Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(90)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

mayane multumim de sfaturi, o sa incerc si eu.

monika ce mai doarme fii'ta ! bravo !!! si al meu doarme 12 ore, dar nu legate

bebelu pun duracelu virusat ! sa se faca bine repede

Mai eu nu ziceam neaparat sa mergem de sarbatori, si nu ziceam ca cel mai important erau banii , hainele sau jucariile. ci timpul petrecut cu ei ... asa se tot gasesc firme, cum ziceti voi, care doneaza, dar eu vroiam sa le oferim timp, afectiune... ma rog, nu mai conteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

v am spus ca in sfarsit are si RAzvi un dintisor?
si in sfarsit avem si scaunele de masa
si au invatat sa apalude, sa faca bravo
sunt asa de dulcei cum dau ei din palmitze

lui Ziki tre sa i dau PM cu adresa, pt craciuneala?
si sa mi spuneti si mie cum se va proceda

anka, Razvan e la fel ca bubu tau, din cauza baliciunii are pilea pe fatzuca aspra si cu pete rosii de zici ca l a frecat careva cu smirghel
aseara i am dat cu niste nidoflor si parca e mai binisor, sa vedem cum e pana deseara

muci mai are dar putini si se usuca si abia ii scot, cum il ating la nas cum urla
bine macar ca doarme noaptea, nu se mai infunda

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Vad ca nimeni nu-mi raspunde... o sa trimit si eu adresa de acasa presupunand ca despre aia e vorba.

Apropo care intrebati de femeie pentru facut curatenie sau sa stea cu bb cateva ore pe zi? Cunosc pe cineva. Dati-mi PM si va raspund.

Ralu' insanatosire grabnica micutei Natalia!

Si FELICITARI Simo pentru pasii facuti de Edu!

Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Irina..multumim!

da,despre adresa unde primesti cadoul era vb,scuza-ne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Salutare si de la noi! Miruna e la cresa pana la pranz si am o stare tare ciudata: niciodata nu am fost fara ea IN CASA. Mereu in afara casei. Si acum e casa asa goala si pustie.... Ea da culoare, off... Ma consolez ca acum pot umbla printre cratite fara sa ma feresc sa fac zgomot!
Mai e problema supravegherii online. Cresa are asa ceva, am contul, am deschis, o vad. Dar e nasol, nu cred ca o voi deschide mereu. Mai devreme am vazut cum tanti nu reusea sa o adoarma si imi faceam tot felul de griji: oare vorbeste frumos cu ea ?(nu are sunet), oare Miru plange rau? oare ne simte lipsa? oare tanti e iritata? E tare dureros, mai rau imi fac. Ei, am vazut si ceva dragut, cum o fetita impingea leaganul in care era Miru sa o adoarma...
Simo, felicitari pentru progresul oltenasului!!
Fragrant, multa sanatate sotului!
Mirela, ce ai mama?? Pai stiam ca esti pe alte meleaguri si asteptam sa te intorci. Ntz, ntz, ntz....
Mai, numai copilul meu nu zice nika cu adresa??
In schimb, Lori, ma inscriu si eu la nasuri lungite si jupuite (am coji pe nas!), obraji zgariati, par smuls, urechi framantate, etc. Plus spart buza (mea) cu capul(ei) .
Pup!

Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

andutza, m am sclerozat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Andutza iti simt nelinistea. Mi s-a pus un nod in gat de parca eu trec prin asta... ce greu mi se pare... Hai curaj, totul va fi minunat!

Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui missmj
[

Mai eu nu ziceam neaparat sa mergem de sarbatori, si nu ziceam ca cel mai important erau banii , hainele sau jucariile. ci timpul petrecut cu ei ... asa se tot gasesc firme, cum ziceti voi, care doneaza, dar eu vroiam sa le oferim timp, afectiune... ma rog, nu mai conteaza.

acuma,cu riscul de a te supara pe mine..iti dai seama ce inseamna ca oferi afectiune unui copilas care tanjeste dupa asta de cand s-a nascut ? sa creada cu adevarat ca cineva il iubeste..sa se simta mangaiat,apreciat...o ora cat stai cu el...apoi pleci?
el sa se gandeasca de ce? tu sa te gandesti cu inima franta la manutele alea care se prind cu disperare de tine,exact cum zicea Ralu ? mi-as dorii sa poti face asta,sa ai puterea asta pe care nu o gasesc la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

da, IRINUKA si MIRELA, mie - PM - adresa de acasa.
iar eu maine seara, PM - cu cine v-a picat pt craciuneala.

mai, CARMEN, eu nu zic sa te dezumfli, mi-am dat cu parerea. asta nu trebuie sa te dea inapoi de la ce vrei sa faci. e foarte nobil sa ajuti, sa vrei sa dai din timpul tau, dar trebuie doar sa ai nervii foarte rezistenti.
una e sa trimiti sacii cu cadouri, si alta e sa petreci timp, sa pui o imagine reala pe cuvintele "copil de la centrul de plasament", sa simti ca puiul ala s-a atasat instant de tine, ca nu vrea sa mai pleci, ca nu ii poti promite ca te intorci, si sa ajungi acasa si sa simti toata povara sufleteasca pe care ti-a lasat-o acea intalnire.
eu nu spun sa ne bagam toti capul ca strutul in pamant si sa ne repetam intruna "nu exista suferinta pe pamant". Nu!
dar eu una consider ca sunt in situatia ingrata de a avea prea putini bani sa ii ajut asa cum se cuvine, si prea multi sa pot spune ca-s saraca si "nici eu nu am, dom'ne".
dar da, am fost. in centrul de plasament pt copii ambliopi, din sectorul 2. aveu carti in braille primite de la ajutoare, in...Germana!!
mi-au pipait fatza, si mi-au spus "ce frumoasa sunteti!" mi-au cantat desteapta-te romane, crezand ca ma dau gata. pe mine ma dadusera gata de cand i-am vazut! o fetita a scos din pupitru o poza, pe care ea n-o putea vedea si mi-a spus "in stanga e sora mea, in mijloc e mama, si in dreapta sunt eu".
am plecat de acolo cu promisiunea smulsa ca ma intorc. copiii aia nu erau abandonati, dar stateau tot anul in centru, doar vara mergeau acasa, ca nu te poti trambala de la tara cu un copil orb.
mai am 4 povesti asemanatoare, dar asta mi-a intors mie sufletul pe dos.
CARMEN, we CAN change the world, dar daca esti prea sensibil, incerci s-o faci de la distanta. nu nedreptatea sau lipsa cadourilor ma omoara pe mine, ci neputinta...

ziki, de doi pestisori flavia si felix
4 in cuibusor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

andutza, m am sclerozat

Stai linistita, macar tu ai un motiv-motaneii, ca-s doi, da' eu??

Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)

Mergi la inceput