fiv dr dragos albu 46
Raspunsuri - Pagina 17
bccami spune:
Anna, Anastasia, Qiao, Maripet, Pestic.... - multumesc pt gandurile si sustinerea voastra
Maripet - este un singur bebelus.
Va doresc tot binele din lume si fie ca visul de a avea bebe sa se implineasca pt fiecare dintre voi
QiaoBing spune:
bccami ufff, cu tot nasul infundat am respirat usurata cand am citit.
roxana si eu iau cetebe si paracetamol sinus - imi fac de cap pt ca am amanat schema picaturi in nas nu am suportat niciodata.
azi imi faceam iluzii ca o sa ies din casa sa refac analizele de urina sa vad daca am scapat de amica klebsi, dar de dimineata m-am trezit iar cu durere in gat si de acolo am dat in tuse, asa ca amanat pe maine.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
anna_a spune:
ma bucur ca esti bine cami, mi-era si teama sa intreb, dar credeam ca o sa fie bine
32+ cu
alilumi spune:
cami,
FELICITARI pentru inimioara! Sa creasca mare si sa fiti sanatosi!!! Si... sa se ia si la noi...!
Vino, puiul mamii!.../ Nani, nani, puiul mamii,/ Sa fii oaches si frumos,/ Ca un soare luminos,/ Sa te bata vanturile,/ Sa te ninga iernile,/ Sa te faci mare, voinic,/ Sa iesi noaptea la colind,/ Fara par, fara nimic,/ Fara pusca si pistoale,/ Numai cu mainile goale,/ Fetele sa te-ndrageasca,/ Flori in calea ta sa creasca./ ... Vin, mama!
Ralu_mv spune:
Ma bucur Cami pentru inimioara voastra !!! Sa fie sanatoasa si sa creasca mare !
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
anticorpi antisperm. x 2 , 2 ia, 1 fiv nereusite
angelica28 spune:
Oauuuuuuuuuuuu Cami ce usurare ,ma bucur din tot sufletul pt inimioara bobitei tale ,sa bata inca 100 de ani de aici in colo!pupppppppppppppppp!!!!!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
rammy_79 spune:
Buna fetele
Apar si eu dupa ceva timp.
Nu am apucat sa citesc tot ce ati mai scris voi, dar am incercat in mare sa acopar cat mai mult.
Corry, ce-ti fac piticii?
Mirela te salut si pe tine si te pup dulce.
Anna la fel...pupici.
Angelica iti tin pumnii si sa dea Dumnezeu sa fie bine.
Cami felicitari si ai grija de tine si de ingeras.
Anastasia, ce mai faci? Unde vei naste? Scuze daca ai spus pe undeva aici, dar eu nu am apucat sa citesc.
La mine a fost o perioada fffff greu. Am trecut printr-o operatie de colecist si am "omorat" si un chist de 7,5 cm. A fost fff grea recuperarea si am trecut prin momente groaznice. Cu colecistul m-am pricopsit datorita sarcinii...
Cu bebelusii mei a fost destul de greu, colici, noptii albe, si nu putine la numar, depresii....
Nu stiu cum a fost pt voi, Mirela, Corry....dar eu am avut momente in care imi doream sa mor. Nu stiu sa va spun de ce, dar oboseala, chinurile prin care am trecut la fosrte scurt timp de la nastere, m-au doborat.
Acum e un pic mai bine, bebelusii sau mai linistit, eu m-am mai linistit si parca lucrurile reintra pe un fagas normal.
Dar va spun sincer ca este fff frumos sa ai 2 ingerasi, dar si ffff greu.
Acum va las, tb sa le dau sa pape .
Pupici multi pentru toate fetele si va doresc numai bine.
Sper de acum sa pot tine pasul cu postarile voastre si sa reusesc pana la urma sa va trimit si niste poze.
rammy, mamica fericita de 2 baietei
Anastasia_7 spune:
Rammy, mai mamicule, imi era dor de tine!! Chiar ma intrebam ce mai faci, cum te mai descurci, ca nu mai intrasesi pe forum si tare m-am necajit cand am aflat ca ai intrat in spital cu operatia, cu totul...Imi imaginez ca a fost o perioada f.f.f. grea, mai ales ca si bebelusii erau mici, in primele luni. Acum te simti mai bine? Te-ai recuperat dupa operatia de colecist? Bebeii sunt bine si ei?
Eu voi naste la Filantropia, cu dr Zoe Chisleag. Dupa patania cu tine, care m-a speriat foarte tare si a fost situatia si foarte nedreapta din cauza regulilor, a sistemului , am zis sa o iau din timp cu cautatul doctorului si cum la Medlife nu ramaneam sa nasc din cauza costurilor, ca altfel, il luam pe dr Albu si acasa sa nasc in cada, dc era posibil,, l-am rugat tot pe el sa ne recomande pe cineva cu care el colaboreaza si in care are maxima incredere. Astfel incat sa pot merge linistita in paralel si la el, pt testele si ecografiile mari sau pt alte probl. ce mai pot aparea, dar si la celalalt doctor. Si el mi-a recomandat-o pe dr Chisleag., cu care a nascut si Corry.
Am inteles ca nici ea nu recomanda nasterea pe natural cand e vorba de gemeni si sarcina obtinuta prin FIV, mai ales daca sunt si mutatii la mijloc si tratament cu Clexane facut prelung in trimestrul 3, asa ca din ce am inteles noi la ultima consultatie, se va merge pe cezariana.
Acum important pt mine e sa duc sarcina cat mai mult, spre termen, sa creasca puii mari.
Aristica, azi am apucat sa vorbesc mai mult cu un cadru medical din Ungaria, tot din ginecologie si mi-a spus un lucru interesant. Ca Lentogestul, pe care mi l-a prescris dr Albu, mai este permis, acceptat numai in cateva state, Italia si Ungaria, restul, Franta si celelalte l-au scos de cativa ani de pe piata lor pt ca da mai multe efecte adverse decat sa ajute(malformatii, etc...) Si tot doamna aceasta mi-a spus de Gynipral, ca acesta se gaseste si la noi, pastile sau injectii si e mult mai sigur. Ideea e ca macar nu e interzis pe nicaieri.
Si cum am auzit de Gynipral, mi-a zburat gandul direct la tine, cand mi-ai spus sa il intreb totusi pe Albu de medicamentul asta...
Acum sa vad cum pun problema cu Albu, cum sa il intreb si ce sa ii spun. O sa-i spun si eu direct, ca e cel mai simplu, sa vad daca e de acord sa mi le inlocuiasca, ca de capul meu nu le pot schimba, ca nu stiu cum se administreaza, etc.
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
21+ cu 2
Arabella34 spune:
Buna fetitele!Mari,ar trebui sa fac ET cam pe 24-25 noiembrie,deci cam ca tine si Ralu,vom fi colegute
Camifelicitari si sarcina usoara!
Da,Angi,si eu l-asi lua pe ''Albisor'' acasa si asi naste in cada
...sper totusi sa apuc sa nasc cu el la ML...chiar daca lucrez intr-o maternitate bucuresteana,asi prefera totusi privatul
Qiao,toate fetele luptatoare
P.S.-hai ca ma si semnez ''oficial''
Arabella,35 ani,2IA la MNL,prima reusita,sarcina pierduta la 23 sapt,a 2-a nereusita,FIV la ML cu dr.Albu,reusit,sarcina oprita in evolutie la 8 sapt si 3 zile
Mutatiile genei PAI1 ambele de tip heterozigot
Urmeaza FET
Ralu_mv spune:
Arabela, sa fie cu ochisori si sa fie bine pana la capat de data aceasta iti doresc !
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
anticorpi antisperm. x 2 , 2 ia, 1 fiv nereusite