Buburuze in actiune **24**
Raspunsuri - Pagina 6
Simina1980 spune:
Neata,
Cris-multumim de cafea!Daca asa e legea nu prea aveti ce face si trebuie sa va conformati.Macar sa se termine procesul repede si cu succes!
Anna-ce baiat cuminte ai!Sa ne pui si poze de la munte!Noi trebuia sa ajungem sapt asta la Bran sa-l sarbatorim pe sot acolo insa am mai amanat putin .
Ema-imi si imaginez cat de greu l-ai luat pe Darius de la joaca.Deci poti sa mergi la shopping linistita acum .
Lali-spor la aranjat prin casa,te asteptam cu povestiri!
Sorina-eu credeam ca-l duci pe Razvan la cresa sau la gradinita,pai asa e super ca e tot cu bunicii.Noi ca sa scapam de biberon si de suzeta i-am spus ca le-a luat catelul,ba chiar am fost cu el la catel si am aruncat o suzeta ca sa vada(iti dai seama ca nu suzeta pe care o folosea ci una mai veche ca nu stiam cum va reactiona dar de fiecare data cand intreba ii spuneam ca le-a luat catelul si gata).E un mic smecheras puiul tau "og mami"
Picky-trebuie sa intelegeti ca Stefi e inca f mica si nu intelege ca trebuie sa va impartiti intre amandoua ci vrea ea toata atentia;din pacate stiu cum e caci si eu mai cedez si tip la Andu si inca eu nu am decat un singur copil......
Offff acum referitor la pedepse.....eu il mai pedepsesc pe Andutu-il duc la el in camera si il las singur cam 1 minut-si chiar merge-noi am avut o adevarata problema ca nu vroia sa ia siropelele acum ca a fost racit-am incercat o groaza de metode:"ia siropelul ca iti dau ceva bun","ia siropelul ca altfel faci injectii","ia siropelul ca te plimb cu masina"etc etc si nu a mers-ei bine cand i-am spus ca daca nu il ia il pedepsesc si am si facut-o am avut succes.Si mai sunt si alte motive ptr care il mai pedepsesc-gen deschide cuptorul,scoate farfuriile din dulap si desi eu ii spun ca nu e voie si ii explic de ce el se amuza si face in continuare acel lucru.Poate voi nu sunteti de acord cu pedeapsa asta insa eu alta metoda nu am gasit........a mai functionat intr-un timp luatul jucariei cu care se juca in momentul resp insa,cum are o groaza,se reorienta imediat catre alta.
Gata ca m-am intins cam mult!
Va pup pe toate!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
getik1 spune:
buna fetele am aparut si eu intr-un final, azi fiind sarbatoare am lenevit am baut in liniste si acum caut ornamente sa mesteresc pentru craiun.
cris da pe naspa ca altfel nu merge, ma tot uit la bazar dar nimik pe masura posibilitatilor actuale.
sorilea ce baiat istet ai, esti in al noualea cer trebuie sa apara si sotul ca sa fie totul perfect
piky of saraca de tine, incearca sa treci peste probleme, si ary avea o perioada la fel dar cand sau mai calmat spiritele intre mine si cez si ea sa linistit, fetele dragi
ema ce copchil cuminte ai, asa afacut si ary prima zi la cresa nici nu a bagat in seama parca eramm invizibila
simina si eu am incercat sa o pedepsesc pe ary la fel dar am observat ca este ff incapatanata si in momentu in care ii spun ca a grsit si ca nu are voie o iau pe sus de la locul respectiv o pun in mijlocul jucariilor si plec la treaba mea si nu ii mai dau atentie la miorlait si functioneaza de minune, acu lucrez ca si cez sa faca la fel este mai greu ca nu suporta sa o vada ca sa martane
lalimai special
anna dragu de vladut il face mami alpinist, daca tot ii place muntele, sa nu ne uiti si sa ne pui poze
gata fug sa pap si eu cate ceva
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
Picky_toto spune:
Salutare fetelor,
Multam de sfaturi si incurajari, le-am citit dar nu am timp sa scriu la fiecare in parte, profit ca Stefi doarme si vreau sa merg sa calc, dar acum o alaptez pe Anna asa ca va scriu 2 randuri.
Am avut o noapte grea, Stefi s-a trezit de 100 de ori si Anna tot cam pe acolo. Am incercat sa-i pun chilotel-pampers Stefaniei ca poate va avea un somn mai linistit si nu se va mai trezi des ca face pipi. Is vinovata ca am certat-o at cand facea pe ea si mare greseala am facut, mi-am terorizat copilul si l-am stresat sa nu se mai scape pe ea.. nu faceti ca mine, atat pot spune..acum incerc sa-mi repar greseala si incerc sa-i spun ca nu-i o problema daca face pipi pe ea, ca si alti copii mai mari fac..dar nici nu vrea sa auda..a ajuns sa-i fie frica sa nu faca pe ea si de accea cere des la olita...deci cum ziceam, is vinovata si is o mama rea.
Am fost la gradi sa o vizitam si sa o cunoastem si pe juff Nik..ne-am zbatut atat sa intram la scoala asta incat asteptarile noastre au fost prea mari pe langa ce am vazut. Nu zic, e ok, clasa e mare, is cam 21 de copii in grupa, juff e oleaca rea, (asa mi s-a parut cand a luat un copil de mana si l-a trimis pe hol pe banca ca a spart un capac la o cutie), is reguli mai stricte(adica eu daca termin munca la 12:30 nu pot merge la 14:45 sa imi iau copilul ci trebuie sa astept pana la ora 13:00 si mi-l aduce la usa, nu mai am voie sa intru in scoala, in conditile in care la ora 13:00 o luam pe Anna de la dadaca...dar asa o sa o iau pe Anna prima si impreuna vom merge dupa Stefi)/// nu mi-a placut ca nu au toaletele aproape de clasa, ci ii va duce in grupa de cateva ori pe zi la toalete, ca trebuie sa traverseze curtea interioara, iar daca au nevoie urgenta se foloseste o toaleta de pe culoarul respectiv...si ceea ce nu mi-a placut cel mai mult e ca, copii nu dorm deloc, ca nu au spatiu unde sa doarma(la cea de stat la care am renuntat copii dormeau pe un hol, acolo li se puneau paturile pliabile si se trageau draperiile, se inchideau usile si dormeau..pe cand aici nu dorm deloc...iar asta nu prea imi place..ok acum la inceput o sa o iau si o sa doarma acasa, dar mai tarziu cand o voi lasa pana la 15:25, o sa ii fie ff greu sa nu doarma, ca va fi obosita si imi va face crize din cauza oboseli(asa procedeaza si acum daca sare de somnul de la pranz)..Ma asteptam la mai mult fiind scoala catolica si auzind ca is ff bune fata de cele de stat..dar...nu prea am fost incantata ...plus ca, costurile is putin mai ridicate decat la cele de stat (daca copilul sta si mananca la scoala, sendvisul pe care tu i-l dai de acasa, platesti in fiecare zi 1 euro, ptr ca ii supravegheaza cineva) ..dar bine nu-i asta o problema, ca de platit platesc, ca doar veau ce-i mai bun ptr copile, doar ca sper ca sa fie o scoala buna... si sa nu regret mai tarziu..
Stefi a fost incantata de gradi, de copii, a pictat, numai ca nu prea era asa sociabila, ci parea un pic retrasa, crispata ptr ca nu intelegea limba...asa ca incercam in astea 2 sapt cat mai avem la dispozitie sa o invatam cateva cuvinte uzuale..si sper sa coopereze si ea. Deja avea numele scris pe usa de la clasa unde ii se va atasa si o poza ..ce mai am fetita de gradinita din noiembrie..
Am facut si cateva reguli si un tabel cu pedepse..buline negre ptr ca nu asculta si stelute sau buburuze ptr ca asculta..ei i se pare o joaca, si daca-i pune ei o buburuza sua bulina trebuie sa-i punem musa-i si Annei ca deh amandoua trebuie sa fie egale...si mai mult ea aplica stikerele (nu am gasit printese si vrajitoare..)..
Gata ca m-am intins, plec la calcat ca se trezeste Stefi si nu mai calc apoi ..
Pupiciei la toate
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
emanouela spune:
buna fetele
picky....of fata draga, multa rabdare si nervi tari.
cris pilates e....mi stiu cum sa-ti explic, e un gen de aerobic dar nu e aerobic, sunt muscari care se bazeaza ft tare pe respiratie, daca prinzi smenul cu respiratia nu obosesti, sunt exercitii care in general iti lucreaza toate grupele de muschi....e misto, mie imi place, nu e chiar asa ede misto ca sumba dar e misto.
ano...eu pe zi ce trece parca ma indragostesc de el....sper sa nu ajung o mama din aia posesiva si nebuna
simina....pt mine a fost surprinzator...cat de repede s-a dezlipit de mine
geto sper sa fie asa si la gradi, sa nu-l apuce bazdacii
azi ma duc iar la zumba, daaaa?????
hai va pup
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
anna-mama spune:
Sa vedeti, ce idee ii vine lui fi-miu? Imi zice ca el e tati si eu sunt mami si tot asa o tine de cateva ore..imi zice ëu sunt tati, ma duc la seviciu" , "eu sunt tati, repar becu" si tot asa...daca il strig Vladut nu-mi raspunde Ne-a sunat tati adevarat si i-l dau si lui Vladut la telefon, la care Vladut ii spune "eu sunt tati. Pe tine te cheama Vladut!" A venit ora de nani si-mi zice sa-l legan pe picioare, pai, a mai vazut el mami care il leagana pe picioare pe tati [:-))] Acum doarme "tati"
Astazi am fost pana la telecabina, nu mai mergem cu ea pt ca era un afis mare pe care scria ca nu au voie gravidele peste 5 luni Probabil daca ai peste 5 luni e mai bine sa urci cu picioarele pe munte
Picky, offf, mititica, de la asta facea pipi des...biata de ea, stiu ca din dorinta de a face copiii lucrurile cum trebuie ii stresam, si sunt asa usor de stresat...asa ii zicea si tatal meu lui Vladut ca pana nu face caca la olita nu-l duce in parc, saracul devenise o trauma pt el, cateva zile, ca a observat taica-miu cum se schimba Vladut si nu l-a mai fortat.
Cat despre gradinita mie mi se pare incredibil, offf, sper sa se adapteze usor micuta, nu as vrea sa fie o trauma in plus. Eu daca as avea de ales nu l-as lasa pe Vladut acolo, nu sunt de acord cu pedepsele in care dai copiii afara din clasa, mi se pare ingrozitor ca baile sa fie atat de departe pt niste copii care nu au nici 3 ani, felul in care ai povestit ca nu poti sa intri in scoala si sa vezi ce se intampla...offf, Doamne ajuta sa ii placa lui Stefi si sa ii fie bine!
Pup printesele si sper sa primeasca cat mai multe buburuze ca sunt niste fetite tare cuminti
Ema, mi se pare normal sa te indragostesti de el, cred ca asa simtitm toate, cu cat cresc cu atat ii iubim mai mult
Simina, neaparat sa mergeti la munte, e pacat sa ratati ocazia, chiar daca ati mai amanat putin Cat despre pedepse fiecare foloseste metodele care cred ca se potrivesc cu copilul lui, eu recunosc ca la al meu nu am aplicat pedeapsa cu statul la el in camera, prefer sa ii ofer suport afectiv pana se linisteste. Chiar azi mi-a facut o criza mare de plans (nu mai imi facuse de mult asa ceva, dar o facea pe fondul oboselii si foamei), a urlat in usa casei ca el vrea sa mai mergem la parc, urlete mari de tot, am incercat cu toate explicatiile posibile si imposibile, nimic, pana la urma l-am dezbracat de hainele groase si l-am dus in camera pe pat, eu m-am asezat calma pe canapea si am scos tractorasele si am inceput sa ma joc singura, s-a dat jos si a venit la mine si a inceput sa se joace cu mine printre sughituri, apoi usor usor si-a revenit.
Getik, ma bucur sa aud ca te-ai mai odihnit si tu putin, ca prea muncesti toata ziua. Te apuci de mesterit podoabe de Craciun?
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 32+ cuEva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
getik1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anna-mama Sa vedeti, ce idee ii vine lui fi-miu? Imi zice ca el e tati si eu sunt mami si tot asa o tine de cateva ore..imi zice ëu sunt tati, ma duc la seviciu" , "eu sunt tati, repar becu" si tot asa...daca il strig Vladut nu-mi raspunde Ne-a sunat tati adevarat si i-l dau si lui Vladut la telefon, la care Vladut ii spune "eu sunt tati. Pe tine te cheama Vladut!" A venit ora de nani si-mi zice sa-l legan pe picioare, pai, a mai vazut el mami care il leagana pe picioare pe tati [:-))] Acum doarme "tati" Astazi am fost pana la telecabina, nu mai mergem cu ea pt ca era un afis mare pe care scria ca nu au voie gravidele peste 5 luni Probabil daca ai peste 5 luni e mai bine sa urci cu picioarele pe munte Getik, ma bucur sa aud ca te-ai mai odihnit si tu putin, ca prea muncesti toata ziua. Te apuci de mesterit podoabe de Craciun? de steluta norocoasa Luca-Vlad si 32+ cuEva minunea mea roz e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR |
a fost super faza cu "tati"
da a reapuc de mesterit podoabe noaptea cand doarme ary
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
Lali_mete spune:
Deci nu mai pot cu nervii,ma duc deasupra mea si mor cu careva de gat... Mama lor de idioti,vorbesc si ranjesc parca sunt in codru,mi-a tresarit fata de 3 ori deja!!! S-au mutat 3 minunatii de studenti deasupra, a inchiriat baba manjitoare de haine cu zoi de la vase ,apartamentul. Si fac astia o galagieee de-ti vine sa le dai palme.Unde mai pui ca s-au re-racordat la caldura,si mi-au spart tavanul cand eu eram inca la tara, nu au strans nici macar gunoaiele in urma lor,mi-au lasat un prafalau in camera si moloz, o gaura in tavan de le vad podeaua ,si ii aud si daca trag un partz... astept sa se faca o ora mai tarzie si daca tot asa se ranjesc si asculta muzica ma duc peste ei ...asta ca sa nu le chem direct politia,ca nu au contract de inchiriere...
Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
emanouela spune:
ia fata si maine izoleaza-ti la tevi acolo, astupa gaurile, de aia se aude in halul ala. na, daca se aude si unzgomot cat de mic ma gandesc ca daca vb mai tare sau fac una alta se aude ca si cum ar fi la tine. acu du-te la ei si explica-le una alta sipana rezolvati problema ifolarii si astuparii gaurilor sa fie mai atenti la zgomot pt ca ai un copil mic. nu cred ca n-or sa inteleaga......nu sta sa fierbi in tine, mergi si vb frumos cu ei.
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
Lali_mete spune:
Si acum "Buna seara!" ,m-am descarcat si eu nitel...
Am fost la ei pana la urma , incepusera sa se alerge prin apartament si sa tiiipeee, se auzea clar fiecare chiot. Sunt niste copii mai, abea le-au mijit mustatile,si-au cerut scuze si au facut liniste. Nici eu nu am sarit la gatul lor,am fost dezarmata cand le-am vazut mocile.
Picky cine spune ca esti o mama rea ? Absolut nimeni nu are dreptul sa iti spuna asa ceva,pentru ca tu faci ceea ce crezi ca e mai bine pentru copilul tau, nu ai stresat copilul intentionat, ai vrut sa o inveti sa nu faca pipi pe ea, si nu ai stiut cand sa te opresti cu insistenta. Acum ti-ai dat seama ca ai insistat prea mult si faci tot posibilul sa repari greseala.Eu zic ca prin asta,prin recunoasterea greselii,deja ai facut un foarte mare pas in fata.
Si eu ca si Anna,daca as avea de ales nu as lasa copilul intr-un loc in care ar putea sa ii fie lezata in vre-un fel personalitatea, nu imi place pedeapsa cu scosul din camera ,eu nu o aplic pentru ca am ceva sechele din copilarie cu lasatul in camera si spusul cuvintelor" ai terminat? Nu? Atunci plangi in continuare!!" ,asta in oc de luat in brate si linistit,si spus vorbe calde si calme cum as fi avut de fapt nevoie,cum ii si spuneam mamei de fapt,ca eu vreau luata in brate ,nu batuta,dar asta e alta poveste deja .
Simina la fel si tie iti spun,nu are nimeni dreptul sa te judece, daca tu crezi ca e cea mai potrivita metoda pentru a il face pe Vladut sa invete anumite lucruri, inseamna ca chiar este in cazul vostru. La noli din contra,merge cum voiam eu cand eram mica,adica daca Paul face o traznaie , e de ajuns ca eu sa fac "hii!",tragand aer in piept ca si-a dat seama ce a fcut,apoi vine fuga sa il iau in brate si i se umplu ochii de lacrimi. Si asta pentru a l-am certat prea aspru de cateva ori. De atunci incerc sa explic de mii de ori acelas lucru si sa nu il mai cert.
Revin, vrea papica fetita...
Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
cris_82 spune:
bag seama ca pe voi va mananca pielea cu ditamai postarile kilometrice apai...cand mai recuperez eu?
Mirunel terorista
BAZAR