Buburuze in actiune **24**

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Hello gagici .

Trece timpul ca nebunul cand sunt la sora-mea , parca se fac orele mai scurte .
Sorilea cred ca esti in plina dragaleala cu piciulica acum

Cris chiar ca e rasu-plansu' cu astia ai tai . Si ce faci,mergi peste primar? Ai grija cu hotii , chiar daca ii auzi prin curte ,daca nu esti sigur pe tine,nu iesi din casa, in ziua de azi sunt in stare sa te omoare pentru o roaba de fier sau cateva cabluri de cupru.
Simina pe dr-ita mea e cheama Girban Diana .La aparatul cu aerosoli sunt mai usor de facut tratamentele , pentru ca substantele ajung direct la rpoblema,nu mai afecteaza stomacul,ficatul,si alte alea.cel putin dupa logica mea asa ar fi ].
Anna nepotica are 5 ani si cateva luni,si isi doreste foarte mult un fratior sau o surioara.Mi s-a rupt sufletul cand am auzit-o spunand " Andreea( verisoara din partea tatalui ei) are doi frati si eu nici unul, sa il pastreze ea pe bebe,si sa ne-o dea noua pe Ana ". E asa calda si rabdatoare cu astia micide imi vine sa o pup toata ziua. Mi-a spus ca ma pacaleste ca imi tine fata cand ma urc in microbuz sa plec acasa si fuge cu ea , bineinteles in gluma,ca are niste glume de ramai paf, dar spunea gluma cu ochii in lacrimi.Lasa ca vine timpul si la sora ta .
Botezul il facem pe 21 ianuarie ,parca tu intrebai,nu mai stiu.
Mesaj inceput ieri dupaamiaza...

La multi ani Radu ,sa cresti mare,voinic si sanatos ,sa le aduci numai bucurii parintilor si tie insuti.

Noi suntem bine , ieri am facut pomana mamei mele , m-a enervat popa ,s-a imbufnat ca nu am cumparat lumanari de la biserica,cica imbogatim magazinul,dar daca le cumparam de la bisertica nu o imbogateam,ci o ajutam... A tinut si vremea cu noi,a fost frumos si am pus masa afara.

Am ras si de al meu gras,ca a baut tzuica si ii era rau ... asa ii trebuie,ca stie ca nu e invatat,nu trebuia sa puna gura...

Ema ma bucur ca e bun ,si isi face efectul mai repede . Si pe mine ma incanta,dar nu pentru copil,ca nu am avut probleme cu el,ci pentru sot si cumnat,ca astia racesc ca dracii, cu infectii in gat si urechi si mucus in plamani...

Revin, ma duc sa halesc...



Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:


Vin si eu la ceas de seara sa va anunt ca suntem bn si cat de mandru era ca vine ACASA. Spunea la toata lumea ca "Eu duc acasa a noi" sau "Eu duc a casa mea"
Acum sta in bratele mele si se freaca de obrazul meu cu obrajorul si-mi tot sopteste "MAMI A FOST DOR DE TINE"
Am un copil tare cuninte, ascultator si iubitor.
Aaa si sa va anunt ca de 2 zile nu a mai baut lapte, dar sper sa-l tina si sa nu-l apuce vreo criza ca sa cedez si as reluam biberonul. A mers cu o pacaleala simpla si inca tine.
Acum merg ca mai am de despachetat si apoi sa facem baita si nani.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png


Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaa

haideti la o calda,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

Sunt asa pornita pe munca asta,dar mai ales pe owner, de nu ma pot spune.Asta ma face sa ma gandesc inca o data cum sa-mi getionez bugetul de pe acuma si sa imi incerc propriu-mi bussines.
Am fost ieri sa luam cauciucuri de iarna..cel mai ieftin de la debica 250 ron/bucata.Azi plecam iar in prospectarea pietei.
In schimb,s-a ca[atat fii-mea cu cizmulite super faine,imblanite,cu nebunii pe ele..eheeee,de-as mai fi si eu copil ,masura 24 =99,91 ron ..ieftin,nu?

lali nu ma duc fata peste primar..azi si maine mi-a pus in gand sa strang de pe strada semnaturi si sa fac o cerer cu ele.Dar o sa fac "asresa" aia sa arate belea.Stiu ca e nasol cu hotii,daca gluma se ingroasa,dau drulul lu' Dojo si pe urma sa ii vezi ce fug ca potarnichile.
Fir-ar ei de popi avarimor pe ei si uite de ce nu-i inghit nici cu un pahar de zamana pura de lamaie.
sori ce fain .

Mirunel terorista



BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Buna,
Va scriu din biroul meu-a iesit super,imi place tare mult-mai avem putin adik sa luam jaluzele si alte scaune dar le rezolvam si pe astea sapt asta.
Andu e la gradinita-mai are cateva zile de tratament insa a tot zis ca vrea la gradi si cum nu-i dau tratament decat dimineata si seara am ales sa-l ducem.
Anna-cum e la munte?
Sorina-il duci pe Razvi la gradinita?
Cris-sa poarte Miru sanatoasa cizmulitele!Ce bine de voi care aveti fetite ca sunt atat de frumoase lucrurile de fete!
Picky-cum merge operatiunea "supernanny"?
Ema-super ca a dat rezultate aparatul si nu mai e racit Darius!
Lali-oare asa o sa faca si fi-miu peste ceva timp ca vrea fratior/surioara?Eu sper ca nu.Mai aveti ceva timp pana la botez!Lasa ca e mai bine ca o sa fie fata mai maricica!

Va las,va pup pe toate;mai vin mai tarziu ca acum am o groaza de treaba!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

bau
am intrat sa ma laud
de azi ma apuc de zumbaaaaaaaaaaaaaaa, is pusa pe fapte mari, sper sa ma si tina
hai va pup si va pov diseara cum fu

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Ema-am fost si eu la zumba prin primavara,ba chiar mi-am facut si abonament.Mie mi-a placut tare mult dar am renuntat repede ptr ca nu am avut cu cine sa merg-sora mea m-a lasat balta,nasa lu Andu la fel si singura nu prea mi-a mai venit sa ma duc .Dar daca as avea cu cine sa merg si de azi as reincepe!eu iti urez succes!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna, dragele mele,

Va invit la o de dupa-amiaza!

Noi suntem la munte, vremea mohorata, dar nu f rece si nici nu a plouat. Maine am in plan sa-l plimb pe Vladut cu trenul, azi am fost cu el in gara si a fost f incantat asa ca maine ne urcam la tren si mergem la Predeal ca sa vada si el cu e mersul cu trenul.
As fi vrut sa-l duc si cu telecabina, poate joi daca se mai incalzeste putin.

Simina, ma bucur ca e mai bine Andutu si ca biroul a iesit frumos! Si la mine se muta cu birourile saptamana asta, asa ca saptamana viitoare o sa merg direct in alta parte...
Cris, la ce business te gandesti, ai ceva idei in plan? Oricum, trebuie sa fii curajos sa incepi o afacere proprie, dar merita macar efortul pe care-l depui. Sa stapanaeasca sanatoasa cizmulitele, cred ca e f incantata de ele. Nici noi nu ne-am luat cauciucuri de iarna, prea scumpe , nici cizmulite lui Vladut...sa vedem cum reusim sa le facem pe toate.
Lali, ce draguta e nepotica ta, sper sa aibe si ea o surioara curand daca isi doreste asa de mult Mai ai pana la botez, eu nu m-am hotarat cam in ce perioada sa o botezam pe bebelina, dar oricum, sa se nasca si ne hotaram noi...
Sorina, ai un baietel mare si tare tare istet, ma bucur ca il ai acum cu tine acasa
Picky, pup fetita mare, o sa-i gasesti si hainute, dar stiu cum e sa cauti si tocmai ce ai nevoie sa nu mai fie, patesc si eu la Vladut la fel...de am senzatia ca numai baieti s-au nascut in perioada lui
Elena, ce mai bucur ca ai scris putin!
Lavi, sanatate multa lui Raresel, sper ca e bine acum
Ema, spor la zumba, asteptam povestiri!

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 32+ cuEva minunea mea roz


e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:


Dragelor, va scriu rpd cateva cuvinte, dar de citit... ciu-ciu
Am intrat sa va spun ca suntem la a 3-a noapte dormita cap-coada, fara lapte si fara pishu in pampers. Sper sa fim pe drumul cel bun.
Dimineata s-a trezit la 9.30 (culcat aseara la 22) si cand s-a trezit si a vazut ca nu sunt a plans putin, dar s-a linistit rpd (cred ca era dupa somn)
Asa ca suntem bn.
Cand mai ntru va mai povestesc.
Va pup pe toate


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png


Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

neata

v-am citit dar nu am timp de raspuns ca trebuie sa plec la munca..

poate intru in alta zi ...vad eu...

pupici si o zi frumoasa



Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
*********************
Fluturasul mic
*********************
Povestea Printesucai
*********************

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaa

haideti la calda,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

simina ma bucur ca a iesit bine mobilierul,acum au mai ramas maruntisurile.Gata,la-ai dus la gradi. ? Deci e semn clar ca s-a acomodat.
Eheee, noi mamele de fete suntem spargatoare de bani,prea multe lucrusare faine si culori o gramada de nici nu stii pe care sa aegi si atunci comitem greseala de a lichida bugetul pana la ultimil banut
ema asa te vreau hai cu zumbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ana ati prins vremea destul de nasoala,dar lasa ca si o deconectare din rutina zilnica va prinde bine.Am cateva idei,care nu necesita o investitie foarte mare,iar amortizarea cheltuielilor o pot face dupa cam 2 ani.DAr decat sa muncesc pentru mine,stat si angajator,mai bine scot angajatrul din ecuatie si raman doar eu u statul.Am mai ramas cu cauciucurile sa le cumpara saptamana asta.dar tot nu termin cu cheltuielile,ca a venit raspunsul de la avocata(stiti voi ca ma judec cu vecinul pentru granituire) si cica nu pot sa optez pentru un expert topometrist,ci pentru 3 odata..si cum onorariul e de 1000 ron pe cap de expert X 3 experti..o sa plang cu vorbe.pe 1 noiembrie am termen la tribunal si sa vedem ce-o mai fi.
sori mama-mama ce dragaleala e pe capul vostru.cand tu esti la munca,cu cine sta Razvan? sunteti la a treia noapte fara lapte si pishu? bravoooooo

Mirunel terorista



BAZAR

Mergi la inceput