Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(90)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Na, ca am uitat ce mai vroiam sa zic si eu. M-a capiat asta mic. Cred ca de la dintisori. Nu vroia nici in brate, nici de-a busilea, in picioare mai mergea putin, apoi se enerva ca vroia nu stiu ce lucru interzis. Noroc ca sunt la mama si s-a dus cu el p-afara.

Zilele astea i-am pus un fes subtirel (mai gros nici nu stiu daca o sa accepte, ca iarna trecuta nu vroia nimic pe cap). Azi nu i-am mai pus nimic, ca batea soarele destul de tare la amiaza.

Roxx, am trimis si eu "cerere de prietenie" catre grupul buburuzelor. Nu prea sunt eu fan FB, dar din cand in cand mai trag cu ochiul.

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

"Neatza" si de la mine.

Nici nu stiu de unde sa incep.

Zumzu, sunt batrana. In buletin. In sufletzel, de cand am ramas insarcinata, timpul curge invers. Si nu-ti spun cati ani am (ca scrie pe listuta la inceputul capitolului).

Azi-noapte Darius a dormit la el in pat fara nici un protest. Ma asteptam sa caraie macar putin, dupa o saptamana in patul mare. N-a fost asa.

Zilele astea a mancat piure de cartofi cu ficatel, pilaf cu pulpita si legume, fructe cu iaurt, fructe cu branzica.
Azi am bagat in storcatorul de fructe 2 mere si 2 morcovi (fara coaja). Sucul i l-am pus in biberon, pulpa "rejectata" am blenduit-o cu o banana si niste branzica. A mancat cam jumatate. Habar n-am daca sa-i dau jumatatea cealalta mai tarziu sau maine.

SZ - Voi dati copiilor in fiecare zi si fructe si legume, sau vi se mai intampla sa aveti zi de fructe si zi de legume?

De cateva zile Darius nu mai e consemnat in tarc. La inceput, cum scapa, cum fugea pe parchet. Acum vad ca s-a obisnuit sa stea pe covor. Agita o zdranganea sau fugareste un glob de plastic... Cand se plictiseste se repede in firul de la calculator.

In rest, canta, danseaza, rade, o ciupeste pe mami...
Apropo de intinerit (sau de dat in mintea copiilor), ar trebui sa ma vedeti pe mine, ditamai matahala, facand concurs de mers in patru labe sau batand toba in sticla de apa cu fi-miu...

Si acum, piesa de rezistenta A iesit putzaaaa!!!
(Si daca ma duceam la 7 luni la chirurgie? Multumesc soatei ca a avut incredere in mine)

World all details Wallpapers on view

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mayane RSZ: eu dau in fiecare zi legume, fructe si carne/ou; dar la noi cantitatile sunt infime, iar fructele is de la borcanel, ca numa' asa vrea bestiutza!!!

Anduta ti-am zis eu ca mi-esti draga, nu? Eu am inteles exact ideea "pledoariei" ; nu are sens sa ne cramponam in cativa lei diferenta pana la "suma stabilita" sau invers, sa nu luam cadoul ideal pt ca e cu 5 lei sub 40/50. Nu?
Propun: cadou dupa imaginatia, posibilitatile fiecaruia, limita de sus sa fie un yaht!!!Glumesc! Eu am inteles ce ai scris

Pup Buni Lenuta harnicuta si infrumusetata

Ziki vorbeste cu Flavia/Marius sa nu-ti zica cine ti-a picat tie, sa se ocupe ei de "informarea" impricinatului fara sa stii tu! Sauu..poate nenea ala neamtu' care ne ascunde lucrurile o sa rezolve dilema si problema.

Tunde eu am bagat un fervex, un fresh, si m-am culcat cu Ana, am dormit amandoua, ma simt mai bine o tzara...nici nu am mai mers la dr, o mai las pana maine sa vad cum e si ea.

Vas mai scrie mami, cand poti, macar cate putin, ne era dor de tine, de puii tai!!

Carmen eu lui Robert ii dau 5 ml (o lingurita) dimi si seara.

Mergi la inceput

Eu ii dau zilnic fructe si legume. La fructe piesa de rezistenta e marul. Cred ca il are zilnic in meniu. De curand i-am dat si gutuie, ca tot s-a intrebat pe aici. I-am fiert-o si i-am dat si zeama. Azi-maine vreau sa o fac si coapta.

Prichi al meu doarme juma de noapte in patut, juma in pat cu noi. Eu m-am obisnuit; dorm fara sa ma intorc. Sotul e mai stresat sa nu se intoarca peste el. Ca urmare are in plan sa ne cumpere o canapea extensibila si sa ne mute in camera copilului pe amandoi (eu si bebe)
De vreo trei zile sunt la mama si am dormit doar cu bebe in pat. Mamaa, ce s-a mai foit, iar azi-noapte am avut si o experienta nasoala: eram pe-o parte, cu spatele la bebe si nu stiu cum am pus mana in spatele meu si am dat de ceva cald si moale si m-am speriat. Noroc ca n-am sarit sau nu l-am lovit, pentru ca evident era prichi.

Mergi la inceput

Apropo de cantitati, ai vostri reusesc sa manance bine? Adica sa ajunga la 200 ml/masa solida? (ml ca eu masor cu un pahar gradat). Al meu de ceva vreme mananca cam 100 ml si cateodata ma intreb daca nu e prea putin. Pe de alta parte, are o energie de ne doboara pe toti. Daca e obosit si bea un pic de lapte, in 5 min isi reia activitatea de zici ca atunci s-a trezit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Propun: cadou dupa imaginatia, posibilitatile fiecaruia, limita de sus sa fie un yaht!!!Glumesc! Eu am inteles ce ai scris

Ataaaat!! Si tu mie, mama draga!

Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Carmen, cred ca diferenta vine din consistenta substantei. Zic si eu acum... nu da cu mere... Pe sticluta de iod (care e lichid) scrie 100mg/100ml, pe Panadol (care e vascos) scrie 120mg/5ml...
Daca n-au aceeasi consistenta, probabil de asta nu se potriveste masuratoarea.

World all details Wallpapers on view

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

Mayane - si noi avem si fructe si legume in fiecare zi; i-am mai limitat din fructe acum, ca numai asta ar manca toata ziua.
azi eram in mare criza de idei, nu mai stiam ce sa ii fac, si am amestecat in tigaie ardei rosu, rosie si sparanghel, apoi amestecat cu piept de pui fiert. la primele 2 guri nu era prea decisa ce sa faca, sa scuipe sau nu, dar in final a mancat un 200 ml.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Mayane cum ai reusit cu puta? AI dat si cu crema ?
Tunde am pus banutii. Pupici.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Tunde ai PM
Mayane, Eva mananca zilnic fructe, de 2 /zi chiar...dimi si seara, iar la pranz legume cu carnita si/sau ou

Mergi la inceput