fiv dr dragos albu 46

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

...si eu care voiam sa-ti cumpar o garoafa

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Bccami, Salexa, felicitari, fetelor! Sa aveti sarcini usoare, bebei grasunei si voi sa fiti in forma maxima in toata perioada aceasta si dupa

Angelica, te mananc daca mai vorbesti asa, ti-am spus si aseara, iti raspund si aici, tu stai linistita in perioada asta si ai grija de fata, nu te vreau sub nici o forma stresata (pentru ca stiu ca te framanti)si nici nu e cazul. Fii zambitoare si increzatoare

Eu am scris ce s-a intamplat cu un ton la rece, realist si calm, nu negativist,nu am intrat in nici o panica, ci scriu tocmai pentru ca asa putem invata una de la alta, de la un caz la altul; altfel, dc ne intrebam doar de sanatate si cam atat, ar fi o multime de lucruri care pot trece pe langa noi si nu ne ajuta cu nimic, dar nu capitulez nicicum.Sunt fortzos

Si eu tot asa am invatat atatea si atatea, citind ce au patit toate fetele inainte de mine si dupa, am invatat o multime de lucruri de la voi si imi sunt de mare ajutor.

Alexa, stiu ca tu vrei sa ma imbarbatezi si sunt "barbata" pt boabele de orez, cum le spunem noi, bebelusilor.

Ideea e ca pana acum am stat linistita 2 luni,ca celelalte 2 au fost jale,dar ultimele 2 luni au fost petrecute chiar fara nici un stres si m-am bucurat de perioada asta din plin, dar statul linistit nu te scapa de problemele astea, mai ales cand acestea nu tin de noi, de cat efort facem sau de alte lucruri de genul asta. Am avut o viata normala lunile astea..faza cu contractiile, cu sangerarile astea aparute din senin nu sunt lucruri de glumit pe sarcina, mai ales la varsta sarcinii mele,20 saptamani, dc nu le rezolv si ma bazez doar ca trec de la sine si nu fac nimic, pun in pericol si bebeii si pe mine.
Cu mine, mai e cum mai e, insa cand lupti atatia ani pt avea un copil, cand ai 2 suflete in tine, ignoranta nu mai are nici o scuza.

Eu am cam facut pe viteaza cu dr Albu si cu Avram zilele trecute,cand aberam ca poate e vreun vas spart in nas, poate e tensiunea care se mai modifica pe sarcina, pt ca zilele trecute nu vedeam nimic atat de serios, dar amandoi doctorii mi-au spus ca nu e de glumit cu lucrurile astea, mai ales cand se fac tratamente constante cu heparina. Dr Albu era stresat ieri sa nu incep si jos sa sangerez. Iar dr Avram m-a rugat sa nu ma supar ca-mi spune direct, dar am fost inconstienta ca nu am anuntat-o mai devreme de probl. cu sangerarile si am stat 2 saptamani asa...dar cum era sa ma mai supar pe ea, ca oricum eu gresisem. Am zis si eu ca sunt doar niste intamplari normale si trec de la sine...

Eu nu am un istoric in spate cu pierderi de sarcina din cauza mutatiilor, pt ca , avand in vedere problemele sotului cu spermograma, nici nu aveam cum sa raman gravida, a fost un singur episod in care nici doctorii nu au putut sa spuna clar dc a fost sarcina sau nu, acum 6 ani, dar atat.

Tind sa cred, ca si BcCami, ca uneori se face mult prea mult timp heparina si in unele cazuri, organismul si asa trecut prin stimulari si alte tratamente date pe sarcina, nu mai tine pasul. Uneori e absolut nevoie de anumite doze de heparina toata sarcina, alteori poate numai in anumite perioada de sarcina..

Eu oricum sunt optimista ca nici nu am voie sa fiu altfel, dar nu mai am forta sa ma bucur din plin, pana nu am raspunsuri clare si trec toate aceste probleme.

Deja e cu ora fixa, intre 3 si 5 dimineata, ma trezesc sa fac curat in jur. Azi dimineata iar am sangerat, la fel de mult, ar fi a doua zi fara Clexane...sper sa se opreasca zilele astea, dc este Clexane-ul cauza. De asta zic ca nu e tocmai placut. Azi fac si injectia cu Lentogest si ma rog sa se mai potoleasca contractiile, asta e cel mai important acum. Astept sa elimin macar contractiile astea mari cu injectiile, ca daca vor fi mai mici, am inteles ca nu e asa grav, sunt femei care au contractii mici toata sarcina si duc sarcina la termen fara probleme.

In perioada asta de pauza de Clexane, ai avut dreptate, Qiao, va trebui sa fac eco mai des sa vedem dc nu sunt afectati bebeii, sa nu apara retard de crestere, dc iau amandoi in greutate normal etc...poti sa te faci doctor!

Sunt linistita macar ca exista consens si colaborare intre dr Albu si dr Avram si ca pot colabora si eu fara stres cu amandoi, asta ma ajuta cel mai mult.

Pestic, pup si eu fata, tu cum mai esti? Ce ai mai facut intre timp?

Qiao, imi place la nebunia starea ta,sa vezi cat bine o sa-ti prinda sa ai tonusul asta in toate perioada ce vine, te linistesti, te relaxezi, iti diversifici si tu programul si mai scapi de stresul zilnic, sa fie fata proaspata ca o garoafa (ca mi-a ramas in minte floricica de la Aristica) cand vei relua tratamentul in ianuarie. Bravo!!!

Gata, ca m-am intins prea mult. Am scris in etape, din jum in jum de ora, si acum am vazut ca s-au adunat ceva randuri...

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

20+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

As vrea sa nu ma mai felicitati inca pe mine
Intr-adevar, este un embrionas, dar din nefericire nu i-am auzit inimioara. Si nu ma pot bucura chiar deloc. Am fost singura dintre fetele cu care am fost la ET, la care nu s-a auzit inimioara.
Deci nu ma pot bucura...nu pot.
Embrionasul are dimensiunile pt varsta lui, dar ....

nici nu pot vorbi. oricum, prefer tacerea...cuvintele nu pot indeparta durerea din suflet.
astept ziua de luni sa vedem cum este si ce va fi.

oare m-am bucurat prea devreme?
emotii, ganduri, nedumeriri, oftat, lacrimi...un om daramat. asta sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

bccami cunosc acel moment f greu cand astepti sa auzi inimioara si ... nu se intampla nimic. sa asteptam totusi pana luni, Albu mi-a zis ca fiecare copil are ritmul lui de crestere. iti trimit un gand bun sa te ajute sa fii puternica, indiferent de ceea ce va urma.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

aristica

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

anastasia,mi-a placut foarte mult postarea ta.
mi-as dori mult sa inteleaga toata lumea ca nu e de glumit cu anticoagulantul asta si ca nu e pentru toata lumea.
pot sa inteleg dorinta fiecareia de a face tot ce se poate pentru bebelusul visat...insa...lucrurile nu pot fi impinse oricat de departe.
iti doresc multa putere si sanatate,sa-i duci pe voinici pana la nastere fara probleme.
in ultima vreme "te percep" mai calma,mai rationala-asa cum spuneai si tu...si-ti vine de minune atitudinea asta in comparatie cu impulsivitatea si panica pe care le manifestai in trecut.

cami,nu stiu ce sa-ti spun...nu am ce sa-ti spun,de fapt.
destinul nostru este in mana lui Dumnezeu ...si atunci....faca-se voia Sa.

tuturor

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Cami, nu am vrut sa te supar, puiule, am citit postarea Salexei de ieri, cu embrionii si eco, mi-am dat seama ca ati fost impreuna la control si dupa postarea ei, am inteles ca e totul in regula si cu tine si cu ea.
Qiao are dreptate, e bine sa astepti pana luni, e posibil sa se prins mai tarziu, cum a fost si unul din embrioni la noi, care s-a prins la o diferenta de 4 zile de celalalt. Nici acum nu a recuperat diferenta. Nu stiu ce sa spun altceva, pt ca nu sunt cuvinte de mangaiere in momente din astea, de asteptare, dar iti sunt alaturi cu totul si ma rog sa fie bine luni

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

20+ cu 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui samira33

anastasia,mi-a placut foarte mult postarea ta.
mi-as dori mult sa inteleaga toata lumea ca nu e de glumit cu anticoagulantul asta si ca nu e pentru toata lumea.
pot sa inteleg dorinta fiecareia de a face tot ce se poate pentru bebelusul visat...insa...lucrurile nu pot fi impinse oricat de departe.
iti doresc multa putere si sanatate,sa-i duci pe voinici pana la nastere fara probleme.
in ultima vreme "te percep" mai calma,mai rationala-asa cum spuneai si tu...si-ti vine de minune atitudinea asta in comparatie cu impulsivitatea si panica pe care le manifestai in trecut.

cami,nu stiu ce sa-ti spun...nu am ce sa-ti spun,de fapt.
destinul nostru este in mana lui Dumnezeu ...si atunci....faca-se voia Sa.

tuturor

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Multumesc, Samira!
Sunt mai calma, vad lucrurile mai la rece, ca nu am incotro, m-am invatat si eu cu situatiile acestea si cand intri in hora, joci, nu ai ce face.. Ideea e ca anticoagulantul administrat fara sa fie OBLIGATORIU necesar fac rau si mamei si, implicit, si copilului. de asta trebuie cantarit totul de "n' ori.
La inceput, in schema si cand aveam hiperstimularea si restul,eram si eu speriata, ca habar nu aveam cu ce mananca la propriu nici FIV, nici ce urmeaza dupa, nici stimulari, nika...stiam si eu "din carti", teorie, dar cand incepi sa le simti pe propria piele, e cu totul altceva.
M-ati ajutat si voi foarte mult aici, pt ca m-am familiarizat cu toate cazurile si experientele voastre si am cules de peste tot cate un sfat, o informatie si mi-au fost si imi sunt extrem de utile.

Parintele Arsenie Boca

20+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

qiao ,
esti pe drumul... nu doar cel bun, ci perfect!!! am io asa o presimtire ca tu si ari, o sa nasteti de manutza... desi ari zice ca va fi in focuri prin ianuarie, iar tu mai devreme...

cami,
nu te panica si nu inceta sa speri!
fie ca ziua de luni sa iti readuca bucuria in suflet!

Vino, puiul mamii!.../ Nani, nani, puiul mamii,/ Sa fii oaches si frumos,/ Ca un soare luminos,/ Sa te bata vanturile,/ Sa te ninga iernile,/ Sa te faci mare, voinic,/ Sa iesi noaptea la colind,/ Fara par, fara nimic,/ Fara pusca si pistoale,/ Numai cu mainile goale,/ Fetele sa te-ndrageasca,/ Flori in calea ta sa creasca./ ... Vin, mama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

ali te-a sunat consortul meu? sau ti-a transmis din tacaneala lui? Ca si el la fel viseaza, ca-n ianuarie-s gravida. da' eu ii tot spun ca-n decembrie e al treilea ciclu de la fiv, asa ca abia ma apuc de analize. Acumaaaa, nah, dac-o suge burta un spermatozoid mai fasnet si-o reusi sa treaca prin trompa aia schimonosita, si-o reusi sa fertilizeze un ovul, iar embrionul asta sa suga si el burta ca sa treaca prin aceeasi trompa si sa fenteze endometrioza si deficitul de progesteron si sa se implanteze, da! insa....mama cat'a aberatia am scris
Eu astept soarele din 2012

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput