fiv dr dragos albu 46

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arabella34 spune:

Buna fetele!Mari,CAND FACI fet?eu astept menstra si intru pe schema de ET,momentan sunt in luna pregatitoare cu cyclo.si utro.Cum te simti?Angi,cum te simti?fetele.
Arabella,35 ani,urmeaza FET.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

pestic felicitari. eu nu reusesc sa dau jos ce am pus cu brio in ultimul an. acum ca stau in casa si nu mai merg nici la sala parca vad ca mai iau cateva grame.
anastasia ufff, bine ca s-au oprit
miruna da, eu atunci am facut IA si nu m-am putut "bucura" de foliculul cel mai mare care s-a nimerit sa fie pe partea dreapta. nu am urmarit daca pe partea aia cresc mai mari de obicei. la fiv nu conteaza trompitele.
maripet vezi ca am trimis motatele in cantonament sa faca incalzirea !
va dau in loc de sa nu dau raceala

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Citat:
citat din mesajul lui maripet

Ralu, cum esti? Ce ti-a spus la cea de-a doua ecografie? Et este in ziua 17?

Da-mi si mie nr. tau pe PM, poate ne mai auzim si la tel. ca este mai simplu.

Trompe obturate complet, 6 HSG-uri, o sarcina naturala oprita in evolutie, laparoscopie, sotul OATS severa. Un fiv iunie 2011 nereusit
Urmeaza FET1

Se pare ca nu mai sunt asa bine ca in luna pregatitoare, am endo mai mare de 9mm, dar lh e mic, asa ca mai fac o zi in plus de 3/zi, si m-au amanat cu 2 zile.

--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
anticorpi antisperm. x 2 , 2 ia, 1 fiv nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana33 spune:

Anastasia,ce vesti bune ne-ai dat.Ma bucur ca acum esti bine,ca am inteles ca tu ai trecut prin foarte multe greutati de la ET.Eu nu mai tin minte,ce cantitate de Clexane faceai?pe tine si si bebelusii.
QiaoBing,si eu am fost putin racita la punctie,imi curgea nasul si imi puneam Bixtonim,dar dr. mi-a recomandat ceva cu alge(pe care nu l-am pus ca eu ma simt bine cu Bixtonim),Oscilococinum,Cetebe(eu i-am zis ca iau vit.C cu propolis si a zis ca-i OK)si paracetamol(luasem Fervex).Imi pare rau ca baietii tai s-au dus la o bere,dar sa stii ca baietii sotului meu mergeau la o bere si cand am facut inseminare si cand am facut FIV clasicSi eu le prezentam,la FIV,12-15 fete dolofanele(eu primul si al treilea FIV l-am avut cu ICSI de a 2-a zi).Eu te pupca am fost racita,deci nu mai iau iarasi raceala.
Miruna,eu ti-am scris pe PM,cred ca-i cam tarziu,din ce citesc aici.Ti-ai facut card sau tu aveai?Daca uit,imi cer scuze,de cand cu tratamentul ptr.FIV,imi oboseste tare neuronulAm vazut ca ai o productie foarte frumoasa de ovule,deci sigur o sa fie niste embrioni draguti si grasuti si apoi lipiciosi.Eu am trompa drepta infundata si n-a fost nici o problema,acolo aveam 6 ovule si le-a scos d-nul dr.fara nici un fel de probleme.Te pup si-ti urez succes si sa ne dai numai vesti bune
Ralu,ti-am scris pe PM.
Le salut si le pupsi pe restul fetelor.

VIITOARE MAMICA (1 IA nereusita Bucuresti iulie 2008,2 fiv-uri nereusite la Budapesta oct. 2008, iulie 2009,ET nereusit oct 2009,1 fiv cu nereusit Giulesti iulie 2010)
Mutatia 675 4G heterozigota
Mutatia 844G heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

buna fetelor
oare ce face bccami?

32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Fetitele, am o veste imbucuratoare...bebe al nostru este inimos .
Il vom tine sub observatie mult mai atent. Mi-a dat sa mai iau 3 duphaston/zi si ne vedem din nou la eco peste 2 saptamani.
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

Angelica
Cum esti? Eu am inceput tratamentul pentru FET. Sunt in luna de pregatire, asta inseamna ca astept urmatoarea menstruatie si in ziua 17 transferul. Asta ar trebui sa vine pe 28 noiembrie. Iar suntem cam in aceeasi perioada. Asta trebuie sa fie un semn!! Poate ne da si noua Doamne, Doamne cel mai frumos Craciun din viata noastra.
Ai grija cu clexanul ala la mutatiile tale. Eu cred ca tot cu Avram ar trebui sa vorbesti. Parerea mea este ca Uscatescu este depasita , are prea multe paciente ca sa poata sa mai faca fata. De asta a inceput sa dea acelasi tratament la toata lumea. Cum i-am spus si Anastasiei, ai grija de baieti (stiu eu ca o sa ai baiat sau baieti) ca eu vin cu fetele (brunete cu ochii albastri)

Trompe obturate complet, 6 HSG-uri, o sarcina naturala oprita in evolutie, laparoscopie, sotul OATS severa. Un fiv iunie 2011 nereusit
Urmeaza FET1

Mergi la inceput

Arabella si eu tot in luna pregatitoare sunt. Am inceput pe 15 luna trecuta. Ar trebui sa am ET pe data de 28 noiembrie, daca imi vine menstrutia cum scrie in schema. Tu cand ar trebui sa faci ET?
Ce ma bucur ca suntem mai multe fete in acelasi timp cu aceeasi schema , asa ne incurajam una pe cealalta. Pe mine in afara de sot nu are cine ma imbarbata ca de data asta nu am spus la nimeni, nici familie, nici prieteni ca incercam iar. Nu stiti decat voi fetele mele de pe forum.

Bccami, ne-ai tinut in suspans. Ma bucur enorm pentru tine. Doamne ce stres de la test pana la eco de confirmare. A avut dreptate Aristica. mai bine mergi direct la eco daca nu vine menstra. daca faci beta nici nu te poti bucura cu toate organele ca stai ca pe ghimpi sa vezi daca intr-adevar este totul ok.
cami si ai mare grija de tine!........si de bebe.... Ai unu sau mai multi?

Urmeaza FET1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Asa ma mancau limba si degetele ieri sa scriu repede, repede ca era bine Cami, dar am fost rabdatoare pana azi sa va dea ea vestea! Cred ca am mai crescut la minte de cand cu bebeii in burtica, ca de obicei nu prea am rabdare mai deloc.
Cami, mama, te pup si aici si pe mogaldeatza de burtica la fel, sa dea Doamne Doamne de acum sa nu mai ai griji, sa fie o sarcina usoara si fara stres!
Angelica
Qiao
Mariped

Roxana, multumesc pt urari! Pana acum mi s-a dat la inceput Fragmin 5000 ui (facut zilnic in schema si pe sarcina pana la 12 saptamani)- pt ca nu gaseam Clexane in farmacii, dupa care am gasit Clexane-ul si la recomandarea dr Avram, plus acordul dr Albu, am trecut pe Clexane. Dr Albu mi-a stabilit doza initiala, Clexane 0,4. Doza asta am facut-o pana acum cateva zile, cand am intrerupt.

La 10 saptamani de sarcina am fost la control la dr Avram si cand mi-a analizat initial dosarul, parea ca nu mai a nevoie de Clexane pana in trimestrul 3, insa atunci dr Albu i-a fost teama sa renunte detot la el, iar D-dimerii au iesit usor modificati si pana la urma am ramas tot pe 0,4.

Acum, am vazut ca toti 3 doctorii: dr Avram , dr Albu si dr Chisleag au cam aceeasi parare: ori mi-l scot detot ori imi micsoreaza doza la 0,2 , dar la 0,4 nu ma mai intorc.

Stateam si ma gandeam zilele astea, ce faceam dc faceam incepand cu saptamana 10 de sarcina doza dubla de Clexane- 0, 8, adica 1 injectie dimineata si una seara, Clexane de 0,4, sau doza dubla Fragmin 5000 ui x2 , cum mi-a spus sa fac dr Uscatescu. Pana si doza asta de 0,4 a fost mare totusi de am patit ce am patit, la 0,8 de Clexane sau 10 000 ui Fragmin zilnic, ma faceam...popa....

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

21+ cu 2

Mergi la inceput

Qiao, merci!

Urmeaza FET1

Mergi la inceput