Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (62)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

delia si eu simt nevoia sa imi folosesc capul la chestii utile, prea am tocit la viata mea ca sa il pun la bataie eheee...mai avem pana acolo, eu cel putin care mai vreau si bebe2

miki multumim de urari nu stiu daca ai vazut, iti scrisesem la capitolul trecut k tipa la care merg eu la masaj la voi in otopeni e absolventa de kineto, e super buna tipa...ma gandesc k poate iti e mai simplu sa ajungi cu vladut acolo macar sa vezi o parere! daca o sa te gandesti la varianta asta sa imi spui

Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011

am vazut scrish, multumesc tare mult..am deja doua variante, un tip de la grigore alexandrescu care vine la vecina mea sa-i faca fetitei si m-as putea cupla cu ea..o sa vina l a o sedinta sa vedem cum merge, ce parerea are, daca poate colabora cu vlad, etc..
o a doua e la policlinica polisano, pe langa politie..mi-ar fi mai greu sa ajung acolo si cu andra dupa mine mai ales ca vine iarna..si sa stau acolo o ora ..plus ca nu stiu daca in clinica vlad mai va fi la fel de cooperant.
vad cum merge cu prima varianta a mea si vorbim.
tipa ta pe unde are salonul ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

miki pe strada polona, prima la dreapta dupa showroomul peugeot. daca vreodata o sa te gandesti la ea sa imi spui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lparpala spune:

Hello!

Intram si noi pe la voi la amiaza ca acum ne-am mai linistit. Noi in continuare ne trezim noaptea plangand Din fericire, mancam destul de bine ziua (fructe si supita) ceea ce imi mai indulceste mie putin gustul amar al noptilor nedormite.

La multi ani!
Bogdan Gabriel de Cristina_ph
baietel de Ruxandrada
Luca Andrei de scrish
Daria Ana Maria de djlaura
Luana Catalina de Donna Ly

Oau, ce de tort mancam azi!

la si

Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011)
Diana cea grabita
Poze
Cine?Cu cine?Ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

"Si cand adorm spre dimineataaaa
Imi reprosez de la incepuuut
Ca n-am luat totul de la viataaaa
Si nu i-am dat cat as fi vruuut..."

Ca tot am vazut la Deea versuri
Buna dimineata , ne-am pus in pat la ora 7 dimineata, am petrecut o noapte fff frumoasa cu cantec si voie buna, cu prieteni dragi si 2 perechi de fini.

M-am trezit la ora 2 si m-am simtit f vinoavata fata de copii mei, ca abia atunci am sunat sa vad ce fac . Sunt amandoi cu muci Mama nu m-a chemat sa-i iau desi se vedea ca e obosita.

Am vazut poze noi cu copii frumosi si dulci

Ma bag la baie apoi plecam cu finii sa vedem un local si apoi la film...ma simt de parca sunt din nou adolescenta..cu program vraiste, dat peste cap programul de somn si fara griji.

Simt nevoia sa va spun ca va iubesc si sa va multumesc pentu grupul frumos si inimos pe care l-am format aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

lparpala multumim

mada ce sa mai zic...oficial pleznesc de invidie doamne de cand nu m am mai culcat la 7 dimineata si sa ma trezesc la 2 have fuuuuuuun!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Baiatul meu cand o sa fie mare o sa se faca....moldovean

are 2 cuvinte noi:
arde = ardi
si
en-garde = an-gardi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

are 2 cuvinte noi:
arde = ardi
si
en-garde = an-gardi

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!

pup cristinelul scump!
m-a facut sa rad desi eram
si tu distreaza-te si pt noi!

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

are 2 cuvinte noi:
arde = ardi
si
en-garde = an-gardi

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!

bravo cristi bune si asa..si al meu tot de acolo se trage

Mergi la inceput

ma gandeam acum si radeam singura, apropo de ramas singuri fara copilasi o zi doua..ca daca am avea ocazia asta, cred ca am dormi amandoi toata ziua asa de epave suntem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

buna mamici, ...

Multam frumos tuturor de rinduri, ...ginduri...

madutzacum poti sa te invinovatesti?ptr ce? de ce? ce i-ai lasat in vecini sau incuiati in casa? Zimbeste in continuare! Meriti din plin!
visesti tare mami! copii sunt SUPERBI!
ailedtu de ce , ce patisi? Vezi partea buna a lucrurilor
strumphyam apucat sa vad si eu foto acum cu piscotel, SUPERBA!Am mai atasat si eu citeva...prin livada la scos de morcovi Ea dormea dupa ce papase la aer curat, si eu munceam

Aaa ca uit, cele care ati dat oscilo la bebei, este special ptr copii sau varianta care este si ptr adulti? Intreb sa stiu in caz de ceva... Il dati ptr ce? in cazul in care ii curge nasucul?sau?

Cereale cu lapte de care imi recomandati? ptr a le introduce in fructe dimineata sau ...seara in iaurt cind voi incepe.

Ioana papa fructe cam 60 si piure 80...Oare sa mai merg asa o perioada pina va minca mai mult, sau sa ma gindesc deja la masa nr 3?

Al meu sot este la plimbare in buc la expozitia indagra... cica ar fi cumparat o capra cu 17 mil si ar da 5 litri la mulsoare Sunt convinsa ca e farsa, dar la cit este de inebunit dupa animale nu ma mai mira nimicCe-ar mai fi!!!

Pupici, ...

Mergi la inceput