Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(90)
Raspunsuri - Pagina 3
ziki spune:
neaaa, nici o grija!
eu nici nu ma prinsesem.
o sa mizez totusi pe senilitatea precoce care ma bantuie de ceva timp...
4 in cuibusor
ocsanica80 spune:
buna ziua si de la noi, offf ce mult ati scris aproape ca nu mai reuseam sa va prind si am citit si tot citit dar nu mai stiu nimic , decat ca trebuie sa trimit adresa la Ziki si ca trebuie neaparat sa o rog pe minunata Tunde daca mai face comenzi sa ii spuna si unei amarate ridate care uita sa se mai dea cu vreo crema in ultimul timp ;
Zumzu m-ai facut sa cred ca nu am vazut absolut nimic in Viena (bine eu am stat si super putin, doar o zi) si vreau si eu de Craciun dar se pare ca bugetul spune "stai acasa";
Simo, ma tin sa iti spun de 100 de ori SA STAPANITI SANATOSI VIITOAREA CASUTA;
in alta oridine de idei ma laud ca mi-a luat soata o gecuta de la Mango tare draguta (asta ca sa il iert ca nu prea a stat pe acasa, mai mult la capitala cu treburi) si sa va mai spun ca aseara la sala am facut yoga si mi-a placut tare mult, m-am relaxat maxim;
aaaaaa si era sa uit Ralu ai facut testul, va avea Naty un surior sau o fratioara ??
Roxana mami de Maria-Sofia
florintunde spune:
In legatura cu cadourile..va las pe voi sa decideti..nu ma bag..imi convine orice varianta
Bunicuto!/Simo;va trimit un PM astazi cu produsele sa alegeti ce vreti si va trimit coletul cahiar si maine as avea vreme
Lori;Eu am luat ibuprofen si vitamina c +zinc..
Vas
Sa stit ca "METODA LUI TUNDE" apartine soatei lui Gabivalceanu..Gabi MISS YA!LOVE YA!
Shines spune:
Ocsanica..multumim frumos
bre..pune si tu poze pe fb sa te vedem,ca nu prea ai.
Tunde..multumesc
luciact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui florintunde In legatura cu cadourile..va las pe voi sa decideti..nu ma bag..imi convine orice varianta Bunicuto!/Simo;va trimit un PM astazi cu produsele sa alegeti ce vreti si va trimit coletul cahiar si maine as avea vreme Lori;Eu am luat ibuprofen si vitamina c +zinc.. Vas Sa stit ca "METODA LUI TUNDE" apartine soatei lui Gabivalceanu..Gabi MISS YA!LOVE YA! ---------------------------------------------------------- Tunde -mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta |
Tundeeee, si la mine un PM, PLIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
ocsanica80 spune:
citat din mesajul lui Shines Ocsanica..multumim frumos bre..pune si tu poze pe fb sa te vedem,ca nu prea ai. Tunde..multumesc 'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte' |
eu poze cu mine nu prea am (nu prea fac), am pus poze cu Sofi mic dar nu prea stiu daca se vad ;
cum ar fi www.facebook.com/groups/buburuze/207220376018233/#!/media/set/?set=a.173711909377306.44446.100002154958673&type=1" target="_blank">astea
Shines spune:
Roxana..se vad pozele,te-am 'like-uit'' eu
vai da ce seamana cu tati ei..copy&paste e frate:)))
florintunde spune:
WELEDA
masca wild rose/migdale- 7lei
crema contur de ochi 5 lei
crema maini rodii 8 lei/75 ml
crema zi wild rose 5 lei
crema noapte wild rose 5 lei
cream noapte iris 5 lei
crema noapte rodie 5 lei
crema zi migdale 5 lei
ulei rodie 100ml 9 lei
ulei levanda 100ml 9 lei
demachiant migdale -mare 9 lei
ulei demachiant migdale 9 lei
ulei wild rose 1 leu/buc
crema micuta iris si wild rose..de noapte 2 lei/buc
astea am gasit azi
Buni lenuta;nu pot trimite PM..decat asta!..nu-l aveti activat
Luci;iata!alegeti
ocsanica80 spune:
citat din mesajul lui Shines Roxana..se vad pozele,te-am 'like-uit'' eu vai da ce seamana cu tati ei..copy&paste e frate:))) 'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte' |
toata lumea ne spune si soacramea ca sa nu ma supar eu (desi i-am explicat de mii de ori ca nu am nici o problema cu cine seamana, sanatoasa sa fie si doar deasta am facut copilulul cu un barbat frumos ), imi spune azi ca a trecut postasul (asta de cand sunt acasa imi lasa mie toate scrisorile, nu imi mai pune aviz sa ma duc la posta) ea era cu Sofi in brate in curte si ii "vai este frumoasa ca mama, are asa ochii mari ca ea"...
Mimo spune:
Buna!
La Multi Ani sarbatoritilor zilei! Sa fiti sanatosi!
Ziki, pune-ma si pe mine pe listuta cu cadouri, te rog. Parerea mea e sa stabilim o suma aproximativa (gen 40-50 ron), ca sa-si permita toata lumea. La care oricum o sa se adauge si costul transportului.
Luca Alexandru, mica mea comoara