Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 5
saddie spune:
giorgia, crissteo, mycya, crissy, michelle, crispro, goldstuck, adriana, alice, ramona, baby va multumesc din suflet!!! 
Va servesc cu o felie maaaaare de tort cu cioco si fructe dar imi spuneti voi daca e bun ca eu nu pot gusta!
As fi avut chef sa fac ceva petrecre dar stam cam prost cu finantele asa ca ramane pe alta data. Petrec virtual aici cu voi!

carla_2008 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui baby78![]() ![]() Saddie![]() ![]() ![]() La multi ani sanatosi si fericiti ! ![]() Iuliana mami fericita de minune Tudor |
LA MULTI ANI!
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alice_Elena cristina, voi vreti sa ma ingrasati tare. ieri zicea ramona de prajitura cu mere, acum tu cu visine. am baut un pahar de lapte cu cacao ca sa imi treaca ideile de a face dulciuri :)) |
eu am bagat una cu branza de vaci la cuptor

numai jumate de portie sa vedem ce iese
1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
Saddie LMA si sa ai parte de tot ce iti doresti!

1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ainotna spune:
Salutare,
Am avut ceva de recuperat, dar acum sunt la zi cu cititul. Ma bucur ca multe dintre voi au decis ca vor al doilea copil, va tin pumnii, sa ne dati vesti curand.
Puiutz, nu mai stiu daca ai scris, ai mai fost la dr cu bubitele din gura lui Raducu? Mai are? Va pupam si va uram sa vina vremuri fara mofturi la masa. E ff greu, stiu de la Bogdan, dar cresc ei mari…
Cristeo, si la noi e fix cum spui tu cu jucariile si imparteala intre frati. Sasha vrea exact jucaria cu care se joaca Bogdan. Cred ca sfaturile Otiliei si ale Andreei sunt foarte pertinente. Multumim.
Alice, multumim de intrebare! Sasha mai tuseste, luni am fost cu el la control si a zis ca are bronsita…se auzeau inca de dimineata mucii pe la mijlocul spatelui cand tusea… Mi-a dat sa-i fac aerosoli dar nu sta copilul asta deloc. Urla din toti rarunchii doar cand vede aparatul. Si se zbate de parca il taiem.Ii facem si in conditiile astea aerosoli, desi nu mai stiu daca e eficient daca el tipa in continuu.
Mi-a zis ca dr ca siropul expectorant nu e indicat la copii asa mici pentru ca ii fluidifica secretiile si el nu nu tuseste suficient de eficient incat sa elimine secretiile. Si siropul le face mai abundente.
Multumesc fetelor pentru raspunsul despre sulfamida. Pana la urma nu am reusit sa-I dau decat de doua ori, pt ca il scuipa…Acum suntem pe aerosoli si eurespal. Mi-a zis dr ca nu era nevoie de Biseptol si bine ca nu l-a luat.
paula_m spune:
LA MULTI ANI!!!Saddie
Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte numai de bucurii!!!

Fetele

. Eu sunt calma, nesperat de calma. Cel care se agita e Cosmin.
. Asa-i tb daca nu-si face timp sa vina cu mine la dr, el punea altfel pb si probabil ca ar fi primit alte raspunsuri. Are si el dreptatea lui cand spune ca nu se poate pune un diagnostic ca epilepsia dupa 1/2 h , in condiitile in care dr nu a vazut manifestarea de care zic eu. Ca are hiperactivitate cerebrala, o avea copilul, ca el e agitat de cand s-a nascut. Plus ca somnul i-a fost indus cu romergan. Oricum mai mergem la un control...si daca e cazul mergem si la Cj.
Denisa, eu am observat, cand sta copilul linistit, fara sa se joace, sau se uita la tv, oricum cand se uita in sus...ii cade un pic capul, ca si cand nu si-l poate sustine. Totul se petrece in mai putin de 1 secunda. Tb sa stai cu ochii pe el sa vezi. Dar eu doar asta am facut in ultimele 2 saptamani si pt linistea mea m-am hotarat sa ma duc la NPI. Sincer, mie imi era teama de altceva. Am tot cautat pe google, dar nici nu stiam ce simptom sa caut, am gasit paralizia cerebrala, dar aia am exclus-o pt ca copilul umbla. E aiurea tare de tot. O sa ne astepte o perioada mai agitata, ca o sa ne care Cosmin la tot felul de dr.
Si daca ar fi epilepsie (desi sper ca nu), e o boala cu care se poate trai, crizele sunt tinute sub control...
Acum m-a sunat pediatra, care mi-a zs sa-i fac copilului analizele, pt ca poate fi si cadere de calciu, si mi-a mai zis ca hiperactivitatea cerebrala nu este ceva esential in punerea acestui diagnostic.
Nu va mai bat la cap...va mai tin la curent. Acum bem si mancam si ne distram ca avem o sarbatorita in familie
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
ainotna spune:
Ludmila, Goldstuck, bine ati venit! Goldstuck, felicitari pt sarcina si la multi ani pentru alaltaieri!
Puiutz, eu fac omleta la teflon, fara ulei. Pun in ea branza sau cascaval. Daca nu vrei la teflon, fa ochiuri romanesti. Fierbi apa si pui oul(nebatut) in ea. Nu stiu cum iese daca il bati...nu ies zdrente?
Alice, poate nasti de Craciun
. Ma bucur ca sunteti bine.
Si eu am fost foarte stricta cu diversificarea lui Bogdan. Nu ii dadeam deloc mancare de-a noastra, nu ii dadeam alimente permise decat dupa o luna, doua dupa ce “deveneau premise”…Nu vreti sa stiti ce mofturos este Bogdan. Lui Sasha ii dau de toate. Mie porcul nu mi se pare atat de nesanatos. Ma ingrozeste mult mai tare puiul. Si din pacate si bunicutele din sat tot cu prafuri, hormoni si antibiotic hranesc bietele pasari, pentru ca altfel stau prea mult pana cresc. Asta o stiu din mai multe surse…Normal, ca daca e vorba despre bunica celui care va manca pasarea, se schimba problema, dar eu zic de doamnele in varsta(care au si ele rude mai tinere la curent cu ultimele inventii) care mai fac un ban crescand cate o pasare, doua in curte.
Lui Sasha dupa ce ii dau o portie din mancarea noastra, mananca cu aceeasi pofta si din mancarea pe care i-o fac ocazional lui. Mancarea noastra are foarte-foarte putina sare, dupa orice standarde. De fapt, eu o buna perioada am gatit fara sare, pt ca ma batuse prea mult sotul la cap ca e mancarea sarata. Prajeli nu mancam, sotul mai mananca (dar nu facuti de mine) cartofi prajiti iar eu si cu bogdan mancam snitele si chiftele. Bine, in oras/vizite mancam de toate, si la kfc si la mc ocazional, dar vorbesc despre ce avem gatit in casa.
Ilinca, dar ii place ridichea neagra asa simpla?
Cristeo, sa stii ca si educatoarele lui Bogdan le spun copiilor sa doarma ca altfel nu vin mamicile…Pe B din fericire nu l-a afectat asta, dar sunt multe cuvinte care il afecteaza..E clar ca au metode invechite…
ainotna spune:
Matusa, la multi ani fericiti impreuna cu sotul!
Saddie, la multi ani, sa ai parte de multe, multe bucurii in viata!
Imi pare rau ca multi delfinasi nu au prea dormit aseara. Iar Crispro, nu stiu, sincer, cum mai rezisti. Te imbratisez cu drag!
Crissy, sanatate multa si voua! Si tuturor delfinasilor bolnaviori!
Paula, pana sa incepeti tratamentul, poate te duci si la alt medic, pt o a doua opinie. Sanatate, o sa fie totul bine!
eladea2005 spune:
Paula, nu stiu ce sa-ti scriu...mie imi sunteti foarte dragi...te felicit pentru felul in care gestionezi situatia, asta e primul pas si cel mai bun: optimismul, gandirea pozitiva...oricare ar fi diagnosticul, sunt sigura ca mergand atat de repede la medic, sansele de rezolvare sunt maxime...
e bine sa ceri si o a doua si o a treia opinie...daca te pot ajuta cu ceva, o fac cu drag...doar sa-mi spui (referitor la medici din Cluj si nu numai)...
va pup tare si va imbratisez!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...

Tudor