O alta modalitate de inselaciune

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui nadaflorilor

http://www.moneybookers.com/ads/informatii-privind-fraudele-care-implica-moneybookers/escrocherii-tipice/

escrocherie brevetata cu iz imobiliar... (eu cred ca romanii au achizitionat chitul de la alte natii... anul trecut am primit mai multe emailuri de la romani aflati in dificultate in strainatate care imi cereau sa-i ajut financiar sa se poate intoarce in tara trimitand bani prin WU la sucursala mentionata de ei, doua emailuri erau de la persoane cunsocute...dar erau scrise in limba engleza, am raspuns unui astfel de email si am cerut persoanei un numar de telefon al vreunei rude (eu exprimandu-ma in limba romana) mi s-a raspuns tot in engleza, fara a se lasa de inteles ca a priceput ce spun si au lasat din pretentiile financiare...daca am intrebat de ce nu scrie in limba romana nu au mai raspuns... am cautat numerele de telefon ale persoanelor cunoscute si am vorbit personal cu ele...oamenii erau bine merci in tara , ba mai mult una dintre ele mi-a spus ca mai iesise din tara de peste un an...

eu cred ca prin alte tari oficii WU gasesti si in alte locatii decat, posta, banca, casa de schimb valutar.... sa nu vorbesc cu pacat dar cred ca am vazut si la internet cafe-uri...

Nina, 31s+,

In Munchen este un internet-caffe care-l stiu eu, de unde poti trimit bani dar nu sa si ridici.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Eu am folosit sistemul Western Union din Italia catre Romania prin intermediul Poste Italiane. Am trimis bani tatalui meu .
In momentul in care tu trimiti suma , operatorul iti da un cod pe care tu la randul tau trebuie sa-l transmiti destinatarului. Tatal meu a retras suma din banca -nu mai tin minte de unde cu actul de identitate. datele trebuie sa corespunda cu cele inscrise in mandat . Nu stiu la ce fel de proceduri va referiti voi . O persoana poate ridica suma cu documente false ??

https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/15Ottobre2011FotoGiuliTunsulica?authkey=Gv1sRgCMS3KHyIr72AE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AkaManah spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda141

Nu inteleg de unde isi gaseste clientii. Miroase de la posta a inselaciune. Cat de prost poti sa fii sa nu ti dai seama ? Sunt curioasa daca a gasit vreun "client" sa-l fraiereasca.

Nu o sa iti vina sa crezi cati au fost inselati. Ma refer la cei de pe site-urile de masini SH. Daca dai un search pe Google o sa vezi cati isi smulg parul din cap. Ma gandesc ca au fost destui si la "divizia" case.

Orice adevar trece prin trei faze. Mai întâi este ridiculizat. Apoi i se opune rezistenta înversunata. Abia în faza a treia este acceptat ca fiind de la sine înteles.

"Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta."Mahatma Ghandi
[red]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Sunt foarte ocupata zilele astea.
Fiind vorba de un caz umanitar, poate vrea cineva sa-l ajute pe omul asta, mai avea text triplu pe-atat de introducere in care zicea ca are cancer de esofag si deci se grabeste:
"Now that my health has deteriorated so badly, I cannot do this myself
anymore.I once asked members of my family to close one of my accounts
and distribute the money which, I have there to charity organization in
Bulgaria and Pakistan,they refused and kept the money to themselves.
Hence, I do not trust them anymore, as they seem not to be contended
with what I have left for them. The last of my money which no one knows of is the huge cash deposit of Twenty One million dollars
$21,000,000,00 that I have with a finance Company abroad.I will want
you to help me collect this deposit and dispatched it to charity
organizations. I have set aside 25% for you and for your time.

NOTE; IS VERY IMPORTANT THAT YOU REPLY THROUGH MY PRIVATE
EMAIL:mr_ahmedhassan74@live.com

Regards
Mr. Ahmed Hassan"

Imi cer scuze ca e in engleza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Pfuuu, ce tzeapa elaborata... Nu ca ar fi singura...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bbea spune:

VAi, aveti mare grija!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Asta se vede clar ca eteapa, dar mai trist este ca iti iei teapa si intalnindu-te cu proprietarul live. Asa a patit acum 4 luni fiul meu in Bucuresti, au vizitat apartamentul, au facut precontractul au dat chiria pe doua luni si urma ca a doua zi dimineata sa le dea cheile dela apartamnet ...chipurile mai aveau ceva de luat de acolo...si erau proprietarii...a doua zi la ora stabilita s-a dus acolo si asteapta...si apoi suna: iar abonatul nu putea fi contactat, la o jumate de ora apare alt cuplu, pentru acelasi apartament care daduse si ei banii, ...apoi altii...s-au dus in grup la sectia de politie, erau a 24 persoana carereclamau asta...sunt curioasa daca fiul meu isi va recupera vreodata banii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Citat:
citat din mesajul lui portocalia

probabil falsifica documente de identitate, imi imaginez ca e cam greu sa corupi atatia functionari WU in intreaga Europa.

Doar cu documentul de identitate,fara codul acela nu se pot ridica banii!Ca s anu mai spun ca eu pot da un elemnt cheie de identificare si daca tu,cel ce ridici banii nu-l dai...nu iei nimic!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Andacos mie mi-au trimis ia mei odata banii luati pe chirie apt din bucuresti. Mi i-au trimis WU. La ghiseu erau niste indieni. nu m-au intrebat nimic. N-am aratat nici un act de identitate. Am spus numai ca astept bani de la cutare si mi i-au dat pt ca stiam si suma cu exactitate etc...

ce nu pricep eu este ok, de ce victimele nu spun, ok, uite iti arat extras de cont de la banca. AM banii. si ce nu mai pricep este cum sa platesti ceva ce n-ai vazut (masina) sau pt care nu ai facut contract (apartament).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns escu spune:

una proaspata - primita azi

email cu titlul: Please Read ; It is very important

Hello,

Re: Long-lost or unknown relative.

I have contacted you because I have carried out research into a dormant account of a deceased client at the financial institute where I presently audit its accounts; here in the United Kingdom and the client have no heirs.

Please carefully download and read the attached mail above for full details.

Sincerely,

Mr. Cristain Benoit
Cristain & Co Auditors UK.
London Road, Croydon
CR0, England.

si fisierul atasat:

Hello,

Re: Long-lost or unknown relative.

I have contacted you because I have carried out research into a dormant account of a deceased client at the financial institute where I presently audit its accounts; here in the United Kingdom and the client have no heirs. The account has a significant amount of money in it. An account is judged to be dormant if there has been no activity in it, or contact with the client, for 15 years. Normally, account holders lose contact due to death without leaving a will and there's no known heir to inherit. The treasury department receives the unclaimed money unless, a previously unknown distant relative, comes and puts a claim on it; which is usually within a limited time frame.

The United Kingdom’s Treasury Department receives over Ł10bn every year from unclaimed estates; forgotten funds; abandoned shares and dormant accounts and some of it could be ours if we can work together as I can provide all relevant documents and information. We could present you as the next of kin to deceased, as laid out in section 46 of the Administration of Estates Act of 1925 (with subsequent amendments) if you agree to work with me.

I will need to enter into an agreement with you, which will cover the disbursement aspect of funds. Furthermore, you will have to sign a consent form that gives the lawyer power of attorney to represent you at the probate office (for the Procurement of the Grant of Probate). The amount in question currently stands at six million British Pounds Sterling only.

At the closure of this transaction, 30% of the total funds will be yours. So, if you would like to team up with me discreetly to secure these funds for ourselves, please have your full information sent to me which include, full names, address, age, occupation and contact number(s).

I await your careful considered answer as when we proceed we cannot stop half way, as this is one in a life time opportunity to go big.

Sincerely,

Mr. Cristain Benoit
Cristain & Co Auditors UK.
London Road, Croydon
CR0, England.

Mergi la inceput