Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(90)
Raspunsuri - Pagina 5
Mayane spune:
vasilasanita, de vre-o 3 ori i-am dat cu crema de galbenele. Dar nu l-am "sters", l-am ornat ca pe tort. Si ii mai puneam din cand in cand 2-3 picaturi de vitamina A. Azi, cand il schimbam de pampers, se tragea de puta. Cand am ajuns pe la al 3-lea kk, am zis sa vad si eu ce tot are de se trage, sa nu fie oparit, infectat... Si, surprize-surprize...
World all details Wallpapers on view
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
zumzu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mayane "Neatza" si de la mine. Nici nu stiu de unde sa incep. Zumzu, sunt batrana. In buletin. In sufletzel, de cand am ramas insarcinata, timpul curge invers. Si nu-ti spun cati ani am (ca scrie pe listuta la inceputul capitolului). Azi-noapte Darius a dormit la el in pat fara nici un protest. Ma asteptam sa caraie macar putin, dupa o saptamana in patul mare. N-a fost asa. Zilele astea a mancat piure de cartofi cu ficatel, pilaf cu pulpita si legume, fructe cu iaurt, fructe cu branzica. Azi am bagat in storcatorul de fructe 2 mere si 2 morcovi (fara coaja). Sucul i l-am pus in biberon, pulpa "rejectata" am blenduit-o cu o banana si niste branzica. A mancat cam jumatate. Habar n-am daca sa-i dau jumatatea cealalta mai tarziu sau maine. SZ - Voi dati copiilor in fiecare zi si fructe si legume, sau vi se mai intampla sa aveti zi de fructe si zi de legume? De cateva zile Darius nu mai e consemnat in tarc. La inceput, cum scapa, cum fugea pe parchet. Acum vad ca s-a obisnuit sa stea pe covor. Agita o zdranganea sau fugareste un glob de plastic... Cand se plictiseste se repede in firul de la calculator. In rest, canta, danseaza, rade, o ciupeste pe mami... Apropo de intinerit (sau de dat in mintea copiilor), ar trebui sa ma vedeti pe mine, ditamai matahala, facand concurs de mers in patru labe sau batand toba in sticla de apa cu fi-miu... Si acum, piesa de rezistenta A iesit putzaaaa!!! (Si daca ma duceam la 7 luni la chirurgie? Multumesc soatei ca a avut incredere in mine) World all details Wallpapers on view "Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala" "Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain." Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011) |
bv!!cum a iesit?singura?ati facut ceva? crema? ca si pe mine ma streseaza subiectul
zumzu spune:
am vazut acum raspunsul.poti sa detaliezi un pic cu crema aia de galbenele?si vitamina aia pt ce e?
eu vreau sa incerc sa fac rost de crema aia de care ziceati voi.
nu stiu cum era la voi problema/cum e ..la noi e stransa de tot, adica nu i se vede deloc putulica, are doar asa o gaurica ca sa zic
vasilasanita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zumzu am vazut acum raspunsul.poti sa detaliezi un pic cu crema aia de galbenele?si vitamina aia pt ce e? eu vreau sa incerc sa fac rost de crema aia de care ziceati voi. nu stiu cum era la voi problema/cum e ..la noi e stransa de tot, adica nu i se vede deloc putulica, are doar asa o gaurica ca sa zic Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011 http://photosbynicoleta.blogspot.com |
asa i si la noi, e pana sus pielita
degeaba am tras
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !
lenuta8 spune:
OFFFF, mama ei de tehnica, am scris ditamai mesajul si mi-a disparut!. Tunde, daca mi-ai intins un deget , eu iti insfac toata mana si-ti intind ditamai lista, ca baba nu stie ce-i ala pm.
Scuze fetelor. treceti peste aceasta postare. O rog doar pe Tunde s-o citeasca. Tunde vrem asa:
-masca rose/ migdale-cate 4 buc. de fiecare;
- crema contur ochi- 4 buc.
-crema maini rodie- 3 buc.
-crema wilde rose zi/ noapte -cate 3 buc. de fiecare
-crema noapteIris- 3 buc.
-crema noapte rodie-2 buc.
-crema zi migdale- -3 buc.
-ulei rodie- 2 buc.
ulei lavanda- -3 buc.
-demachiant migdale-2 buc.
-ulei demachiant migdale-2 buc.
-ulei wilde rose- 2 buc.
-crema Iris -3 buc
-crema wilde rose - 3 buc.
Deci draga mea vrem din fiecare . Multumim anticipat si te cu drag!!!!!!!!
Mimo spune:
Stiti de la ce varsta avem voie sa le dam nuci macinate?
Luca Alexandru, mica mea comoara
Doloress spune:
MIMO nucile, alunele et comp sunt foarte alergene. Aici se recomanda dupa 3 ani. Eu i-am dat Patrickului dupa un an, un an jumate asa.
zumzu spune:
ppisic, 50/1.4 e si primul meu obiectiv si mi-a placut mult mult(iti inchipui cum o fi50/1.2L? ) dar de cand l-am luat pe asta nu l-am mai dat jos, imi place mult partea de zoom, sa fac portete f de aproape
fetelor, dc vreti sa ma intrebai ceva de setari,aparat cu draga inima va raspund daca stiu.(si eu sunt o apa s-un pamant la foto fata de altii)