Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 6

bumblebee spune:

La multi ani, mami Saddie!!  
Sanatate, spor in toate, bucurii, impliniri si multa iubire!!

bumblebee spune:
 Paula, m-a durut si pe mine cand am citit prima data mesajul tau, dar si eu cred ca in jumatate de ora nu se poate vorbi despre epilepsie.. Adica chiar daca ar fi sa fie, faptul ca ai luat-o din timp pt Raul inseamna mult. 
I-ai spus medicului si de faptul ca te ingrijoreaza ca bodoganeste mereu?
Daca ar fi vorba numai despre hiperactivitate cerebrala, tb facut ceva? Sau inseamna ceva?
Esti o mami extraordinara! Chiar trebuia sa te faci pediatru!
 va iubim mult mult si nu ne putem abtine de la comentarii![]()

Mycya, asa patea finuta mea, dar la ea si cand se punea pe plans voma.. nu mereu, dar oricum, mult prea des. Nu e inchis sfincterul stomacului, ceva in genul refluxului, doar ca aici e altceva.. La ea s-au linistit manifestarile astea aproape de 2 ani jumate..
Bafta, calm, sanatate! 
Crissy, pai mica' e asa curajoasa, are o mama asa de dedicata, cu atatea rugaciuni.. tb sa fie bine! 

lauri_ca spune:
 Saddie, la multi ani, multa sanatate si fericire! Chiar mi-e o pofta de tort!
Paula, nu stiu ce sa-ti spun, ai facut f. bine ca ai mers la dr. indiferent daca e sau nu epilepsie. Si eu zic sa mai ceri pareri, cu medicii astia nu prea ai incredere in diagnostice puse asa, la minut. 
 pe Raul .

eladea2005 spune:
 tu fete, io am alta pb pe cap...nu mi-a venit CM-ul...desi pana acum venea lunar, la 30-31 zile...ar fi trebuit sa vina in 16-17 si uite ca inca n-a binevoit...mi-am facut 2 teste, din fericire ambele negative....nu stiu zau cum as fi reactionat la un test pozitiv...deja imi faceam in cap tot felul de scenarii, ufff, m-am framantat rau de tot zilele astea pana am afcut testele...
oare ar trebui sa fac o vizita la ginecolog? 
Andreea, mami de  print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
 ERIC SI FILIP 
ALBUM NOU

Printul Eric are...
 Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...  

ludmila_p85 spune:
Salutare !!! NOI am dormit perfect toata noaptea fara trezeli! la 7 i-am adus lapticul in patuc si dupa ce a supt pina in ultima picatura a adormit dinou pina la 9!!! record! am dormit prima mea noapte intreaga faca scincete! am aplicat metoda noua si a functionat! nu mai alerg la el cum incepe plinsul si se linisteste cam la 1 minut! ta-ta-ta-ta!!!

bumblebee spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui eladea2005 tu fete, io am alta pb pe cap...nu mi-a venit CM-ul...desi pana acum venea lunar, la 30-31 zile...ar fi trebuit sa vina in 16-17 si uite ca inca n-a binevoit...mi-am facut 2 teste, din fericire ambele negative....nu stiu zau cum as fi reactionat la un test pozitiv...deja imi faceam in cap tot felul de scenarii, ufff, m-am framantat rau de tot zilele astea pana am afcut testele... ![]() oare ar trebui sa fac o vizita la ginecolog? ![]() ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP ALBUM NOU Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI...  | 
Daca ai avut ovulatia mai tarziu, poate mai tb sa astepti pana sa fie relevant testul.
La gine daca te programezi, e dificil, zic eu, pt ca daca iti vine menstra, te duci degeaba, chiar de-ar fi sarcina, tot n-ar avea ce sa vada, fiind prea mica sarcina.
Eu sper sa fie cum iti doresti tu, char daca mai intarzie, important e sa vina.

ludmila_p85 spune:
Andreea, vezi ca nu ai vorbit de bine despre al 3-lea bebe!!! Vrei sa deschizi alt capitol?

ludmila_p85 spune:
Multumesc! chiar sper sa doarma ca aseara,fara treziri si doresc tuturor delfinasilor,sa fie cuminti si sa doarma adinc noptile!!! Lasati mamicile sa se odihneasca si ele,macar noaptea!!! Liniste picilor!