Buburuze in actiune **24**
Raspunsuri - Pagina 5
Simina1980 spune:
Neata,
Stiti care e faza proasta la biroul nostru reinnoit?Ca nu mai fumam in birou si e asa de greu ca tre' sa ies afara.....uffff parca era mai bine inainte.
Andu e la gradi insa e in continuare pe antibiotic-mai avem 2 zile-nu mai tuseste asa mult insa nasucul ii mai curge.
Cris-de ce 3 topometristi?Ce unul nu e de ajuns?
Sorina-super ca ati scapat de treziri noaptea!Cine sta cu Razvan?
Anna-si eu vreau sa-l duc pe Andu cu trenul dar sa vedem cand.Sa ne zici cum a reactionat Vladut! si concediu placut in continuare!
Picky-o zi usoara!
Ema-hai cu detalii de la zumba!
Va las,ma duc la !
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
getik1 spune:
buna fetele
cris ff buna ,nici nu stiu de unde sa incep si unde sa termin, de citit a citit tt dar de raspuns sunt in pom sper sa ma scutiti o perioada pana se termina cu treburile si apoi nu mai scapati de mine.
ary este o dulce pe zicetrece ma uimeste in special de progresele care le face, nu mai este asa duracel are rabdare sa se joace cu jucariile si cu mine.
eu tot la fel sunt nimik schimbat si ori cat as vrea sa stau nu pot si drumu la cresa in oras ma omoara ca pierd mult timp, chiar daca am facut masina acu este problema benzina, pana pun instalaie de gaz.
voi stiti de unde sa fac rost de un scaun de masina mai ieftin, folosit ca sa iau unu nou nu am bani.
piky curatenia a trebuit sa o facem ca la socramiu era focar de infectie pentru toata lumea asa ca pe frigu asta numai de glet lavabil si smotru la el nu mai aveam chef.
apropo de el cred ca vreo luna sta in spital ca este cam naspa,asa ca sunt si eu linistaita o perioada .
va pupic si fug sa fac mancare ca sa fie gata pana plec
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
emanouela spune:
neata
baiiiiii ma dor tatiiiiiiiiii, am un picut de fabra musculara dar in rest e ok. ce sa va zic, e ft tareeeee si va fi si mai tare dupa ce invat cat de cat pasii, asaaa, ieri am facut eu dar pt incepator e cam naspa, ca e in ritm destul de alert.
simina....nici eu nu ajungeam daca nu gaseam o tipa care sa ma ia de acasa....ca la mine asta e greu....urnitul din casa, ca in restttttttttttttt. am mai incercat eu si acu 1 an, acasa....dar nu se compara, e mult mai haios la sala
mi-am facut abonament cu 12 sedinte pe care tre sa le consum in 2 luni si am la alegere si tae-bo, pilates sau aerobic...asa caaaaa, 1 sedinta va fi pilates...ma fac gajicaaaaaaaaaa
va pup si zi frumoasa, noi o stergem afara
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
anna-mama spune:
Buna,
Pana se trezeste piciulinul intru si eu la raport! Azi am avut vreme frumoasa, o zi cu soare Asa cum am zis am fost cu trenul pana la Predeal, a fost f incantat Vladut si curios de absolut tot ce vedea (inclusiv cosul de gunoi din tren A stat cuminte si a asteptat trenul in gara si in tren la fel de cuminte, nu a avut timp sa se plictiseasca pt ca nu am mers decat doua statii (dus intors) Apoi am facut o drumetie pe munte, Vladut cred ca e nascut in padure, e de-al casei, din ce pe sosea nu mai voia decat in brate, cum a dat de urcus prin padure nu a mai tinut nimeni pasul cu el , ce sa mai i-a placut fff tare! Eu am obosit de m-am rupt, abia ma caram dupa ei...
Simina, Sper din tot sufletul sa-ti reuseasca ce ti-ai propus, stiu cat e de bine sa lucrezi pt tine, desi muncesti mai mult si cu stres mai mare, macar ai o satisfactie
Simina, du-l pe Andutu cu trenul, mergeti pana la COnstanta ca sa vada si el cum e, o sa fie incantat!
Sorina, ma bucur mult sa aflu ce progrese maria veti, ii prieste acasa cu mami
Picky, spor la treaba, ma bucur sa vad orice semn de la voi
Getik spor la treaba, dar mai si stai si odihneste-te si tu putin! Ma bucur sa aud ca e bine Ary.
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 32+ cuEva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Picky_toto spune:
Salutare,
Am avut un weekend prost, psihicul a cedat...in fine, mi-am revenit..cat de cat..Ma ingrijoreaza Stefi, ca e posibil ca iesirile ei sa fie din cauza ca se simte abandonata, neglijata si de aceea a devenit violenta, cu sora mea si Anna, loveste, musca, tipa..deh si noi cei mari, avem cea mai mare vina, ca au fost anumite tensiuni intre noi pe care nu le-am ascuns fata de copii...deci is vinovata si sotul la fel..Acum incercam sa dregem busuiocul, sa ne purtam calm, sa nu mai tipam, sa nu mai ridicam vocea si fara pedespe prea traumatizante ptr copila (pus la colt) sau palme la fund...
Incerc ca sa petrec cat mai mult timp cu ea ca sa nu se mai simta neglijata si sper sa gasim o cale de intelegere si sa-i schimb comportamentul violent...In rest e un copil cuminte, are momente cand e ff ascultatoare, intelegatoare si ff iubitoare.
As mai sta dar nu mai pot, Stefi o trage de par pe Anna, crezand ca Anna o apuca de par cu intentie...;cand de fapt Anna vrea o culoare de-a Stefaniei ca o vede ca deseneaza...iar Anna e ff irascibila, am fost cu ea pana la dadaca(unde va merge de pe 7 noiembrie) si nu prea i-a convenit..cred si eu ca nici mie nu mi-a convenit..dar nu am altceva mai bun..sper sa reusim sa rezolvam si cu o cresa ptr ea cat mai curand..
Maine merg cu Stefi sa vizitam gradinita si sa o cunoastem pe juff(educatoarea) si din 7 noiembrie mergem la gradi
V-am pupacit si sanantate multa la puiuti.
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
SoriLea spune:
Sara buna dragelor
Nu stiu cand voi mai avea timp de o autostrada , dar ma solicita pustiul meu atat de mult, ca nu mai am timp de calculici. Acum am prins o clipa libera ca a vrut sa vizioneze "Bambi" si asa va pot scrie repejor cateva randuri.
M-ati intrebat cu cine sta Razvan. Cu bunicii si strabunica (parintii mei si bunica mea). Noi pe timpul ierni locuim impreuna. Asa ca nu-mi fac probl ca e acomodat, doar cu ei a stat si la tara.
Azi a fost in parc de 2 ori si ii place ff mult. Abia il mai luam de-acolo. Se joaca si cu copii.
Aseara am fost la o colega care are si ea un baietel, mai mic cu 3 luni decat Razvan. Sa nu mai plecam le la ea. Asa frumos se juca cu juniorul ei..., dar totul pana i-a luat Dennis o jucarie din mana. Si sa te tii plansete. Razvan e tare egoist si posesiv. Ce-i la el in mana greu il faci sa de-a si altu-i copil Aici trebuie sa mai lucram. dar in schimb, mergem frumos de manuta pe strada si discutam despre tot ceea ce vede. Pune 'nspe mii de intrebari cu "DE CE??" Si e tare dulce (chiar daca imi dau seama ca umbla la "corazon") cand spune "OG MAMI,AGIUTA A MINE" (te rog mami, ajuta-ma pe mine)
Dimineta la 4.20 s-a trezit ca vrea lapte si i-am spus ca nu avem ca nu am gasit broscuta care ne-a luat biberonul. A mai marait el putin si a adormit. Acum sa vedem la noapte daca mai intreaba.
In prima noapte la tara, am iesit cu el pana afara pe la ora 20 si cand am intrat inapoi, mama ii pregatise 2 biberoane cu lapte sa bea unul la culcare si unul peste noapte. El le-a vazut pe amandoua si a vrut sa le bea pe amandoua, dar l-am convins sa ia doar unul. Dupa ce l-a baut, a tinut minte ac mai era unul si l-a cerut si pe celalalt, dar l-am ascuns rpd si i-am spus ca a venit o broasca mare si grasa si i-a luat biberonul. Spre surprinderea noastra, minciuna atinut si nu a facut urat, a spus doar asa "LASA CA PIND EU A EA SI DAU UNA DE SAE OCHII" (lasa c-o prind eu pe ea, si-i dau una de-i sar ochii). Si din noaptea aia, nu s-a mai trezit sa ceara lapte noaptea, iar dimineta cand intreba de lapte ii spune-am ca n-a venit broasca.
Cam atat despre noi, mai revin cand am timp.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
emanouela spune:
am uitat sa va zic ca sambata am fost la spatiu de joaca pt pitici, cu Darius, evident. am intrat, l-am deschilotzat si l-am trimis la joaca, am iesit din spatiu si m-am asezat la cofetarie , exact langa spatiul de joaca....sub atenta supraveghere a lui Datrius. si-a gasit de lucru cu fetele acolo, care-l cocoloseau ca era cel mai mic, imi mai facea prezenta la cca 15 minute, a mai fugit de acolo pe portita, cand intrau copii noi, spre mine...la un mom dat l-au luat fetele l-au dis la o piscina cu bile ....numai in cap nu s-a aruncat si chiuia de numa, dupa si-a luat o masinuta de ploitie, din asta fara pedale, acoperita, cu sirenne....eeee, trebi complicate....si a uitat ca exist, a mai benit si o tipa ce facea figurine din baloane....si asta a fost, de plecam nu imi ducea dorul.....eeee, tragic a fost la plecareeeeeeee....mai, a urlattttttttttt ca el nu mergeeeeeeee vai mama, pe sus l-am luat. asta a fost prima interactiune cu copii necunoscuti, fara mama...dara viitoare il las si ma duc la shoppinggggggggggg
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
cris_82 spune:
vaiiiiiiiiiiiii ce somnoroase sunteti...
haideti la calda,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue
simina legea spune ca trebuiesc 3,ca noi am incercat cu unul dar s-a opus avocatul reclamantului ca in lege zice de 3 ,mai ales ca eu am cerut contraexpertiza cu marcaje ,care de fapt asta e si motivul litigiului.
Pai si voi vreti sa afumati noul mobilier din prima zi? Stai sa mai treaca un timp si sa vezi ca regula este o sa se piarda in timp
getik sub 100 ron nu cred ca ai sa gases un scaun de masina SH,ca unul nou zboara de 230-250 ron(cel mai ieftin).Incerca sa mai arunci cate un ochi la bazar si poate ai noroc.Instalatia GPL o pui asa,fara sa o omologhezi?Trebuie sa ai grija cu controalele in cazul asta
cuscra de acum incolo o sa-ti spun "ZUMBAAAA" ce pusca mea e pilates?
anaeu nu am dus-o pe Miru pana acuma cu trenul,dar la vara poate om incerca.
picky cu cat o certati si mai mult si o pedepsiti,cu atat va riposta mai tare..parerea mea.Cat e inca Raluca la voi,inceraca sa te odihnesti, sa scoateti fetle impreuna la primbare..ideeea e sa faceti lucruri care sa le implice pe amandoua .Citisem undeva ca spre 3 anisori e varsta la care isi arata personaliltatea, si incerca limitele celor din jur..fiti fermi,spuneti-i ca nu primeste acel lucru ca asa a ales ea pentru ca nu a fost cuminte..ideea e sa evitati sa ii dati cate o palmuta la fund sau pedepsele la colt.
Astept sa ne spui cum a fost vizita la gradinita
sori ce mici tirani sunt piticii astiaasa si fii-,ea umbla la semtimentalisme cand vede ca sunt mai dura,sau cand vrea sa capete neaparat ceva.
m-am distrat copios cu povestea broscutei
cuscra ce-ti facu giner-miu.Bine ca e sociabil si nu vrea sa stea doar in bucile tale
Mirunel terorista
BAZAR
Lali_mete spune:
\Neatza!!!!
I am hoooome ...
Sunt de iei acasa da nu am reusit sa intu ca am casa vraiste,va povestesc eu mai taziu...
Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
anna-mama spune:
Buna, dragele mele!
Noi suntem bine, Vladut este innebunit dupa sora mea, este cea mai frumoasa jucarie pe care a avut-o vreodata Este asa de simpatic, doarme cu mine si cu ea in pat, cand se trezeste dimineata ma iubeste pe mine, dar fara sa vorbeasca pt a nu o trezi pe sora mea. Apoi sta si se uita la ea cum doarme si o mai atinge incet cu piciorul, poate poate se trezeste...si cand o vede ca deschide ochii explodeaza de fericire si-i zice "ne tezim?!" si se duce peste ea si o iubeste
Astazi sunt tare bucuroasa ca o sa-mi vad soata, trece in drum spre Bran sa ne vada. Mie mi-e deja asa de dor de el, prea dependenti suntem unul de altul, e prima oara cand plec undeva fara el si parca mi-am lasat o particica acasa cu el.
Picky, sper ca Stefi sa treaca peste momentele astea de furie, cred ca sunt datorate schimbarilor, ea fiind foarte dependenta de tine (eu mereu cand citesc de ea mi-l imaginez pt Vladut ca si el la fel de mamos e) Tind sa cred ca metoda pe care o aplici acum, de a-i acorda ei timp petrecut numai cu ea sa ii faca bine Ai grija si de tine, trebuie sa te si odihnesti ca sa poti sa fii calma pt puisoarele tale
Cris, eu pana acum l-am dus pe Vlad cu autobuzul si cu trenul, de fiecare data doar ca sa vada cum e. A mai fost cu barca cu motor in vara, se pune Mai as vrea sa il duc maine cu telecabina daca ne-o permite vremea. Iar acasa am restanta la tramvai si metrou. Incerc sa-l duc doar ca sa stie si el cum e, ca una e din povestiri si alta e cand le vede clar. Ieri cu trenul ma intrena cine conduce, tare si-ar fi dorit sa faca o tura si la locomotiva
Lali, sunteti bine? Va pupacesc!
Ema, pup nazdravanul, normal ca l-au placut fetele de la locul de joaca pt ca e adorabil
Sorina, ce frumos vorbeste Razvan, este super ca-l ai cu tine. Sa ne mai povestesti despre voi cand apuci
Eu acum sunt sala de aerobic, cred ca bebica mea deja face zumba
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 32+ cuEva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR