecteaza pe bebe? Nu fizic, ci psihic pentru ca a stat intr-o casuta mai stramta .

Acum nu radeti de mine. Am timp sa ma gandesc la multe ca am o gramada de timp liber .

36+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_comsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui carola

Pentru fetele peste 36 saptamani, voi ati facut testul de non stres? Cand se face? Acum am o alta paranoie. Daca bataile inimii nu sunt ok? Le-a urmarit doar la eco. E ok?

Si mai am o paranoie (probabil stupida). Oare faptul ca aproape toata sarcina, in mod constant, am avut burta tare, nu il afecteaza pe bebe? Nu fizic, ci psihic pentru ca a stat intr-o casuta mai stramta .

Acum nu radeti de mine. Am timp sa ma gandesc la multe ca am o gramada de timp liber .

36+

www.flickr.com/photos/carola456

"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie

Eu nu am facut nici un test din ala, nici doctorul nu mi-a zis nimic....trebuie facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

miere :
sunt deacord cu spinala ( aici asta se face ) ;
mai nasol e atunci cand in politica spitalului e obligatoriu generala la ceza , nu prea ai ce sa faci .

carola : imi aduc aminte de la soramea ca testele nonsstres le faci in sapt 39 si 40 ; la eco doppler gine vede nu numai bataile si daca-i ajunge destul sange la creier .
burta tare o am si eu de la inceputul sarcinii , deci cred ca e normal .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Carola eu pana acum am avut 3 teste non-stress din diferite motive (cand mi-a sarit cupilu mare pe burta si cand mi s-a parut ca e ceva in neregula). Dupa sapt 36-37 aici testul nonstress se combina cu o o eco in care se masoara diferiti parametri si se face un punctaj de evaluare a copilului/placentei - se numeste biophysical profile, ai aici mai multe amanunte
http://www.americanpregnancy.org/prenataltesting/biophysicalprofile.html

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_2610 spune:

aris, m-ai facut sa zambesc, normal ca nu l-am amenintat ca-l impusc sau ceva, eu imi exprimam doar ingrijorarea sa nu fie prea repede, si el singur a propus sa ramana e 26 atunci daca imi fac griji, doar ca nu stie cand vine... m-am dus sa ma uit pe prima pagina, dar nu e trecuta ziua ta, e chiar pe 26? are sa semene fetita mea cu tine (la zodie adica) ?

---------------------------------
asteptand-o pe Ema Irina , 37s +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Aris :))), sa stii ca ai nimerit-o, chiar asa e, datorita pasiunii baietilor cu sporturile de sezon estival (caiace, etc) chiar stam la plaja. Si intr-adevar Ioana nu are copii.Am discutat cu ea despre chestia asta, evident, este pro nastere naturala.

In fine, o sa vad maine ce fac si o sa mai discut cu ea.

Va pup, fetelor, noapte buna, multumesc pentru sustinere.

Emma 33 saptamani

Mergi la inceput