Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (14)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Paula, te felicit pentru ceea ce esti si mai alesc cum esti!
Cum au spus si fetele e bine sa ceri si o a doua si o a treia opinie.
Ai demonstrat faptul ca mama este cea care vede si simte tot ceea ce inseamna copilul ei.....
Sper sa nu fie decat o cadere de calciu si totul sa fie bine cu nazdravanul tau. El de la inceput a fost grabit si activ....chiar mi-am amintit cand ne povesteai ca facea ture pe covor cand inca nu statea in fundulet...Asa este el super activ
Multi pupici si ramai asa cum esti. Esti o mama extraordinara

Iuliana mami fericita de minune Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Mycya, Tudor a avut o problema asemanatoare...voma mai mult de jumatate din ceea ce manca....I-am introdus la 4 luni 2 mese de lapte antiregurgitare si nu mai voma asa de mult...Doctora a spus ca atunci cand incep sa ii dau mancare solida se va ameliora si pana in jurul varstei de 1 an va fi bine...El a mai avut episoade si dupa 1 an dar foarte rar si in cantitati mici.
Doctora imi spunea atunci ca exista un medicament care se da ..dar ea il recomanda dupa ce copilul are 1 an si jumatate

Iuliana mami fericita de minune Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Seara buna! Tocmai ce ne-am intors de la plimbare si am luat gustarea

Paula - esti o mama grozava
Mi-ai dat de gandit, asa ca am facut si noi o programare la neuro Si Bianca da din cap asa in lateral.

Noi inca suntem cu muci, iar in jurul nostru 2 copialsi au facut otita de la raceala asta prelungita, asa ca am facut o programare si la orl.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

La multi ani, mami Saddie!!
Sanatate, spor in toate, bucurii, impliniri si multa iubire!!

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 1+

LA MULTI ANI! MULTA SANATATE, BUCURII SI IMPLINIRI ALATURI DE CEI DRAGI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Noi iarasi am adormit singurei in patut,am stins doar lumina si in 5 min.facea nani!!! Doamne multumesc, eu nici nu am stiut ca se poate asa o minune cu somnul.la noi mereu era problema,leganat cintat,rasfatat,un chin de 1 ora pina la somnul de noapte!!! Fetelor nu va descurajati,o sa fie si ai vostri ascultatori,o sa vedeti! Ce vrem noi de la dinsii,ca toti sint in zodia leu si anul tigrului,asta da caracter!!! Rabdare mamicilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

al meu copil iar e mucos! of, inca un motiv sa nu doarma!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

De ce asa repede raceste Vlad? Al meu Vlad e permanent imbracat mai grosut chiar si pe noapte. poate bea rece? La noi trec mucusorii,abia se zaresc,multumesc!!! Sa va zic ce torn in nasucul lui Vladut? suc de aloe,e fr eficient si disfunda nasucul imediat,e cel mai bun,dupa parerea mea ca eficienta!!! Daca aveti planta de camera aloe ,rupeti o frunza si turnati cite 2 pic.in fiecare meat nazal,ii dau lacrimile la inceput dar asa am scapat noi de muci!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

aoleo..andreea..ce metoda folositi?
bine de mine ca cu atata stres pe cap suntem la abstinenta..ca eu sunt vraiste..ori invat pana adorm cu cartea, ori sunt cu nervii la maxim de nu ma vrea nimeni in preajma
iti tin pumnii sa vina!

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Seara buna si de la noi!!!

GOLDSTUCK,SADDIE LA MULTI ANI fericiti si sanatosi!!!!

CRISPO daa,cred ca de luni intr-o saptamana Paul va merge la cresa.Nu astept momentul asta caci imi va fi dor de el,dar sper ca lui ii va face bine.
Off cum mai rezisti oare??

Paula eu oricum nu aveam de gand sa spun "o sa fie bine" caci si eu detest lucrul asta.Dar,ca si celelalte fete,iti recomand o a 2a parere.Dar pt ce v-a dat Romergan?EEG-ul i l-a facut in timp ce dormea?Stiu ca Paul era treaz,mie nu mi-a spus ca ar trb sa doarma.
Totusi legat de hiperactivitate ce v-a recomandat?
Off si noi trebuia sa mergem pt EEG dar tot am amanat din diverse motive

Michelle medicamentul se numeste Metroclopramid,DAR nu este recomandat nici oamenilor mari deoarece are niste efecte adverse de eu m-as da cu capu de perete.
Ce isteata e Bianca.Mi-e dor de ea,Cand va mai vedem??

Eladea Beta HCG si te-ai lamurit.Sper sa fie cum vreti voi

LUDMILA eu pt caderea parului am folosit Schwarzkopf Professional,e gama profesionala,gasesti doar la saloane si desi sunt un pic mai scumpe fata de cele din comert efectele sunt garantata si rapide.Ma bucur ca dormiti mai bine.

Nu mai stau,ma duc la somn,sunt franta,asa m-am saturat de umblat aiurea prin oras.

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena
cristina, voi vreti sa ma ingrasati tare. ieri zicea ramona de prajitura cu mere, acum tu cu visine. am baut un pahar de lapte cu cacao ca sa imi treaca ideile de a face dulciuri :))

eu am bagat una cu branza de vaci la cuptor
numai jumate de portie sa vedem ce iese

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

A fost foaaaarte buna!!!

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput