O alta modalitate de inselaciune

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

http://www.moneybookers.com/ads/informatii-privind-fraudele-care-implica-moneybookers/escrocherii-tipice/

escrocherie brevetata cu iz imobiliar... (eu cred ca romanii au achizitionat chitul de la alte natii... anul trecut am primit mai multe emailuri de la romani aflati in dificultate in strainatate care imi cereau sa-i ajut financiar sa se poate intoarce in tara trimitand bani prin WU la sucursala mentionata de ei, doua emailuri erau de la persoane cunsocute...dar erau scrise in limba engleza, am raspuns unui astfel de email si am cerut persoanei un numar de telefon al vreunei rude (eu exprimandu-ma in limba romana) mi s-a raspuns tot in engleza, fara a se lasa de inteles ca a priceput ce spun si au lasat din pretentiile financiare...daca am intrebat de ce nu scrie in limba romana nu au mai raspuns... am cautat numerele de telefon ale persoanelor cunoscute si am vorbit personal cu ele...oamenii erau bine merci in tara , ba mai mult una dintre ele mi-a spus ca mai iesise din tara de peste un an...

eu cred ca prin alte tari oficii WU gasesti si in alte locatii decat, posta, banca, casa de schimb valutar.... sa nu vorbesc cu pacat dar cred ca am vazut si la internet cafe-uri...

Nina, 31s+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Si in Ro sunt locatii WU in afara bancilor, cel putin la noi in oras exista.
Si eu spun la fel, ca falsifica actele, pt ca chiar daca ar fi in combinatie cu operatorul WU, nu cred ca cineva risca sa faca astfel de chestii ilegale cu numele lui pe ele - orice tranzactie poate fi urmarita si se stie exact de la ce terminal s-a efectuat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Am anuntat site-ul si au scos anuntul.

36+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Teapa clara, am gasit 3 forumuri pe care s-a discutat aceeasi problema:
http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t812833.html
http://www.euroavocatura.ro/forum/viewtopic.php?pid=10621
http://teapawesternunion.uv.ro/index.php?topic=2.0
daca ai rabdare sa le citesti, poate gasesti si vreo explicatie tehnica, cum anume se produce frauda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns portocalia spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Citat:
citat din mesajul lui portocalia

probabil falsifica documente de identitate, imi imaginez ca e cam greu sa corupi atatia functionari WU in intreaga Europa.

Doar cu documentul de identitate,fara codul acela nu se pot ridica banii!Ca s anu mai spun ca eu pot da un elemnt cheie de identificare si daca tu,cel ce ridici banii nu-l dai...nu iei nimic!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

pai dupa ce trimiteai banii, urma sa trimiti, ca dovada, copia dupa formularul de trimitere (cel putin asa am inteles eu din articol). pe formular exista codul secret, singura chestie care lipseste este cartea de identitate. si probabil de asta se ocupa "baetii".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Andacos, pai scri ein articolul postat de carola ce si cum se face rost si de MTCN , nr de care ai nevoie ca sa ridici banii... legatura se tinea cu escrocul prin email si telefon, si ca sa dovedesti ca ai trimis banii si ii ai ca sa le platesti casa/ masina ... trebuia sa scanezi si sa trimiti pe mail, deci escrocul imediat afla nr de identificare al tranzactiei , imediat fabrica si documentul de identitate fals cu numele care aparea inf ormular si gata-i tranzactia ... Nu le-a luat mult pana au inventat o alta escrocherie, ca deh.. cele vechi nu mai merg, mereu trebuie sa updateze Aici in Uk gasesti si in internet cafe , magazine de la colt, fel de fel de book shops si restu`... deci ...

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Recunosc ca n-am citit articolul,eu stiu cum functzioneaza sistemul Wu,de asta aveam nelamuriri!

e clar ca daca -tzi indica un oficiu si sa trimitzi si stiu eu ce copii...,da' zau slaba inselatorie,stiu eu doar vreo mamaie de prin vreun coltz uitat de tzara sa se insele cu asa ceva!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AkaManah spune:

Sistemul de operare e identic cu cel de pe site-urile de masini. Masina ieftina- proprietar care locuieste in alta tara- cerere garantie in bani prin WU. Poate sunt aceiasi.

Orice adevar trece prin trei faze. Mai întâi este ridiculizat. Apoi i se opune rezistenta înversunata. Abia în faza a treia este acceptat ca fiind de la sine înteles.

"Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta."Mahatma Ghandi
[red]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Nu numai sistemul, si tara est aceeasi. Grecia.

36+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Nu inteleg de unde isi gaseste clientii. Miroase de la posta a inselaciune. Cat de prost poti sa fii sa nu ti dai seama ? Sunt curioasa daca a gasit vreun "client" sa-l fraiereasca.

Mergi la inceput