Buburuze in actiune **24**
Raspunsuri - Pagina 7
Picky_toto spune:
Azi recuperezi Cris
Neata, dau eu cafeaua.
V-am citit, Lali parca a faci sa nu mai vreau apartament ca la ce ai povestit despre vecini..tu ce mai faci cum te mai descurci cu cei mici?
Anna deci sunteti la munte..frumos, macar aveti parte de vreme frumoasa?
Legat de gradinita, am fost total dezamagita, dar acum nu mai am ce face ca dupa vacanta incepe gradinita.. fix 10 zile...poate cu timpul daca vad ca copilul imi e stresat si refuza sa mearga la gradi din motive de frica, at pot sa incerc un transfer, dar nu prea stiu cum se procedeaza aici..in fine, ea asteapta bucuroasa sa mearga la gradi, isi admira ghiozdanelul (cadou primit de la Virginia), cutia ptr sandvisuri...acum trebuie sa fac rost de etichete pe care sa le lipesc pe haine si sa-i scriu numele, e necesar si absolut toate hainele/lucrurile pe care le da jos sau le scoate din gentuta (geaca, fular, manusi, cutie de mancare, geanta, sticla de apa etc) si pana incepe scoala sa le cumpar ca apoi sa i le lipesc/calc pe haine/lucruri personale.
Ieri a fost un copil cuminte, ascultator si am observat ca asa e bine sa procedez, fara sa tip la ea, fara sa amenint..e un copil mai sensibil si chiar daca nu arata, o marcheaza totusi..in fine usor, usor..
S-a trezit si mezina, merg sa o alaptez si apoi sa ma imbrac sa merg la munca ...
v-am pupacit si o zi frumoasa va doresc
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaa
haideti la o calda,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue
Azi am treaba cam multa..job,mers dupa cauciucuri(din nou),mancare,curatenie..dar sa nu credeti ca scapati de mine
lali esti acasa?super
ana pai cum sa nu-si iubesca matusica?Sa stii ca si eu cu soata la fel suntem,dependenti total.
Am dus-o pe Miru cu autobuzul in oras,am fost si cu microbuzul pana in oras..dar mai avem de experimentat.
ha ha ha ..pai acasa daca le manevreaza el cum vrea trenurile alea,de ce in realitate sa nu faca o tura si cu locomotiva?
simina multam,asa speram si noi ca stam pentru o granituire de 3 ani jumate prin tribunale si ne-am saturat pana peste cap.Chiar vorbeam cu sotul ca dupa ce dementul asta o sa termine procesul cu noi,o sa-l ia pe vecinul de langa nou mutat..off
ca tot ziceai de metode de pedeapsa,eu o cert si o trimit singura dincolo la jucarii sa se calmeze.mai cedez si eu cu nervii uneori,crede-ma..
getik poate totusi o sa apara ceva si pentru un buget mai redus
picky sa nu spui ca esti o mama rea,ai facut ce ai crezut tu a este mai bine.Acum stii ca nu a fost ok metoda aplicata si vrei sa indrepti lucrurile,iar asta e pasul cel mai important.Pentru asta esti o mama de nota 10 .
Este greu..munca,casa,copile,nopti pierdute cu trezitul fetelor..stiu ca nu mai gasesti timp pentru tine si asta te face sa fi mai repezita .Or sa creasca fetele si o sa fie mai bine.Daca te simti ca esti epuizata,lasa treaba(oricat de multa ar fi),ia fetele in pat linga tine si pune-le sa se joace cu jucarii si tu macar sa stai un pic intinsa..o sa vezi ca e mult mai ok.
Nu stiu ce sa spun de scoala asta unde o sa o duci pe Stefi,poate e ok,dar cum noi vrem ce e mai bun pentru copiii nostri,niciodata pe nicaieri nu o sa fim pe deplin miltumite de conditiile din lata parte decat ce le oferim noi acasa.
ema gata fata,am inteles ce e pilates..te face gagica betoana
ana mama-mama ce le mai trece prin capsor kinderilor astora
getik mesteresti deja pentru craciun? Sa ne aratai fata si noua
lali astupa gaura aia maleficaaaaaaa.Vorbeste cu ei ca poate nu o fac cu rea intentie si nu stiu ca jos ,cu un etaj mai jos sunt copilasi mici.
vazusi acum postitul tau cu pustanii de deasupra,or sa mai fie scapari,dar sigur o sa fie niste "vecini" ok pana la urma
gataaaaaaaaaaaaaaaaasta a fost pe fuga,si sper ca nu am sarit pe nimeni..fug sa ma imbrac ca plec dupa cauciuce
Mirunel terorista
BAZAR
Lali_mete spune:
Buna dimineata!!!
Imi e foame,revin!
Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
getik1 spune:
neata acu am ajuns si eu acasa de la cresa, pierd o groaza de timp pe drum.
lali
piky ai sa vezi ca incetul cu incetul o sa treci peste, cu un pic de rabdare ai sa rezolvi totul, sper sa fie bine la gradi pentru stefi,
cris da mamicule o sa pun poze sa va arta ce am mesterit lojic, spor la cumparat cauciuce
fug sa fac curat si apoi sa margelesc ca ma niste nervi cat casa m-am racait dimineata cu cez , ma dispera ca nu intelege ca nu ii mai inghit pe ai lui daca el accepta tot ceea ce fac ei ff bine e treaba lui dar sa nu imi mai bage si mie pe gat ca nu mai suport. gata acu fug la treaba ca trece asa repede timpu cand este ary la cresa, si parca nu apuc sa fac nimic adevaru ca si pierd mult pe drum duo aduo
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
getik1 spune:
hei pe unde umblati nimeni ,
am intrat acu inainte sa plec sa o iau pe ary de la cresa sa va arat ce am mesterit azi hi hi hi
https://picasaweb.google.com/102347085797853723665/OrnamenteCraciun#5668128496651582690
stiti astept parerile
getik mami de mica aricica 29.12.2009
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=156087" target="_blank">povestea unui aricy http://indy-bijuteriileluigetik.blogspot.com" target="_blank">bijuteriile lui getik
anna-mama spune:
Buna,
Azi este o zi superba, cer senin, f mult soare ce-mi place!
Nu a uitat de jocul de-a tata, in dupa-amiaza asta l-a apucat iar, la fiecare fraza zicea si un "eu sunt tati", de ex: "caut mingea, eu sunt tati" , "ma spal, eu sunt tati" apoi imi zice ca se duce la serviciu si-mi aduce bani multi multi, iese din camera si se intoarce cu o cutie in care cica erau banii de la serviciu, apoi vine la mine si-mi zice "buna"si ma pupa pe gura eu nu-l pup pe Vladut pe gura, dar m-a luat pe neasteptate, copilul facea exact ce a vazut ca face tati Asa, ii zic ca e timpul de nani, la care el imi zice "da, si apoi ma tezesc, io sunt tati, si lepal becu, si apoi tund iarba si apoi ma uit la televizol si pe laptop si apoi dolm ial" deci, ca sa vedeti si voi care e programul lui taica-su cand sta acasa (mai putin aia cu tunsul ierbii )
Picky, Stefi e un copil cuminte si bun, doar ca e sensibila, are nevoie mare de tine
Cris, succes la cumparat cauciucuri de iarna sper sa gasiti ceva convenabil
Lali, tare cu pustanii, bine macar ca sunt cu bun simt, ca daca erau tupeisti din pacate sunt inconstienti si trebuie sa stai mereu cu gura pe ei
Getik, frumoase podoabele, super!
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 32+ cuEva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
emanouela spune:
ano....da cate becuri ai mama in casa??????
daaaaa, e super afara, sper sa mai tina vremea asta.....si noi am bantuit destul azi.
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
Simina1980 spune:
Buna,
Anna-m-am distrat cu tati Vladut!Poate ca ii e dor de tatal lui de face asa...oricum f tare mai ales cu "lepal becu".Ma bucur ca ati prins vreme buna.Cat mai stai la munte?
Getik-spor la margelit in continuare!Frumoase podoabele!Asa dor de craciun mi s-a facut..........si de concediu......am luat-o razna,nu?
Ema-pe unde v-ati plimbarit?Shopping ceva?
Cris- ati gasit cauciucuri?Miru a fost cu tine sau ai lasat-o cu bunicii?
Picky-imi place sisitemul pe care l-ai adoptat cu buburuzele .Chiar am sa incerc si eu cu Andutu.O sa vezi ca o sa fie bine la gradi-asa cum spunea si Cris peste tot vom gasi diverse probleme ca doar unde-i mai bine decata acasa si sub supravegherea noastra.
Lali-mai mananci mult?
Sa va zic ca Andutu azi noapte mi-a facut febra si nu stiu de la ce ca raceala pare ca a trecut.L-am dus dimineata la gradi,am vorbit cu educatoarea ca daca mai face febra sa-i dea nurofen dar oricum il tin sub observatie sa vedem de la ce o fi........offffffff si cand ziceam ca gata am scapat.Ma cam amarasc ca trebuia sa-i dau antibioticul 7 zile si nu i-am dat decat 6-adik ieri nu i-am mai dat-oare sa fie de la asta?Nu i-am mai dat ptr ca in ciuda biotics-ului tot imi facea moale.......
In alta ordine de idei maine mi-am luat o zi libera ptr ca e ziua sotului-il sarbatorim sambata dar maine vreau sa fac curatenie si sa vad ce mai pregatesc ptr musafiri.
Va pup!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
emanouela spune:
simino uita-te si in gurita lui sa nu fie maselutele....ca si noi am facut nitica febra la ultimele. nu shopping, plimbare....cules frunze, fugarit porumbei, hranit porumbei, chestii domestice
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
SoriLea spune:
Hallooo
Si noi pe-aici
E adevarat ca si pe aici a fost o zi frumoasa si am bantuit toata ziua, ca azi mi-am luat liber.
Am fost si la medic, am facut ultimul vaccin (stiti ca noi le-am repetat), a plans putin, dar a trecut rpd. Suntem ff bn pana in prezent si pot sa zic ca ne-am trezit cu uh colt de maseluta in gura (din ultima serie de 4), fara nici un simptom (de fapt noi ne-am trezit cu toti dintii in gura fara dureri si febra)
Nu mai viseaza de lapte deloc. I-am dat cu cana si nu vrea sa mai bea. Dar il mai las o perioada si apoi mai incerc. Tot la fel voi proceda cu biberonul de apa, la care inca n-a renuntat (dar bea ff bn si din cana sau orice fel de sticla)
Ii place ff mult printre copii si socializeaza ff rpd cu ei
Va imbratisez cu mult drag si mai trec pe aici cand prind putin timp liber
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois