Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(90)
Raspunsuri - Pagina 8
piscotel2011 spune:
BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO EDU!...I-ai dat gata pe mami si tati...nu pot decat sa-mi imaginez cum va simtiti si ma emotionez, d=apai cand o face si a mea primii pasi!Are oltenas mare mami, gata, nu mai e bebelus. Oare cum ne-om simti cand or mai creste copiii astia ai nostri si vor fi din ce in ce mai independenti si vor vrea si ei sa aiba viata lor, secretele lor...abia acum incep sa o inteleg pe mama cand vroia sa ma pastreze cat mai mult pe langa ea...si parca era ieri...hai ca ies ca m-a apucat melancolia baligoasa si nu vreau sa intru deloc in butoiu ala...imi place prea mult afara:))))
noapte buna!
Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
http://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011
missmj spune:
buna seara fetelor
tunde ridicat colet, multumesc inca o data
am citit si eu rapid , sa vedem ce mai imi aduc aminte...
simo felicitari pentru oltenash mergator !!!!!!
ca tot suntem la capitolul mers...merge tinut doar de o mana
atat imi amintesc ... sunt varza
aaaaaaa mayane felicitari pt putza ! ma chinuiesc si eu, dar nu imi iese. da mai multe detalii...cum ornezi tu putza cu crema de galbenele si rsz : eu ii dau zilnic legume , fructe si carne sau ou. se mai intampla sa nu manance una sau alta, asta e, dar d eobicei ne tinem de program.
mai intreba cineva cat mananca. pai daca e vorba de ciorba , baga 150ml cu paine inmuiata . daca e altceva in jur de 100-130. cateodata si mai putin. nu insist, cand il vad ca duce mainile la gura , se freaca la ochi si plange, e clar ca e gata .
cum gatiti voi vita ? ca al meu nu mai vrea neam...abia reusesc sa il fac sa ia 3-4 lingurite. si prima data cand a mancat , a halit tot castronelul. i s-o fi aplicat atunci ? hmmmmmmmmm
despre cadoul de Craciun nu stiu ce sa zic. cred ca ma tai de pe lista ziki, stau foarte prost la capitolul asta, nu am idei de cadouri. sunt praf, mereu cand trebuie sa fac un cadou mai rau ma enervez cat stau sa caut . ma mai gandesc pana maine, sau cand ai zis ca vrei raspunsul final.
Am si eu o propunere . Sa strangem niste banuti, sau care mai are hainute ,jucarii, etc. si sa mergem sa le donam la o casa de copii. chiar mi-ar placea sa mergem si sa petrecem si putin timp cu copilasii. sunt atatia copii care au nevoie de afectiune ! ma gandeam asa, al meu bebe cand plange ma duc repede si il iau, ii cant, ii spun cat de mult il iubesc ,il mangai...la ei cine se duce cand plang ? Mi-ar placea sa ii putem ajuta emotional si material, cat putem fiecare. Mai ramane acum, daca sunteti de acord, sa ne interesam de un centru de plasament, leagan, ce o fi...la mine in zona nu e niciunul. mi-ar placea sa fie unul care sa aiba bebelusi, sau asa de 1-2 ani . trebuie sa flam pe unde sunt, sa sunam sa vedem. ce ziceti ? ne apucam de gugalit ?
Irinukaaa spune:
Seara buna si de la noi!
Am citit tot, dar la ce viteza aveti... ar trebui sa stea omu' numai cu ochii in calculator sa fie "la zi" cu totul.
Am mai bagat un ochi si mai in urma ca am crezut ca trebuie sa trimitem adresa noastra pentru treaba cu cadourile (nu trebuie inca nu?). Eu raman inscrisa si abia astept. Mi se pare ok cadoul sa fie pentru mamica sau pentru bebe in functie de inspiratie. Suma stabilita sunt de acord cu ea, dar nu ma deranjeaza nici daca mai creste. Asa ca astept sa vedem pe cine imi alege Flaviuta ca partenera.
Eu ma simt mai bine ca puiul mi se simte mult mai bine, respira bine si mai are putintei muci. Doamne ajuta sa fi fost asa ceva trecator si atat de scurt. Numai ca am luat-o bine si eu si tati... ne taraim mucii dupa noi si il alerg prin casa cu BB si apa de mare sa vada si el cum e.
Fragrant multa sanatate sotului, acum am citit prin ce treceti. Imi pare rau. Va doresc sa fie totul bine. Pupici la Sophiot scump.
Lori si la voi trimit imbratisari si pupici sa va faceti bine toti ca imi dau seama cat de greu poate fi. Bine ca ai "forte noi".
Noi maine (de fapt azi ca iar m-a prins orA 1) mergem la Baile Felix pentru 3 zile. Abia astept.
Carmen de ce sa-i dai lui Andrei LP cand tu inca mai ai LM? Doar pentru a fi mai grasut, chiar e o prostie - sincer. Intreaba orice dr si vezi ce zice. Explica si cauza - efectul asteptat. De preferat sa fie si dl sot cu tine ca din cate observ e mai rau ca o soacra... are niste idei...
P.S. Stati foarte bine cu greutatea, e vioi, nu plange aiurea... ce vrei maica mai mult???
Hai Piscotel. Inca 10 diferenta! Hai fetelor!!!
Da, da... de acord cu campania "Let's bring Gabi SI Laura back!" Putem sa punem chiar la titlu sau fiecare putem incepe cu fraza asta... sa stie odata ca NE E DOR DE ELE!
Mai erau destule de adaugat dar am cam uitat ce si cum la ora asta. Noapte buna.
Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
ziki spune:
neata, si de voie!
CARMEN, daca ai putea sa-mi spui diseara, te rog frumos, daca esti IN sau OUT, ca sa pot trage maine la sorti. Maine pana in pranz, e mai complicat, nu o sa pot intra, si deci as vrea sa stiu de cu seara, daca se poate.
mai astept si adrese. o sa va scriu inca o postare cu listuta (aproape) finala.
as vrea sa va spun ceva legat de donatia catre un centru de plasament. dar nu mi-o luati in nume de rau, nu vreau sa fiu gica-contra. vreau doar sa va spun din propria mea experienta. de fiecare data in apropierea Craciunului sau a Pastelui, incep mesajele cu donatii, si o gramada de firme si persoane darnice incep sa stranga, sa cumpere, sa doneze, si sa trimita colete cu cadouri. asa a fost si cu copiii din Glodeanu, cu multi.
ideea e urmatoarea: stiu, STIU ca in preajma sarbatorilor, cand toata lumea se aduna pe la case, la familie, ne apuca gandul catre cei care nu au ce pune pe masa, DAR in restul anului donatiile sunt foarte subtiri, toata lumea le da doar in aceste doua perioade.
asta 1. Doi, eu una n-as putea merge la un centru de plasament nici sa ma tai. este ingrozitor! o sa plecati cu inima franta, o sa va stiti super-neputincioase pentru acei copii, si o sa ramaneti cu nervi/neputinta/tristete/nedreptate, etc...
as avea multe de povestit despre asta, dar daca as da drumul la cuvinte as boci si eu pe taste, si voi pe ecran. asa ca prefer sa las deoparte...
Eu am donat de foarte multe ori, am postat si un articolut pe blogul casuta-lui-ziki despre asta. dar de cand sunt pe DC, mi-am ales dintre cazurile de AICI. sau, puteti trimite un colet cu hainute,jucarii, medicamente, sau orice - unui caz umanitar, sunt foarte multe in lista, si toate sunt verificate de admini, si mama copilasului le va posta la bazarul umanitar. le puteti posta chiar voi, iar banutii sa fie transferati persoanei. eu una am trimis, pentru ca nu ma pricepeam la paypal (remember colaceii!) si nu am vrut sa incurc.
asadar: din nou, nu ma credeti ciudata, dar focusati-va faptele bune pe cazuri cu nevoi majore. stiu ca multi nu au net, si deci nu pot intra sa ceara ajutor, dar unele din cazurile de la Ajutor umanitar sunt grave, au nevoie de multe, si sunt reale, din pacate.
atat am vrut sa spun. urmeaza lista de craciuneala.
va doresc o zi frumoasa!
4 in cuibusor
madalina_m spune:
Neata!
Multumim din suflet pentru urarile de ieri. Am disparut ca magarul in ceata pentru ca a picat net-ul.
Tunde iubita, dar tu reusesti sa vinzi ceva si pe bazar sau cumparam noi tot aici? Da-ne si noua la preturile pe care le dai acolo ca altfel se alege praful de afacerea ta.
Roxx unde esti???????
Laura, Gabi haideti fetelor inapoi ca ne e dor de voi!!!
mirela2 spune:
neata
vazui ca nu mi ati simtit lipsa
nu i bai
ia cafea la popor cu cisterna si perfuzabila
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
ziki spune:
LISTA DE CRACIUNEALA
Se Craciunesc urmatoarele:
*ANDUTZA
*LORICH
*MIRELA
*SIMO
*PATRICIA
*MADALINA
*RALU
*ADRYII
*ROXX
*MAGNETISM
*OCSANICA
*TUNDE
*PISCOTEL
*DEDICUT
*DANINA
*IRINUKA
*MONIKA
*ANCA BLUE
ANGIE
ANKA
*MAIMUTZICA
*PUFOASA LAURA
*DEEA Sav
*SIMIS
*FRAGRANT + *DOLORESS sitting in a tree...
*ALINUSH
*PPISIC
*LOUTZY
*ZUMZU
*MIMO
*ZIKI
legenda:
in rosu - nu am primit inca adresele (dar este timp)
in verde - am adresele, totul e OK!
4 in cuibusor
monika_bt spune:
Neata buna!
saru'mana de cafa dar azi zic pas: fiica-mea a dormit de la 21 la 6.30 fara sa se miste macar. Sunt fresh! mama, ce bine e!!
Mire, welcome back, girl!
Simo, multe felicitari ptr indraznetul Edy! cu tata te inteleg. Ieri mandra mea i-a facut cadou lui tati primul tata, iar cand a vazut cata bucurie a starnit nu se mai oprea din spus...mai nou repeta dupa noi! Ce mai, suntem bogate tare!!
cu donatiile sunt de acord cu Ziki...am fost odata si nu mai merg never.
revin
AMR:5 kg
Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.
Shines spune:
Neata!
cafei ??? muuult cafei
am dormit vreo 5 ore..am stat doua ore in trafic de dim,deci sunt al naibii de fresh.
De acord cu ce spune Ziki cea inteleapta..eu stiu,am fost,am lucrat cu astfel de cazuri..e sfasietor,e crunt,pleci cu inima indoita si cateva sapt ai imaginile in cap. nu mai zic nimic,eu nu pot si nu imi permit sufleteste acum sa fac asta. poate e egoism,cineva ma va ierta. vreau sa ofer,sa ajut...dar nu pot vedea.
Monika..am vazut filmuletul cu ''tata''..vai de mine,pai ma emotionase pe mine cu cat suflet spunea ea..e minunat
deea_sav85 spune:
Ziki iar ai uitat sa te treci si multumim de cafea
Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)