fiv dr dragos albu 46
Raspunsuri - Pagina 18
pestic spune:
Cami ma bucur tare mult ca puiutul vostru e "inimos", felicitari si sarcina usoara!!!
Anastasia mi-a venit inima la loc ... bine ca ti-ai revenit!
Qiao sa stii ca si eu ma chinui de 1 an sa slabesc.... in septembrie anul trecut am inceput sa merg la sala si pana in Decembrie am dat jos vreo 3 kg dupa care, pana in iulie ... nimic. Dr Albu a insistat f mult sa slabesc si nu stiam ce sa fac ... asa m-am hotarat sa incerc Herbalife pe langa mersul la sala si de-atunci am mai slabit 6 kg. Sper sa dau jos si restul
Bafta fetelor care sunt in focuri!
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Arabella34 Buna fetitele!Mari,ar trebui sa fac ET cam pe 24-25 noiembrie,deci cam ca tine si Ralu,vom fi colegute Camifelicitari si sarcina usoara! Da,Angi,si eu l-asi lua pe ''Albisor'' acasa si asi naste in cada ...sper totusi sa apuc sa nasc cu el la ML...chiar daca lucrez intr-o maternitate bucuresteana,asi prefera totusi privatul Qiao,toate fetele luptatoare P.S.-hai ca ma si semnez ''oficial'' Arabella,35 ani,2IA la MNL,prima reusita,sarcina pierduta la 23 sapt,a 2-a nereusita,FIV la ML cu dr.Albu,reusit,sarcina oprita in evolutie la 8 sapt si 3 zile Mutatiile genei PAI1 ambele de tip heterozigot Urmeaza FET |
Arabella, eu eram cu laudatul ca il rapesc pe Albu si ii amenajam sala de nastere in cada.
Dar sunt ferm convinsa ca si Angelica m-ar sustine total, ca si ea e fan declarat nastere cu Albu
Eu chiar aveam piticii astia pe creier acum cativa ani, cu nascutul natural in apa, mi se parea fascinanta experienta si trairea in sine, dar la noi nu stiu dc inca s-a amenajat in vreun spital asemenea spatiu. Stiu ca la un moment dat se vorbea ca la Sibiu sau Brasov sa se amenajeze un astfel de centru.
Sa fie cu bebelusi, Arabella, iar in decembrie sa vii impreuna cu Ralu si Mariped cu cadouri-vesti minunate.
Angelica, cum te simti?
Pestic, bravo inca o data, o sa fie multumit Albu cand te va vedea la urmatorul control, daca reusita urmatoarei proceduri depindea de scazutul in greutate. Si cel mai important e sa te simti tu bine si in mare forma! Toata sustinerea!
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
21+ cu 2
corry_28 spune:
Am prins un picut de timp....
Anastasia,esti o mamica incercata(m-am speriat cand am citit ce ai patit)
Cami,draga mamica, iti doresc o sarcina usoara si un copilas sanatos si frumos!
Inna, sper ca vom primi vesti de la tine dupa nastere
(parca ma cuprind iar emotiile).Nastere usoara
Anna, cum se simte doamna?Dar capritele?Hai mai repede, ca baietii astia ai mei, sunt nerabdatori!
Rammy, draga de tine, te inteleg perfect!
Stiu cat este de greu...
Noi suntem bine, crestem, gangurim, radem...
Pup fetele!
maripet spune:
Arabella, ce ma bucur! pai o sa fim practic de-o seama. Asa ma linistesc cand stiu ca fac cu mai multe fete, nu sunt singura.
Trompe obturate complet, 6 HSG-uri, o sarcina naturala oprita in evolutie, laparoscopie, sotul OATS severa. Un fiv iunie 2011 nereusit
Urmeaza FET1
roxana33 spune:
Anastasia,multumesc ptr raspuns.Iti doresc multa sanatate si te pup
QiaoBing iti doresc sanatate
Miru,la cati mai multi embrioni
cami,felicitari ptr bebe mic
VIITOARE MAMICA (1 IA nereusita Bucuresti iulie 2008 cu dr.Moisa Anca,FIV 1 nereusit la Budapesta oct. 2008 la Kaali Institute cu dr.Krizsa Ferenc, FIV 2 nereusit la Budapesta iulie 2009 la Kaali Institute cu dr.Krizsa Ferenc,ET nereusit la Budapesta oct. 2009 la Kaali Institute cu dr.Krizsa Ferenc,FIV 3 nereusit la Giulesti cu prof.Marinescu Bogdan iulie 2010)FIV 4 in octombrie 2011 la MedLife cu dr.Albu Dragos
Mutatia 675 4G heterozigota si mutatia 844G heterozigota(ambele descoperite in februarie 2011 la MedLife),sotul cu teratozoospermie(descoperita la MedLife in februarie 2011)
mirela2 spune:
buna
rammy distractia abia incepe
ai mei n au prea avut colici, macar cu asta m am scos
dar n au dormit nici o noapte intreaga, se trezesc si acum si cer lapte, ca altfel e de rau
in rest misuna peste tot, rod tot, trag de toate, urla, zbiara cand le iau din maini ce nu au voie
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
aristica spune:
anastasia ma bucur ca te-ai hotarat sa intrebi de medicament. Succes si sa nu mai aud de sangerari, fie ele nocturne, matinale, pe gura, nas sau alte orificii...sa auzim doar de inimioare puternice (felicitari cami), de suturi in burta si de ore de somn linistite.
ali cum esti azi?
qiao in ce zi esti? Cum esti cu tratamentul?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
QiaoBing spune:
rammy draga de tine, bine ca a trecut ce a fost mai greu. iti doresc zile senine de acum inainte, sa te bucuri linistita de copilasi.
aristica eu nu mai sunt pe zile , am amanat schema pt ianuarie. trebuia deja sa fi inceput menopurul, dar abia azi am putut sa refac analiza pt Klebsiella. sotul maine se duce sa refaca si el spermocultura. sper sa fi scapat de balarii amandoi.
tu ce faci pana la urma, tu duci in vizita la PK ?
pt toata lumea
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
alilumi spune:
ari,
sunt bine, fara probleme, doar ametita si ceva dureri de spate, dar altfel, nu ma agit sa caut semne unde nu's... decat de la medicatie! mai am o saptamana pana la momentul adevarului (miercurea viitoare BETA!!!). am momente cand ma urc pe pereti (sau trec prin ei) dar in majoritatea timplui, rezist eroic. si nu, nu sunt tentata sa fac test de pishulica!!!!!
qiao, cand io va zic tie si lui ari ca o sa nasteti de manutze, nu ma credeti! bineeeeee!!!!!!!!!!!!
Vino, puiul mamii!.../ Nani, nani, puiul mamii,/ Sa fii oaches si frumos,/ Ca un soare luminos,/ Sa te bata vanturile,/ Sa te ninga iernile,/ Sa te faci mare, voinic,/ Sa iesi noaptea la colind,/ Fara par, fara nimic,/ Fara pusca si pistoale,/ Numai cu mainile goale,/ Fetele sa te-ndrageasca,/ Flori in calea ta sa creasca./ ... Vin, mama!
Arabella34 spune:
Buna,fetele!Anastasia,scz,am vrut sa scriu una si a iesit alta...aaaa,sigur si Angi ar vrea sa nasca in cada acasa cu dr Albu!
Mari,Ralu,multam mult,deie Domnul
Scumpelor,astazi am internat-o pe Anna,a venit la un simplu control si avea deja 4 cm dilatatie...nici nu si-a dat seama ce sa intampla initial...ma duc mai tarziu pe la ea sa o vad...deci draga mea Corry coleguta de primul FIV,se pare ca baieteii tai vor intalni mai devreme capritele Annei-draga mea...chiar ce mai faci in afara ca schimbi scutecele si dai de papa?
Toate fetele
Arabella,35 ani,urmeaza FET