Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(26)
Raspunsuri - Pagina 20
anahadasa spune:
Buna dimineata la amiaz! Noi suntem mai inceti, ne-am trezit tarziu azi si pana ne-am terminat treaba de dimineata, n-am reusit sa intru! Ma bucur pt vestile bune, puiutii voinicei si sanatosi si succes celor care aveti intalnire cu puiutii azi!
Bulinuta, David si Matei imi plac foarte mult, le avem si noi pe lista!! Toma nu-mi place deloc, nu stiu de ce… nici Thomas, nici alte variante…
Matza, bine ai revenit, ma bucur c-ai scapat cu raceala!
Fetele cu intalnirea, sa faceti multe poze! Mi-ar placea si mie sa revad locurile in care am petrecut patru ani (facultatea), insa din ziua in care am absolvit n-am fost decat o data in Buc, dupa diploma... Ce frumos ca va puteti cunoaste 'pe viu'!
Ana, mami de Darius('05) si Sara('07) si 27+ cu
annesi spune:
Hello,
Ica si Lexi, mersi pt detaliile despre concediul prenatal. imi place ideea de a lua mai multi bani cand stau acasa mai am 3 saptamani si jumatate de servici si gata, incepe odihna
Bulinutza, eu dimineata in timpul saptamanii mananc musli cu lapte, dar din acelea brute cu orz, ovaz si ceva seminte si fructe uscate prin ele, nu cu cioco sau din astea prelucrare. mi-a recomandat nutritionista sa mananc asa din cauza continutului mare de fibre care ar trebui sa ma ajute si la constipatie...
in rest, daca sunt acasa mananc un mic dejun traditional: un pic de painica (neaparat graham sau cu secara), o felie de branzica, o felie de sunca si ceva legume (o rosie sau ardei) si daca mai pot ,mananc si un ou fiert tare. asta e cica masa ideala care trebuie sa contina cate ceva din fiecare din cele 4 grupe: cereale, lactate, proteine si vitamine. de fapt nutritionista mi-a recomandat ca la fiecare masa sa incerc sa mananc cate ceva din fiecare grupa... dar e mai greu
Anne 27+ de
annesi spune:
Mihaela, asa ma gandeam si eu sa fac ceva ce merge repede si nu ma oboseste. ieri m-a anuntat mama ca o sa-mi faca ea pizza vreo 2 tavi mari pe care le tai bucatele mici si sunt ideale pt un bufet suedez. in rest vreau sa fac ciuperci cu maioneza, salata de paste si ficatei de pui imbracati in bacon, ca am mai facut la o petrecere si toti au fost impresionati. pe de o parte de abia astept sa le fac pt ca imi place mult dar pe de alta parte ma gandesc ca din nou se aduna multe la sfarsit de saptamana, primim si mobila pt bebe, trebuie sa pun in dulap tot ce am primit pana acum si sa mai fac si un pic de curatenie, dar aici ma ajuta sotul
Anne 27+ de
aerlilian spune:
Legat de intalnire...eu o astept pe Alinutza sa ne mobilizeze.Doar ea a venit cu ideea, nu?Alina esti prin zona?
mihaelaradu spune:
Neatza sau Buna amiaza :)
Si noi ne-am trezit tarziu, dar nu avem planuri pt azi. E frumos afara si mergem la o plimbare cu tati care e liber..Shopping plimbare :)
Ne-am hotarat sa cumparam cate una, cate alta sa nu se aglomereze toate pe ultimul moment..Si aici am o intrebare: termometru digital (scria pe cutie ca se tine 10 secunde la subrat si e potrivit si pt bebei) sau rectal?
Yummy, ficatei in bacon :)
@Lady: Amelia, mai bine decat Erica (tot din motive subiective si eu)
Mie imi plac multe nume de fetite: Feya, Charlene, Evelyn, Miana, Greta, Gloria, dar nu ne putem hotari ce merge bine cu Iris.
Meniul zilei: Ceva carnita la gratar cu garnitura de Orez cu stafide si coriandru sau daca ne obosim prea tare la shopping si nu mai putem manca la pranz (la 16:00 :) aruncam niste cartofi in cuptor :D
O zi usoara tuturor
Fetelor sa aduceti numai vesti bune de la eco..
22 Are mama o fetita frumusica foc
http://flowerspeaking.wordpress.com/
annesi spune:
Mihaela, eu am un termometru digital si in instructiuni scrie ca numai rectal se masoara temperatura corecta in 10sec, sub brat dureaza mai mult. eu il tin de obicei la mine 5-7 min.
Spor la cumparaturi!
Anne 27+ de
Matzaila_81 spune:
Dragele, ma gandesc si eu la un loc de intalnire desi daca ar fi dupa mine as alege KFC Romana desi e complet nesanatos si nepotrivit.
Vara era mai simplu insa acum cu frigul asta.....
Vreti sa si mancam o salata ceva?
+25
iaura21 spune:
lady,amelia sau amalia ,erica imi suna a ungurism,nu aruncati cu pietre ,va rog
bulinuta,david imi place,asa il cheama pe finutul meu
mihaela, temp. la nou nascuti si sugari se ia rectal ,indiferent de termometru,e cea mai precisa
fetelor ,dar hotarati-va odata la intalnire ,ca asteptam poze cu toatele
minunea mea 30+
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaelaradu Mie imi plac multe nume de fetite: Feya, Charlene, Evelyn, Miana, Greta, Gloria, dar nu ne putem hotari ce merge bine cu Iris. 22 Are mama o fetita frumusica foc http://flowerspeaking.wordpress.com/ |
Iris Evelyn sau Iris Mabel
25+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui iaura21 lady,amelia sau amalia ,erica imi suna a ungurism,nu aruncati cu pietre ,va rog |
nu arunc.
Erika e nume slav..deci da, suna a " unuroaica"
25+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |