Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(26)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tonirro/tonirro.jpg)
tonirro spune:
danezza felicitari pentru vestile bune de la eco! . Ma bucur tare mult ca totul merge bine!Eu am astazi programare la morfofetala aceea, la ora 12.00. Mi-am ros toate unghiile (de la maini), mi-am plesnit buzele de cat mi le musc, imi trosnesc degetele aproape fara sa-mi dau seama...adorm cate jumatate de ora dupa care ma uit pe pereti...si tot asa. Aseara m-a dus sotul la un film, a zis ca poate o sacosa de popcorn si un film violent ma mai destind. M-am deconectat ce-i drept pentru vreo 2 ore dar bebelina a miscat intr-una, si toata noaptea s-a foit si a sughitat si acum o simt iar. Nu-mi mai trebuie cinema; poate sonorul a fost prea tare...sau poate o agit eu cu framantarile mele
. mrg bine ai venit! 29 februarie zici...
. Chiar se intrebau fetele aici cum ar fi sa serbezi ziua de nastere pe 29 februarie. Multa sanatate!MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
georgia_c spune:
hello girls
fost si noi ieri la eco , e bine pisco , doar ca nu ne=a dat nenea dr mai multe detalii (ne=a zis doar ca bine ) a masurat femurul , una alta si aia fost ..si gramutele..gramutele cate sunt ?am ramas insa fara informatia asta
tonirro, tinem pumnii sa fie bine
ligia , sanatate multa ..pe mine vestile astea ma fac sa ma apuce tremuriciul asa putintel
danezza , felicitari pt bebelunica cea grasunica
mei lady , tu te tot invarti pe langa amy , ani , amelia ... cred ca pe erica (care mie imi place mai mult ca toate ) ni l-ai pus la deruta
m-as incumeta si io la intalnire , dar si eu lucrez si nu pot ajunge mai devreme de 17.30..deci..
aaa..ica , nu plictiseti zanica pe nimeni cu info despre pre post natal , daca se poate caut eu postul tau care mie mi s-a parut f complet (cel din urma) si il punem pe prima pagina cu ajutorul fetelor..ce ziceti ?
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catiushor/catiushor.jpg)
catiushor spune:
Alina - ma bucur ca ti-a placut ce ai vazut. Eu pot sa imi dau seama ce parti ale lui bebe sunt si in ce locuri. Intr-adevar incep sa am lovituri mai dese catre stomac.
Si eu am zile cand il simt mai mult si zile cand e mai somnoros, dar ma gandesc ca mai ia o pauza.
Lady-...legat de hemoroidul tau...Am fost sambata la o conferinta sustinuta de dir de la maternitatea Eva. Foarte de treaba, s-a falit ca in cariera lui de 40 de ani, peste 5000 nasteri a strns destui bani cat sa se simta satul de comertul din medicina. Acum face propaganda ptr nasterea naturala - nu mai vrea bani, vrea celebritate - bravo lui...
Dar...a specificat momentele in care cezariana are rostul ei, ca nu o fi aparut degeaba.
-in cazul placentei previa
-cand bebele vrea sa iasa cu fundul (sau alta pozitie decat cea normala)
-cand se naste la mai putin de 2 ani de la ultima cezariana
-hemoroizi gravi care risca sa se sparga n timpul nasterii (aici m-am gandit la Lady, dr ti-a zis ca e ok sa nasti natural?).
si altele, nu mai tin minte tot.
mai spunea de anestezie in timpul sarcinii ( e vb de operatii gen apendice, hemoroizi, vizite la stomatolog) ca sunt permise.
O mamicuta gravida povestea ca stomatologul nu a vrut sa ii faca anestezie si a lucrat-o pe viu, pt ca e gravi. Dr Ionel a spus ca e mai grav pt bebe si gravida sa simta asa durere decat o anestezie locala.
Poate pare ciudat exemplul, dar e bine de stiut.
iar m-am intins cu prelegerile mele
va doresc o zi frumoasa !!!
gravidutza 27+ de bebitza
Gruitza
A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!
http://designartizan.blogspot.com/
georgia_c spune:
moamaaa uit de la mana pana la gura ..vroiam sa va pun un link
http://babyboomshow.ro/
Albert Einstein
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/My_Lady0091/My_Lady0091.jpg)
My_Lady0091 spune:
Nu mai radeti mei de mine..nu tre' sa ma consult si eu cu voi?
Caty...multumesc...dar hemoroizii mei nu-s asa de naspa...se vor umfla la nastere,cu siguranta, dar nu cred ca se vor sparge...si intotdeauna voi prefera o nastere naturala decat cezariana, chiar daca e de 1000 de ori mai dureros!
![](smiley_pregnant.gif)
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
georgia_c spune:
ha??? cum sa-i lucreze neica pe viu ????? ce suntem in epoca de piatra? se poate folosi doar xilina fara adrenalina ..sau eu asa stiam
matza si eu am avut zile in care am simtit-o pe piscotica mai putintel asa .. si eram ingrijorata; poti manca ceva dulce (o bucatica de cioco eventual)
Albert Einstein
aerlilian spune:
Lady, nu radem de tine...ne esti draga cu agitatia ta legata de nume...fiecare are cate o "pandalie", nu?Da ce zici...Erika iti place???
georgia_c spune:
lady, nu iubire , nu radem de tine , asta sigur..mie chiar imi "pace" ca imi dai idei
..de exemplu numele de erica il uitasem
..dar noi oricum ne-am cam hotarat
Albert Einstein
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danezza/danezza.jpg)
danezza spune:
Tonirro,
tinem pumnii la morfo. Va fi bine sigur! in 24+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot