Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(90)
Raspunsuri - Pagina 9
Mayane spune:
Neatza
Incepem o noua dimineata cu pampersul in vine... Incep sa ma obisnuiesc
Simo, felicitari pentru Edu! Te cred ca dai pe afara de mandrie si de fericire. Eu ma topesc cand sta 3 secunde fara sa se tina de nimic, daramite sa-l fi vazut ca o ia la pas. Pupam baiatul curajos!
Putza... Avea o gaurica cat un varf de ac. Dar nu l-a deranjat niciodata la facut pipi, nu s-a umflat, n-am avut probleme.
Am citit despre crema-minune care nu se gaseste la noi. E cu extract de galbenele, musetel si ceapa. Asa ca m-am gandit s-o copiez. Si cum nu mi-a venit nici o idee cum sa amestec musetelul si ceapa in crema de galbenele, ma gandisem sa-l mozolesc cu crema o data, sa pun compresa cu musetel si cu zeama de ceapa alta data. Comprese n-am mai apucat sa pun.
Crema e la tub, alb cu floricica portocalie(www.shopmania.ro/produse-naturiste-diverse/p-calendula-bio-crema-galbenele-9037534" target="_blank">asa). Am pus pe deget cam un centimetru si am mozolit bine.
Al doilea elemet "magic" - vitamina A, pentru ca asa ne-a recomandat pediatra de la Medlife( acum 8 luni... ) De vre-o saptamana-doua ii pun pe varful putzei 1-2 picaturi.
Acum mi-e greu sa spun daca crema de galbenele e crema minune... Poate ca era doar fimoza fiziologica (aia care se rezolva singura) si din cauza ca crema a in-mu-iat pielea, s-a rezolvat mai repede... Poate ar fi mers cu orice fel de crema...
Gata, fug, ca baiatul meu are chef de discutii. Revin mai tarziu.
World all details Wallpapers on view
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
Lorich spune:
O noape bunicica, Ana e mai bine, deci nu mergem in vizite si excursii la pediatra. Eu sunt in continuare varza, mi-a asfaltat cineva nasul...
ziki eu nu sunt 100% de acord cu ce ai zis: si ce daca in afara sarbatorilor lumea ii uita? E bine si macar d 2 ori pe an, eu cred ca astea nu-s motive sa-i ignoram si mai mult - ca ne doare, ca toata lumea isi aminteste de ei doar de sarbatori. Eu zic ca pt ei conteaza. Numai ca depinde unde te duci sa donezi, pt ca daca donezi pt cei mici, merg hainute, ok, dar pt copilasi mai mari hainuele nu cred ca le schimba lor ziua, trebuie duse jucarii, dulciuri..nu stiu, chestii care aduc bucurie copiilor. Eu m-as baga in proiectutul asta, numai ca treb sa fim organizate, sa gasim un centru, sa adunam un "sac" de cadouri etc. Stiu ca ar durea, nici nu stiu daca pot s amerg eu la centru, dar as incerca, sincer, durerea, neputinta mea, sentimentul crunt pe care il ai treb lasat, nu noi suntem nefericitii!
bebelu hihih...si Ana a capsat tubul de galbenele d ela weleda.
Apropo de F11, nu stiu ce mi-a apasat Ana ca toate literele imi scriua cifre la laptop. Am rezolvat cu restart.
La multe lunite sarbatoritolor zilei!!
felicitari Eduard!!!! Bravo, pui mergator!!!
Irinukaaa spune:
Heiii ce adresa trebuie sa trimit?
Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
ziki spune:
LORI, am inteles si ce spui tu.
eu zic doar ca vor primi de la foarte multa lume cei de la centru. In preajma sarbatorilor, li se doneaza foarte mult. unii o fac din orgoliu, sa arate ca firma lor a participat la actiuni caritabile, si altii chiar din bunatate.
eu am spus doar ca nu la centre sa va indreptati eforturile, ci spre cazurile mai.. uitate de Oameni. care cazuri, se gasesc mai greu, dar uneori au si mai multa nevoie de ajutor.
eu una dau intruna, de-a lungul anului, si nu m-ar deranja sa dau si acum. dau oricui imi cere. dar la centru nu pot merge.
edit. tocmai am deschis FB si prima postare era: ASTA - o fi un semn. daca ii dati add Nicoletei Tintea, care lucreaza la Antena 1 si se ocupa cu organizarea de evenimente caritabile mai putin intalnite (ii cauta prin toata romanica), o sa aflati de o gramada de cazuri... din pacate!
4 in cuibusor
madalina_m spune:
Mirelush de unde ai tras tu concluzia ca nu ti s-a simtit lipsa?
Ti s-a simtit lipsa foarte tare!
missmj spune:
neata
irinuka vorba ta, sotul e mai rau ca soacra . problema e ca a fost cu mine la dr o data la stanciu ala de care zic eu ca e super bun. si i-am zis eu ca mi se pare ca nu mai e suficient laptelele si mi-a zis sa ii dau daca vreau si milumil. cand am fost la dr de fam am fost singura, si aia tot insista sa nu ii dau lp deloc.
monika,ziki,simo ... am inteles din experientele voastre ... asa sunt eu cateodata , mai fraiera , mai "heal the world" asa, dar imi trece , ma trezesc la realitate
mirelush ti-am simtit lipsa, cum sa nu ?!
roxx ?! ce faci ?!
laura,gabv miss ya !
cu lista ... ziki vad ca sunteti 30 ... daca se mai baga cineva ma bag si eu. asa daca intru si eu, suntem 31 si la tragerea la sorti e cineva in plus , nu ?
bebelu86 spune:
Neata!!
Ziki trimis adresa
Simo felicitari pt Edu. wow ce mai trece timpu. sa-l fimezi sa ne arati si noua poate se iau si ai nostri dupa el
Mirela bine ai revenit. cum nu ti-am simtit lipsa???ia citeste din urma sa vezi ca fetele au intrebat de tine
Moni felicitari pt noapte de odihna
mai..eu am fost intr-un centru de plasament tot asa de sarbatori, si am plecat plangand de acolo. dupa ce ne-am jucat, cantat, dansat, le-am dat cadouri, la plecare sareau saracii de gatu nostru sa mai stam, si sa ne intoarcem si maine. numai zic ca era o fetita care se atasase ff mult de sotu meu, si intr-una ii zcea sa o luam acasa. ca eane iubeste si vrea sa stea cu noi..
noi...la 12 culcare, la 2 trezire pana la 3 am scos muci, a plans, marait, foit...la 7 trezirea... acu nu ii mai curg siroaie, dar e infundata. nu stiu ce sa-i dau sa isi revina. pulmexu ala pot sa ii dau de mai multe ori cate un pic pepiept? pe prospect am vazut ca scrie 2 ori p zi.
azi ne asteapta o zi tare grea. sunt singura cu duracelu virusat pana diseara p la 9 cel putin vai de curu meu ce ma asteapta
Shines spune:
Mayane..si noi avem prob cu putza,,adica se vede putza,dar...doar capul. am avut si chisturile alea care s-au format pe rand in jurul la putza...si s-a mai strans/prins pielea. acum am inceput iar cu masaj cu ulei masline dupa baie,sa se traga mai usor. si eu il dadeam cu unguent de galbenele,aveam mare incredere..dar mi-a zis un dr ca de fapt crema de galbenele are efect cicatrizant si ca poate mai rau sa se lipeasca pielea acolo..acu la tine aud ca de fapt cu galbenele l-ai dat si ma face sa ma gandesc ca totusi e buna,e folosita in mai multe probleme.l-am dat si eu aseara,acu sa vedem.
mirela2 spune:
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
Shines spune:
Bebelu..nu il pot filma ca nu vrea
ma gandesc ca din greseala a facut pasii,ca sa nu cada,a preferat sa mareasca repede pasu sa se prinda de canapea..v-am zis eu ca el e safeman..nu cumva sa raneasca popoul.