fiv dr dragos albu 46

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Bcami ,fi increzatoare ,nu dispera ,stiu perfect prin ce treci ,dar mai stiu si n persoane la care inima la bebei a inceput sa bata mai tirziu !
Of am o stare cind aud cazuri asemanatoare ,chiar vb si dr embrioloaga ca un test pozitiv nu inseamna mai nimic pt mine ,cu toate ca am tinjit 7 ani dupa un test pozitiv ,dar viata ma invatat ca nu este indeajuns ,acum daca ramin pina nu aud eu inimioara ,nu ma linistesc ,incerc sa fiu cit mai calma ,ma visez gravida ,simt ca o sa reusesc ,dar cind ma gindesc la perioada de dupa ,ma ia groazaaaaaaaaaaaa!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

ari, mai bine tacaniti, decat "constipati"!
eu cred in minuni, chiar si in cele imposibile. si intre fivoase mai visam asa... ca in ciuda trompitzelor obturate complet, a trombofiliei, a anovulatiei, a "alergatorilor" anemici si pe deasupra si intr-un anume procent posesori de anticorpi antispermatici ai sotziorului... uau, intr-o zi se va intamplari ceva de neexplicat stiintific, cum mai vad io prin documentare.
eh, ma alintam si io... dupa fivosul asta, indiferent de rezultat, gata cu iluziile!

noroc cu voi, ca azi, nu am fost cuminte si m-am enervat... de fapt m-am lasat enervata... ce sa mai, m-au enervat "neste" personaje asa incat nu am putut ignora "eventul" sub nici un chip! a trebuit sa dau un pic apa la soricei, ca sa scap de tensiunea ridicata...
cica trebuie liniste si relaxare... oi fi eu Zen, dar si cand sunt provocata... sper sa nu se mai repete...

Vino, puiul mamii!.../ Nani, nani, puiul mamii,/ Sa fii oaches si frumos,/ Ca un soare luminos,/ Sa te bata vanturile,/ Sa te ninga iernile,/ Sa te faci mare, voinic,/ Sa iesi noaptea la colind,/ Fara par, fara nimic,/ Fara pusca si pistoale,/ Numai cu mainile goale,/ Fetele sa te-ndrageasca,/ Flori in calea ta sa creasca./ ... Vin, mama!

Mergi la inceput

Fetelor stiti ce ma uimit pe mine ............eu data trecuta am facut inseminarea sus ,cred ca acolo se face si fiv-urile,ei acum mi-a facut in cabinet,la receptie jos ,nu mi sa parut ok ,a consultat incontinu ,apoi ma bagat pe mine ,nu stiu nu vb cu pacat dardata trecuta mi sa parut totul mai controlat ,mai steril ,pe cind aici jos am fost imbracat cu ce eram de acasa ,masa nu se rabata in jos sa ma dea pe spate ca in partea cealalta ,apoi eu dupa inseminare am mai stat si in pat putin ,pe cind aici nu mai aveam cum ,am stat doar o jumatate de ora si apoi gata jos .Am intrebat de ce mi se face inseminarea jos si a zis ca acolo se face de citeva luni ,nu se mai face sus.............acesta a afost raspunsul !

2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

angelica si eu am observat asta intr-o zi cand eram la monitorizare.....se faceau jos inseminarile...am crezut ca asa e normal,nu stiam ca se fac sus,in spital....hmm,e cam aiurea totusi...ca la cati bani cheltuim....Doamne ajuta sa fie cu 2 liniute testul,sa fie in regula totul.
Am si eu o intrb,inainte de punctie, voi(cele care au facut deja)cat aveati progesteronul?Ca eu trebuia sa fac punctia luni ,dar s-a amanat marti,am progesteronul mic...0,5....sper sa nu influenteze negativ FIV-ul....dr a zis ca e ok...nu stiu ce sa zic...ieri,la monitorizare aveam 18 foliculi...voi ce volum ati avut la foliculi?Multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

angelica cand am facut eu in mai IA, prima zi am fost sus, a 2-a jos. si pe mine m-a socat diferenta si de conditii si de atitudine a asistentelor. plus ca la mine cat am stat pe masa jos, s-au fatait non-stop pe usa sa tot ia diverse de prin dulapioare de m-am simtit ca o broasca uitata pe masa de disectie. dar cel mai important e ca gigeii sa fie acolo pe pozitii, spalati pe dinti, frezati si sa nu rateze intalnirea cu ovocita. la mine or fi crezut ca au mult timp la dispozitie, s-au dus la o bere ca baietii si pe urma au adomit in sant, ca altfel nu imi imaginez cum de au ratat 2 fete dolofane care au trecut agale, leganandu-si soldurile provocator prin fata lor

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

quiaodata viitoare nu va mai rata intilnirea !

Rajneesh

Mergi la inceput

De cit ai avut tu foliculi ,endometrul la inseminare?

Rajneesh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Cami, pentru tine si cel mic !

Angelica, eu nu stiu cum era la medlife la inseminare inainte sau acum, dar pot sa ti spun cum a fost la inseminarile mele, facute in viena : foarte foarte asemanator cu ce ai descris tu ca a fost acum la medlife ( am fost in hainele mele de strada, evident in cabinetul obisnuit de consultatii, si am stat 20 min pe masa unde macar m-au acoperit cu un cearceaf sa nu ma ia vantul :) )

Miruna, progesteronul la 0,5 nu e mic si nu din cauza lui ti-a amanat punctia, ci ca sa apuce sa mai creasca foliculii. (si la mine a fost amanata cu o zi la fel ca la tine). Conteaza ce estradiol raportat la nr. de foliculi si dimensiunile lor aveai.

Aristica, eu cu norocul meu iar nu am fost in oras cand v-ati intalnit ...

Si acum in ordinea testarilor... asteptam numai vesti bune de la : Roxana !!!

--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
anticorpi antisperm. x 2 , 2 ia, 1 fiv nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

buna, am revenit si eu, nu stiu cand am sa citesc capitolele inchise.
as vrea sa le pot consola pe cele care au avut esec , si sa le felicit pe castigatoare

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, doua FIV-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

Miruna, progesteronul e ok: si eu tot 0.5 l-am avut. la prima punctie am avut chiar 0,4, dar nu s-a amanat cu o zi din cauza lui, ci pentru foliculi sa fie suficient de maturi. Uau, dar ce recolta grozava de foliculi! Felicitari! Nu iti mai face tot felul de probleme, ca are sa fie bine, ai sa vezi! Curaj!

Simonia, !!!!!!!!!!

Vino, puiul mamii!.../ Nani, nani, puiul mamii,/ Sa fii oaches si frumos,/ Ca un soare luminos,/ Sa te bata vanturile,/ Sa te ninga iernile,/ Sa te faci mare, voinic,/ Sa iesi noaptea la colind,/ Fara par, fara nimic,/ Fara pusca si pistoale,/ Numai cu mainile goale,/ Fetele sa te-ndrageasca,/ Flori in calea ta sa creasca./ ... Vin, mama!

Mergi la inceput