Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(26)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Intru si eu in categoria celor care nu au mai scris demult? Din pacate, Rebeca si munca imi ocupa tot timpul, nu prea am noutati privind starea bebelinei, doar ca e mult mai energia decat era. Si atat... Ma mai bag si eu in seama atunci cand am ceva de zis.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 2 maselute si un colt
24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

multumesc

acu' ma uitam la discursul regelui!

25+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

neatza burtici
danezza felicitari pt bebe grasutz si sanatos
Aerlilian , am facut un pic de efort si atunci au aparut contractiile, dar sunt fericita k au trecut si bebe e ok
Lady - erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata.
Felicitari celor care au venit cu vesti bune de la eco!
Tonirro, mult succes azi, sunt sigura ca vei veni si tu cu vesti bune!
mrg, bun venit printre noi!
Lady, mie Erica, din motive subiective, nu-mi place. Am adus si eu numele asta in discutie cu cateva pagini mai devreme. Mie imi aduce aminte de invatatoarea mea, pe care asa o chema. In schimb Amelia, Amelie, imi plac mult de tot.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 27+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

neata fetele
am prins momentul sa va scriu cate ceva ca sunt capiata cu serviciul...numa la 7-8 plec si nu am timp nici sa respir

am inceput sa il simt pe bb mai tare e asa dragut ...acum sunt in probe cu glicemia ptr 20-3 saptamani sa vedem daca ma baga pe insulina sau nu

annesi tu ce mananci dimineata?...am o problema cu micul dejun ca nu am nici o ideee

sophia felicitari si casa de piatra!

alina si pentru surioara ta felicitari!

my lady am vauzt ca si tu etsi in cautare de nume...esti durere ...mie imi place mult Erika

ptr noi nu am decis inca ce numa...va dati cu parerea si la mine?

Toma, David sau Matei? ...ptr al doilea nume e sigur Andrei

va pup si sper s amai apuc sa mai intru azi

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si 21+

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

Lady dar NYANA nu-ti place? dar aveam fetita noi asa ii puneam numele
ma duc sa fac o placinta de dovleac cu mama, adic ea face compozitia si eu o asamblez:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Am revenit dupa raceala si marea smiorcaiala de ieri. Pana la urma operatiunea Mopaiala a fost un succes. Operatiuneam placinta de dovleac a fost insa un dezastru. Aviz amatoarelor, ca sa dati cu ulei foile de placinta sa nu folositi niciodata o pensula de vopsit gardul. Era noua, spalata si sterilizata dar aparent ( si nu numai) a impregnat foarte foarte mult ulei. Sotul ii zice baclava de dovleac.

Eu sunt ok cu intalnirea cand vreti voi. Pot sa ma invoiesc de la birou si pot lipsi cam doua ore. Dar ca trebuie sa anunt cu o zi inainte.

Lady, imi place foarte mult Erica. Este distinct.

+25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

ileana, mersi. sa dea dumnezeu sa fie fericita si norocoasa. ca toti ai nostri de altfel

toni, cred ca mai degraba tu o agiti. imi amintesc cand ma duceam la eco, gravida cu mara, aveam super emotii si ea mititica avea pulsul 180. pana o vedeam si ma linisteam, se linistea si ea.
bineinteles ca ma certa doctorul mereu

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

legat de intalnire...daca nu puteti dupa 17, si o stabiliti la 12-13 si intr-o zona cat de cat accesibila si mie gen Unirii, Budapesta, pta Alba iulia cred ca vin si eu

matza ma bucur ca esti mai bine...si ca te-a ajutat sarea si io am bagat la greu

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si 21+

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Subscriu, daca se poate undeva unde e metrou prin zona
Daca se poate, daca nu ma adaptez eu.

+25

Mergi la inceput