Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(90)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

fetele
in timp ce va scriam mesaju mai dvrm, madra mea, mi-a luat mouse-ul si umbla la el, eu tastam si nu stiu cum naiba am reusit sa nu mai am bara aia de sus
am inchis astea, le-am deschis iar dar imi apare la fel..defect
cum fac sa revina bara aia de sus cu optiunie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

suntem si noi prin zona..cu un ochi la meci...cu unu la piscot care alearga prin pat ca pe jos e prea frig...si mai rasfoiesc p-aci...tati e la filmat meciul celalalt cu rapidul asa ca in seara asta suntem doar noi fetele

pupici.

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
http://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Fragrant;vreauuuuuuuuu..sa fiu invitat de onoare..
Ai o mamica de meleoane!..

Chiar fetelor..comanda amanata pana marti..Eu am avut cateva cremute acasa..facusem stoc deja...dar nu ajunge..mai trebuie multe multe sa cumpar..si nici nu stiu ce voi gasi

Simo;astept PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Tunde..trimis pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

fetele
in timp ce va scriam mesaju mai dvrm, madra mea, mi-a luat mouse-ul si umbla la el, eu tastam si nu stiu cum naiba am reusit sa nu mai am bara aia de sus

ia incearca un F11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zumzu

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

fetele

ia incearca un F11

Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011
http://photosbynicoleta.blogspot.com

i0am dat de cap mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Mirelush!!!!!!!Maimutzikooo!!!!!!Gabiromt!!Pufoaso!!!!!TRECETI LA CONDICA

Noapte buna..
sunt varza..m-au invadat si rusii..prea devreme..mai aveam vreo 3-4 zile ..ma dereglai si IO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

cucu bau

hop si eu dupa 5 zile
am plecat pt o zi si na....socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ
bine ca totul s a terminat cu bine si am ajuns inapoi acasa
le a placut baietilor la mamaie
Razvi a fost super incantat
Robi tare nedumerit...m a urlat de jale, numa de gatul meu a stat
daca plecat din incinta se punea pe plans, cum apaream imi sarea de gat
noaptea a fost si mai rau, ca ei nu s obisnuiti sa doarma in patul mare...de fiecare data cand se trezea se punea pe urlat
RAzvi in schimb a doarmit grupa mare
el a stat numai dupa mamaie......intr un cuvant le a placut
au halit si carnita de rata leseasca, nu multa, si painica de casa, in care mamaie a uitat sa puna sare
si azi eu mancam pop corn, facut de mama, si ei cu gurile cascate si cu mainile intinse....le am dat si lor, cate 3 de fiecare

brrr, e un frig in casa.....mama mama
pana la vara viitoare ce ne om face?

tunde sarumana
piscot jinerica doarme acum

RSZ: eu le dau zilnic si fructe si legume
mai citesc si mai raspund

pupi fetelor

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Roxx..Carmen ?? sau nu vazui eu bine azi ?

Veste maaare (cra-cra)..Edu meu scump a facut primii lui pasi..vreo 3,fara sa se tina de nimic era intre canapea si fotoliu,s-a gandit daca se lasa in jos sau nu...si pana la urma a prins curaj si a plecat spre canapea..doamne ce mai chiuia..si noi aplaudam.
inca una mare..a zis tata in seara asta,uitandu-se fix la tasu . lu tasu normal ca ii s-au clatinat genunchii si ii s-au umezit ochii

de vreo sapt merge prin toata casa,daca il las 4 ore..nu are treaba,se plimba peste tot,cand vede ca nu are de ce sa se tina,se lasa usor in fund si o ia de-a busilea. tine tare mult la siguranta si la curitzu lui,nu cade deloc,e ff atent cum se tine,de ce se tine.
tot de cateva zile a inceput sa ''vb'' pe limba lui,scoate tot felul de cuvinte ''ghe,ie,ia,ba,te'' le zice cumva legat asa dar le si repeta fix in acelas mod.

gata,ma scuzati,m-am laudat destul..dar imi exploda inima de bucurie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Bravo EDUUUUUUUUUUU! Am zis de mult ca gonguta asta e un precoc! Imi amintesc de poza in care isi tinea singur jucaria in manuta pe la trei luni si mi se parea asa un lucru mare.....
Cred si eu ca esti mandra Simo, abia astept si eu sa traiesc emotia asta. Felicitari!

Si Alex mananca fructe si legume zilnic. Fructe in diverse combinatii, dimineata cu branzica de obicei si seara cu cereale, cam 200 gr la o masa. Legume la pranz cu ou sau carne dar mult mai putin, cam 50 gr ca mai mult nu vrea. Asa ca mai completam cu altceva, iaurt, mamaliguta, ce mai fac la repezeaza. Ma bucur si de legumele astea ca macar sunt facute de mine si nu de la borcanel, cum obisnuia. Apa mai deloc, doar cateva lingurite. Suc de fructe tot asa cu lingurita, tot putin.......si lapte habar nu am cat suge. Seamana cu mine la bautul de apa, adica prea putina.

Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.
Alexandru Stefan 18.01.2011

Mergi la inceput