Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(90)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mayane/Mayane.jpg)
Mayane spune:
Fetelor, mi-am cautat crema pe net. Are ingrediente:"extract liofilizat din flori de Galbenele 1%, extract uleios de Sunatoare 5%, ulei de Jojoba 10%, ulei esential de Lavanda 0.6%, solutie apoasa mucilaginoasa de Nalba Mare 57.45%, gel din frunze deshidratate 200:1 de Aloe Vera 0.3%."
Nu'sh care din ingrediente e razpunzator
![](coreografie.gif)
![](juggle.gif)
![](coreografie.gif)
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel
![](copilas.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
gabrielaromt spune:
Neata!
Irinuka, ti-am dat PM.
Eu .... nu prea stiu ce sa zic ca n'am chef de nika.
Ma gandesc ce sa-i fac copilului de papa azi. As incerca o supa de pui cu galusti mai multe... da' cand ma gandesc cat dureaza sa fiarba o farama de carnita de pui e din ala de tara.
Weekendu asta vreau sa mesteresc o paine la masina de facut paine, ca sa-i dau si copilului sa rontaie acolo o coarja de paine.
Andutza, ma apuca jalea numai cat te aud pe tine.
Diseara am programata iesire cu fetele. Il astept pe tati acasa, si o tai. Ar trebui sa fiu vesela... da' nu sunt..
In weekend ne vedem si cu bona, sper sa fie ok femeia, e mama unui prieten. Face yoga si pilates, deci ar trebui sa aiba forta sa-l ridice pe bb al meu... si nu a mai fost bona pana acum.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mayane/Mayane.jpg)
Mayane spune:
ziki, trece-ma mami si pe mine pe lista... nu le prea am eu cu shoping-ul, dar asa am un motiv sa ies din casa
Carmen, nu e o problema daca numarul e impar, atata timp cat nu se fac perechi. E ca in cerc... iei de la stanga si dai la dreapta...
![](coreografie.gif)
![](juggle.gif)
![](coreografie.gif)
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela2/mirela2.jpg)
mirela2 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andutza_B
![]() ![]() Andutza- ![]() --------------------------------------------------------------------------------------------------- "In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw) |
cum n ai?
ditai pepenasul si jobul
![](icon_smile_big.gif)
mami cu motaneii
![](bebic.gif)
![](bebic.gif)
![](rugaciune.gif)
colacei de inot pentru bebelusi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Andutza_B/Andutza_B.jpg)
Andutza_B spune:
Irinuka
Ziki, i've been there, stiu. Nici eu nu pot sa vad cum se agata niste suflete de mine si eu plec. Iar acum, de cand sunt mama, simt atat de acut durerea unui copil fara parinti...
Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)
gabrielaromt spune:
Eu stiu pe cineva care a infian doi copii. Un baietel care a fost gasit aruncat la tomberon, in gunoi, si o fetita ... ii murise mama la nastere si mai avea doi frati de in jur de 20 de ani si un tata care lucra pe tir. Nu se vedeau in stare sa aiba grija de o fetita mica si au dat-o spre adoptie. Sunt doi copii atat de dragalasi
Dar e o mafie infioratoare in toata chestiunea asta cu adoptiile...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ziki/ziki.jpg)
ziki spune:
si matusa mea a infiat un copil, in 1982, si cand l-a dus la cumparaturi pt incaltaminte, ala mic, cand a vazut ghetutele, a intrebat plin de incantare:
- se mananca, nu?!
si vanzatoarea se uita chiondoras la ei doi...
dar da, in zilele noastre e foarte greu sa infiezi. mai ales la noi! nu inteleg de ce. mama mea are o colega, directoare de scoala, o tipa super din toate punctele de vedere. au ales fetita, dosarul e aprobat, dar..se asteapta inca. ce? bani, dupa parerea mea. si stau toti asa in pending, de unde timp de 3 ani au luptat pt copilul ala. asteapta...
cum totul asteapta in romania...
GABRIELAROMT, erai si tu cumva pe lista??
Mimo spune:
Buna dimineata!
Edu, bravo pentru primii pasi! Baiat mare!
Ziki, trimit si eu in cateva minute adresa.
Cu copilasii si eu vreau sa ii ajutam, dar si eu simt ca mi s-ar frange inima sa ii amagesc cu o prezenta de o ora-doua. In acelasi timp, chiar si ora aia conteaza.
Cand tot incercam noi in zadar sa facem un bebe chiar ma gandisem sa facem niste bine unui/unor copilasi de genul asta, dar cred ca n-am avut curaj tocmai pentru ca insemna un atasament. Luca Alexandru, mica mea comoara
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/missmj/missmj.jpg)
missmj spune:
wow ziki ce ai povestit tu acolo...brrrrrr ! da, ai trecut prin asta, si iti dau dreptate in mare parte, DAR cred ca pana nu o fac nu o sa imi treaca ...
aaaa mayane credeam ca trage la sorti cate 2
hai ca am deschis un subiect sensibil...ati ajuns si la adoptii...da, mai este groaznic ce se intampla in romania . sunt atatea cupluri care doresc un bebelus sa il creasca , sa il iubeasca, sa ii ofere ce e mai bun, o educatie, etc...daaaaaaaaar din pacate dureaza prea mult. marea majoritate doreste un bebelus...de cateva luni, e si normal, nu unul de 2-3 ani. numai ca atat de mult dureaza, si din cauza lor raman atatia copii fara parinti. daca ar aproba mai repede dosarele alea, mai multi bebelusi ar avea parinti. Dar traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul....