Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

elly bine ca s-a rezolvat ma bucur!
Fetelor am o stare de nervi incontinuu si nu stiu de la ce..adik nu m-a suparat nimeni dar ma enervez de la orice!
Imi fac placinta mea preferata sper sa imi treaca si sa ma linistesc, placinta cu iaurt!
Ramonik ma tot tin sa iti raspund la faza cu arcadia..intr-adevar e scump tare...si faza cu microbul din spital depinde de organism dar am ramas cu gura cascata cand am vazut ca si la elena doamna e asa...stiam ca acolo e mai multa strictete ca la cuza.
Va pup si sanatate!!
oana 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Hello fetele..intru sa va salut si sa va spun ca am facut sarmale pt prima data in viata mea..acum sunt la fiert sa vedem ce o iesi..nu va pot descrie ce era in bucatarie cat am pregatit, imprastiase Luca numai varza peste tot..
voiam sa va zic ca am citit intr-o revista ca se mai deschide o clinica privata in curtea spitalului Elena doamna din Iasi..mai multe detalii nu stiu dar poate o sa fie mai ieftin decat la Arcadia..
Pupici..

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Fetele voiam sa va intreb unde e postarea Monicai ca eu nu stiu dar n-am dat de ea..

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Elly si eu am devenit dependenta de voi! Ma bucur ca poti sta acasa. Dar apropo de ce ai nevoie de concediu medical?
Mamita te invidiez in legatura cu kilogramele. Eu am luat in sarcina trecuta 16 kg si nu le-am dat jos decat dupa ce am terminat cu alaptatul (1 an si 2 luni).
Placinta cu iaurt? Vrem si reteta!!!!
Addya eu calculez varsta sarcinii asa: prima zi este a zecea zi de la data ultimei menstre.
Ce-o fi cu balonarea asta? Si eu simt lucru asta. Si pe mine mai ma dor sanii, parca simt mai puternic mirosurile, dar asta este. Vineri ma duc din la control si daca ajung prin Bucuresti tare m-as uita dupa pantaloni pentru gravide. Ma sfatuieste cineva unde sa ma duc?

pozeBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

balonarea,durerile de sani,umflarea lor,dureri de burta,in special in zona ovarelor sunt simptome clare de sarcina,mai ales daca e prima.
stiu k e greu,si mie imi este la fel dar:"CAPUL SUS FETELOR",mai e mult pana scapam de ele ,si decat sa ne vaitam,mai bn sa ne bucuram de minunile din burticile noastre.:P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Aever, eu nu stiu ca baia sa fie interzisa in sarcina, doar baia fierbinte. Eu n-am mai facut baie de ani de zile, n-am rabdare sa fac baie, ma dusez rapid si am iesit. Cat despre analize de confirmare, nici eu n-am facut decat la 6 saptamani ecografie, in afara de doua teste de sarcina (am facut doua ca sa fiu sigura ca liniutele alea doua nu sunt erori de test). La eco, in functie de masurarea embrionului, se aproximeaza numarul de saptamani de sarcina.
Deea, concediul medical putea sa ti-l dea direct ginecologul, daca avea contract cu casa de asigurari. Daca nu, iti recomanda catre medicul de familie. Chiar si asa, poti merge la dr de familie sa ii spui ca te simti rau si sa il rogi sa iti dea 2 saptamani de CM. Si mie mi s-a recomandat utrogestan, 2 pe zi, intravaginal. Cred ca as pica pe jos saca l-as lua oral, si-asa sunt foarte ametita, imi vine sa ma intind intr-una. Eu le pun pe amandoua seara, nu ma mai complic cu unul dimineata si unul seara. Ma bag in pat, imi pregatesc un servetel umed sa ma sterg dupa ce-l bag si somn! Poate ar fi bine si pentru tine sa le bagi in vagin. Plus ca sunt mai langa uter si actioneaza direct acolo unde e nevoie, fara sa mai treaca prin tubul digestiv.
Onutza, poate ti-a scazut foarte mult tensiunea. Ai grija sa te hidratezi bine. Mie mi-a masurat-o azi dr de familie si aveam 90/60 mmHg, destul de mica.
Titi, mult succes la ecografie, sa iasa totul perfect! Cum de nu faci analizele pentru dublu test? Stii ca si eu ma gandesc serios sa nu fac dublu test? Sigur mi-ar iesi ceva cu risc pe acolo, am peste 35 de ani. In acelasi timp, stiu ca bebele meu trebuie sa fie sanatos.
Addya, Doamne-ajuta sa fie bine, tin pumnii pentru 7 noiembrie. Eu ce sa zic de condus...zilnic peste 100 de km, lunar peste 3000...
Mi_bebelina, eu merg la particular, m-a costat 70 de lei consultatia, dar sunt convinsa ca in Bucuresti preturile sunt mult mai mari. Avantajul in Bucuresti e insa ca ai o multime de medici de unde sa alegi, in provincie daca e unul bun, te tii de el oriunde ar lucra...
Cate saptamani de sarcina ai acum?
Eu am fost azi la dr de familie sa ma ia in evidenta, mi-a dat carnet de gravida si bilet de trimitere pentru analize. Cam atat, pe langa serviciul care ma solicita. N-am nici un chef de munca, as dormi intr-una, as manca intr-una grisine sau covrigei, pomelo si rodii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crixy spune:

Buna seara, fetelor....
Am fost azi la dublu test.. Si m-am intors atat de ravasita....
La eco toate bune si fumoase.... bebe minunat, ma emotionasem toata, a masurat dr tot ce era de masurat , imi arata ba o manuta, ba un picior.... fata, inima.... ba chiar mi-a zis ca "din ce se vede e o fetita", iar la sfarsit, dupa 50 de minute, imi spune ca nu vede osul nazal... La cererea mea imi explica ca asta ar putea fi un simptom pt sindromul down, dar sa nu ma sperii, sa astept rezultatul analizelor de sange. Am plecat distrusa, am si plans de nu ma mai opream.
Acum trebuie sa astept rezultatul ala , unde sper sa fie totul bine.

crixy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

deea, si ce daca conduci? eu imi pueam ceasul cu 30 minute mai devreme de a ma trezi de tot si bagam utrogestanul intravaginal si ma culcam la moc si apoi ma ridicam peste juma de ora din pat, iar cealalta doze o puneam seara la culcare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Crixy, imi pare sincer rau ca treci prin aceste momente si ma rog ca totul sa fie o alarma falsa. Lipsa osului nazal poate fi un indiciu de sindrom Down, dar nu e singurul - de exemplu valoarea translucentei nucale cat a iesit la masuratori? ( normal trebuie sa fie mai mica de 3 mm). Oricum, incearca sa te linistesti acum, ma rog pentru voi.

Corina, mami de Bubulina 10 luni si acum 5+ (?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Crixy, nu te mai stresa ii faci rau bebelusului. Te rog sa incerci sa te linistesti, si eu ma rog pentru tine. Cand primesti rezultatul?

pozeBianca

Mergi la inceput