fiv dr dragos albu 46

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

multumesc ralu si alilumi pt incurajari
Estradiolul l-am avut 1804 vineri...asa a zis si dl dr ca nu sunt destul de maturi foliculii,desi ca nr sunt destui...din cei 18,doar 16 sunt cu valori cuprinse intre 10,67mm si 20,56mm..ceilalti doi de 9,59 si 9,77 mm.
Alilumi,sper sa fie bine,asa cum doresc tuturor fivoaselor.E imposibil,oricat ne-am dori,sa nu ne facem griji....suntem pe mana lui Dumnezeu,doar El decide cum sa iasa.Ma rog sa fim cu toate de aici si nu numai,cu burtici 9 luni de zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

hapciu ! nu imi dau seama cum, dar am reusit sa racesc cobza. am o senzatie de deja-vu. si miruna si angi parca ati racit inainte de proceduri. daca as fi continuat, acum eram cu un morcov in plus sunt tare amarata, in ultimii ani eu am racit doar 1 data pe an, prin februarie, iar pe anul asta imi luasem portia. se vede treaba ca toate vitaminele cu care m-am imbuibat nu au avut nici o influenta pozitiva asupra imunitatii. sau poate ca numeroasele transe de antibiotice luate in ultimele 11 luni m-au lasat descoperita in bataia vantului
angelica eu am avut endo f micut 6,16 si 3 folicui; cu o zi inainte nu l-a mai masurat decat pe cel mai mare care avea 22,25. asta era intr-o luni, vinerea aveau 21,52, 17,34 si 12,73. din pacate cel mai mare era pe partea fara trompa. albu a zis ca nu mai asteptam sa creasca endo pt ca riscam sa pierdem foliculii asa ca am facut IA in z12 si 13. eu in ultima vreme am cm mai scut si ovulez cam prin z11-12.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

qiaobing,sanatate multa....eu recunosc ca m-am tratat doar cu multe ceaiuri si lamaie,limonada,baii fierbinti ,frectii si supe din pui,nu am luat nicio pastila,nimic....ai grija de tine,te rog,stai in pat,eu asa am procedat,bea ceaiuri,mananca fructe pt vitamine.....sa te refaci repede.Am o nelamurire in ceea ce ai zis legat de ovarul fara trompa,de ce ai zis ca din pacate cel mai mare folicul era pe acel ovar?Te intrb caci si eu am doar o trompa,si fix pe ovarul fara trompa,am cei mai mari foliculi.....nu ma pricep,nu poate face punctie pe el daca nu e trompa?La asta nu m-am gandit,ptiuu........

Mergi la inceput

scuze,qiao,m-am zapacit,tu ai facut inseminare si d-aia.....sper...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pestic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anastasia_7

Pestic, pup si eu fata, tu cum mai esti? Ce ai mai facut intre timp?

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

20+ cu 2

Anastasia ma bucur ca esti asa cerebrala, este exact atitutinea care iti trebuie!Multa multa multa sanatate!!!!
Eu am tot facut eforturi sa slabesc ... deja se vede... toata lumea imi zice ca am slabit
Am dat jos vreo 6 kg si as mai vrea sa dau 4. Intre timp trebuie sa imi fac curaj sa fac histeroscopie. Imi caut si de lucru ... cu de-astea ma ocup eu.
Cami pt luni.
Va pup pe toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Buna, fetelor.
Pestic, bravo pt reusita in lupta cu kg, 6 kg jos nu sunt putine, mai ales dc te ajuta sa te simti si mai bine! Nu mi-s eu prea cerebrala de felul meu, uneori chiar deloc, dar dc nu iau atitudinea asta cat de cat, o iau razna.

De mine, va pot spune ca am mai sangerat 2 nopti dupa intreruperea Clexanului, apoi gata. M-a sunat in toata perioada asta si sambata si duminica dr Avram, dr Chisleag a fost si dumneaei foarte saritoare si draguta, dr Albu la fel m-au tinut sub observatie zilele astea si m-a linistit ca erau toti 3 pe pozitii.

Fac in continuare injectiile pt contractii si astept analizele de miercuri. Insa, dupa toate semnele, nu e probl de ORL sau altceva, ci doar Clexanul pare a fi cauza cu sangerarile urate. Dr Avram m-a indrumat sa merg si la spitalul Coltea pt examne ORL, dar nu am mai ajuns pt ca intre timp s-au oprit sangerarile.
Sa vedem cum vor iesi analizele si in functie de asta scot detot Clexanul, cel putin pana intru in trimestrul 3, sau micsaram doza.
Ce mi-a mai dat in plus dr Avram pt perioada asta cat am avut hemoragiile nazale au fost atat: Cetebe si fier, sa contracaram eventualele carente pt bebei.

Cam asta ar fi in mare, am scris rezumativ cam ce mi s-a indicat si ce pasi am urmat sa ramana si pt alte cazuri , in caz ca , Doamne, fereste, i se mai intampla cuiva ceva similar, sa stie cam ce solutii exista.

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

21+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

Buna fetele,

Am si eu o intrebare. Trebuie sa fac analizele de secretii, dar eu zilele astea am fost racita si am luat coldrex, plus ca sunt sub tratament cu utrogestan si cycloprogynova. Are ceva daca ma duc maine sa recoltezz?

Trompe obturate complet, 6 HSG-uri, o sarcina naturala oprita in evolutie, laparoscopie, sotul OATS severa. Un fiv iunie 2011 nereusit
Urmeaza FET1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maripet

Buna fetele,

Am si eu o intrebare. Trebuie sa fac analizele de secretii, dar eu zilele astea am fost racita si am luat coldrex, plus ca sunt sub tratament cu utrogestan si cycloprogynova. Are ceva daca ma duc maine sa recoltezz?

Trompe obturate complet, 6 HSG-uri, o sarcina naturala oprita in evolutie, laparoscopie, sotul OATS severa. Un fiv iunie 2011 nereusit
Urmeaza FET1

Mariped, in ce priveste Utrogestanul, fii fara grija , nu modifica rezultatul secretiilor. Asta ti-o spun sigur, ca am tot intrebat eu de fiecare data cand am recoltat si pe schema si in sarcina si dr Albu a spus ca e ok, pot pune ovulul de Utrogestan inclusiv in dimineata cand vin sa fac analize secretii, daca e sa fie ceva in neregula, vreo infectie, tot iese.
Cu celelalte, nu stiu, poate stiu fetele.

Parintele Arsenie Boca

21+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

Ralu, cum esti? Ce ti-a spus la cea de-a doua ecografie? Et este in ziua 17?

Da-mi si mie nr. tau pe PM, poate ne mai auzim si la tel. ca este mai simplu.

Urmeaza FET1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

MARIPET CIND AI PROGRAMAT FET-UL?
ANATASIA MAICULE TE PUP ,SI MI-AI INSENINAT SEARA CA IN SFIRSIT AUD CA SAU OPRIT SINGERARILE ALEA PACATOASE!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput