Buburuze in actiune **24**
Raspunsuri - Pagina 11
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaaa
haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue
Azi sunt cam ocupata..din nou,am la scolarizare o fata pe care teoretic trebuie sa o fac brici in 2 zile..adica ce am invatat eu in 2 ani sa reduc la doar 2 zile..stiuuuu..a innebunit lumea.
Pentru inceput,vreau sa va intreb ce se intampla? Unde ati disparut?Vi se simte lipsa..sincer.Stiu ca multe din noi au inceput munca si timpul nu mai e acelasi,dar chiar ne-ati uitat ?
Ca mai avem doar 1 luna pana incee oficial prima sarbatoare a iernii,vreau sa va intreb : de Mos Nicolae ce idei aveti?Ce anume credeti ca ar trebui sa le luam piticilor,tinand cont de faptul ca au crescut si inteleg mult mai multe decat acum un n.Mergeti pe forma clasica cu dulciurele sau va ganditi sa fie unul mai consistent?
ana foarte fain parculetul la voi exceptie fac inscrisurile alea de pe leaganele si topoganele pentru copii.E departe de casa parcul?Ati papat pana la uma gogosi ?.Imi place de Vladut ca vrea sa le incerce pe toate si n-i e frica de ele,cum fugea a mea mancand pamantul cand am incercat sa o dam pe topogan.
Sper si eu sa fie cu noroc de data asta la proces si sa se termine cum cred eu.Ar fi prea de tot sa se razgandeasca prim-procurorul si sa fie nevoie pana la urma de cei 3 experti,dar vad zilele astea ce semai aude ca pastram contactul cu avocata.
Ieri a fost ultima oara cand am fost la somaj sa semnez condica..m-am uitat pe listele lor pentru un job,dar din :paznic,sudor,dulgher,croitor si vanzator nu am gasit nimic..dar nimic.
Asa e,e necesara o legitimatie ca sa poti cumpara..mi-a placut ca avea o gramada de modele si pentru copii si pentru adulti.Nu cunosti pe nimeni care sa-ti impumute o legitimatie?ca oricum trebuie sa iei pe persoana fizica si nu e nici o problema
geta sa inteleg ca azi ai dus-o pe Ariana la cresa? ha ha ha ..te ia fii-ta si te joaca pe degete de nici nu o sa mai stii cum te cheama .
Deocamdata a fost ok la infatisarea de ieir,dar ramane de vazut zilele astea ce si cum.
Mirunel terorista
BAZAR
lavinia.p spune:
Neatza dragele mele, va las . Nu v-am uitat sa stiti doar cu timpul stau prost. Am avut o gramada pe cap in ultima vreme. Acum 3 saptamani am fost in spital cu Rares a facut pneumonie acuta mixta, a fost groaznic in spital, m-a terminat psihic Rares in 5 zile cat am stat acolo am slabit 4 kg, am crezut ca se imbolnaveste cu nervii asa rau a facut acolo...dar bine ca am scapat si acum e bine. Inca nu am reinceput cresa, doar de luni ca a zis dr din spital sa facem pauza 3 saptamani sa-si revina. Ne-a pus pe tratament de 6 luni cu Singulaire deoarece a facut multe bronsite spastice cu sufluri sacadate si a zis ca poate sa dea in astm bronsic. Aceste medicamente ar trebui sa impiedice episoadele astea urate de bronsite. I-au facu o gramada de analize in spital si daca e alergic si nu i-a iesit nimic, e super ok cu toate, doar ca e sensibil pe cale virala, orice viroza oricat de simpla ar fi ea la el se complica si de aceea trebuie sa tinem tratamentul acesta 6 luni.
Apoi dupa ce am iesit din spital a inceput recensamantul, la care m-am inscris si eu. Apoi am inceput si serviciu, iar dupa servici mergeam la recensamant, n-am mai avut timp de nimic. Acum am terminat cu recensamantul sper sa fiu mai libera umpic si sa ma linistesc, sa-mi revin ca sunt rupta.
Imi lipsiti asa de mult si ma gandesc zilnic la voi, nici macar timp sa citesc n-am avut, dar poate reusesc sa citesc din urma sa aflu ce ati mai facut.
Anna ce frumos e Vladut si ce mare e, tu cum mai esti mami? Cum te simti cu sarcina? dulce
Getik mami o scumpa de fetitza auzi la ea isi cere melodiile deja cred ca m-as fi topit toata...tu cum mai esti? cu Cez? dulce...sanatate multa Ariciului
Cris ce proces ai? cu pomul? , sper sa scapi odata...vai cred ca e o scumpa teroriciul cum se trezeste noaptea la pisulica....noi tot cu pampers suntem, dar incepe el cresa si acolo sta fara nici un comentariu pe olita si sigur se va invata. N-ai reusit sa te reangajezi? Miru ce mai face? Poze? Merge la cresa? II place? Va dulce
Simina sanatate multa mami, sa-ti traiasca sotul sa fie sanatos si fericit mereu. Andutu scump ce face? Are un prieten am citit super, cum ii place la gradi? ce nazbatii mai face? poze? Va dulce
Anna si eu vreau sa vad pozicile de la munte cu voi, pls
Emo ce faci? cum mai esti? Bestiuta? ceva poze? Va bombardez pe toate cu intrebari dar asta este daca nu mai stiu nimic de voi de mult timp...sunteti bine? va dulce
Lali am vazut pozicile ce scumpi sunt si cum dorm impreuna ce mare e Ioana si frumoasa fos, sa nu mai zic de Paul, ai o familie minunata[oalla] Voi cum mai sunteti? Va dulce
Picky voi cum mai sunteti? Printesele ce fac? Vreau sa vad si eu pozici cu voi Va dulce pe toate.
Sorilea, Alynta, Serialbastre, nicuratze voi cum sunteti? Pozici? ce mai fac buburuzele voastre? Va pup cu drag pe toate...
Gata nu mai pot citi din urma, merg sa ma imbrac si sa plec la scarbici. Azi ne viziteaza directoarea mare si cineva de la Cluj deci trebuie sa fiu tip-top Am plecat.
Sa aveti o zi buna si va pe toate toate fara exceptie.
Rareselul meu scump 23.mai.2009
Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!
Simina1980 spune:
Neata,
Lavi-ce ma bucur ca ai intrat!!!!!!Ma bucur ca ati scapat de viroza-doamne prin ce ati trecut in spital nici nu vreau sa ma gandesc.Noi suntem bine-Andu merge la gradi si ii place fff mult-de-abia asteapta sa ajunga acolo dimineata.Tu cum mai esti cu sotul?V-ati mai linistit?Va pup si pe tine si pe Raresel si te mai asteptam si poate ne mai pui si niste poze!
Cris-tinem pumnii sa fie bine de data asta la proces si sa se termine cu bine.Mult succes sa o inveti pe fata cea noua repede tot ce trebuie!O sa ma duc si eu la Selgros ca e musai sa-i iau lui Andutu ghetute.
Anna-super pozele din parc!As fi vrut eu sa fie si cu tine dar cred ca nu avea cine sa va faca,nu?Azi esti tot acasa?Poate o mai tin cu mutatul birourilor si intri direct in prenatal!
Getik-ce tare Ary cu melodia ei!Si lui Andu ii place melodia asta numai ca el cand o cere zice ca vrea "lampapapam".Cum a iesit compotul?
Va pup pe toate,ma apuc de treaba!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
Picky_toto spune:
Neata
Bag acum niste poze pe contul meu si apoi o sa le pun pe contul comun..
Sunt libera azi, adica nu lucrez, bine si ieri am fost ca a fost sarbatoare aici, numai ca ma treaba in casa...
Lavi ma bucur enorm ca ai mai scris, si urez sanatate la micut, ca prea a trecut prin multe mititelul, iar tie putere sa treci peste tot, apropo cum se mai simte nepotelul tau?
Cris si gata cu procesul cu vecinul? sper sa se incheie totul ca prea e bataie de joc...apropo tu pozici cu Miru cand mai pui, sau o ti ascunsa de ochii nostri?!
Lali am vazut pozici cu copii, ce frumos dormeau ei in pat, asa ii mai lasi si acasa? inseamna ca Paul doarme linistit si nu se invarte in tot patul..Amandoi iti seamana perfect..tacsu nu a fost pe acolo?!
Anna am vazut pozicile cu Vladut pe fb, sunt ff frumoase, iar Vladut a crescut ff mult, si tare frumos s-a facut..ma asteptam sa vad si cateva cu tine, dar ...poate data viitoare, nu?!
Ema cum merge zumba?! vrei sa te faci mama sexy, ai?!
Simina sanatate multa si la multi nai sotului, cu intarziere
Getik tot mesteresti?
Sorina ma bucur ca au fost clipe de neuitat alaturi de al tau puiut..mai ai concediu?
Alynta sanatate la puiuti
Andreea tot cu munca? mai ai timp de bucatarit? ce face Cezara?
Mady de cand ai inceput munca nu prea mai intri pe aici, lipsa timpului? ai terminat treaba in casa? Ce fac flacai?
SI ptr restul fetelor multi
Am scris asa cate 2 cuvinte ca sa nu zice-ti ca-s fata rea
Fetele imi sunt bine, Stefi tare smechera si profitoare s-a facut, iar Anna o copie fidela a sorei mari Ieri a cazut cu nasul de podea, de a plans mititica..dar na se mai intampla, iar Stefi a trecut de faza cu pipi si plansul..am revenit pe cai normale, numai ca-i foarte rautacioasa cu alti copii (nu cu toti) si daca o pun sa-si ceara scuze ptr ca a bruscat un copil(cum i-a facut si Elenei de Virginia) refuza cu desavarsire sa faca acest lucru, nu vrea is punct..sotul tot insista si incepe cu amenintari dar i-am zis ca nu trebuie sa procedeze asa ca o traumatizeaza si mai tare..nu vrea asta e, ii explici unde a gresit si gata (si pe chestia asta incep certurile intre noi..ca eu am devenit prea indulgenta cu copila...pai decat sa o mai stresez, mai bine asa)
Din discutile cu Stefi: -nu mai pot..de ce?... am dormit prea mult.. (fiind treaza de la 6 dimineata) ....-nu mai pot, am mancat prea mult sandvis..ai mancat prea mult?( ea doar luase 3 bucati din sandvis).. da...scot afara sandvisul(din burtica); mami eu sunt mare?! ..da, esti mare.... atunci am voie guma (de mestecat)? si cate si mai cate intrebari si raspunsuri din acestea...
Acum una mica e in gim, se deplaseaza taras stand in fundulet, iar cea mare s-a bagat in patut si ii aurunca jucariile Annei de acolo ca vrea chipurile sa doarma
Cum se incarca pozicile pun link-ul pe contul comun si apoi fug ca vreau sa ajung pana in centru sa vad de magazinul unde au etichete ptr haine, ca luni incepe gradi si nu am respectivele etichete
v-am pupacit
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
Picky_toto spune:
Cris legat de sarbatori..Stefi vrea multe, multe...cam tot ce vede la tv sau in reclame, si inca nu ne-am gandit cum vom proceda, cert e ca trebuie sa incepem sa le luam jucariile din timp ca altfel va fi o gaura in buget daca le vom lua pe toate odata..Poate de mos nicolae va primi o nuielusa(aia sigur, ca o merita) ceva dulce si o jucarie sau hainuta.. ca nu pot ei sa-i dau numai dulciuri si annei numai jucarii...iar anna nu primeste dulciuri ci poate un biscuite de molfait..;iar de mosu va primi o jucarie/jucarii mai mari, dar oricum nu ne aruncam la tot ce vrea ea...intai studiem bugetul, preturile si apoi vom vedea ce vom lua...ca trebuie sa le punem la toti copii sub brad...vom vedea inca nu-i nimic stabilit ...
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
Picky_toto spune:
am pus link-ul..
pupici
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
anna-mama spune:
Neata,
Stau toata saptamana acasa
Cris, sper sa rezolvati mai repede cu procesul si sa nu mai cheltuiti o gramada de bani pe asta. Offf, stiu cum e cu locurile de muca vacante, mai nimic...si cand ii aud pe guvernanti ca numai cine nu vrea sa munceasca nu munceste, si ca sunt locuri de munca asat de multe ca poti sa ai si doua ...mi-e sila... Nu am de la cine sa iau de Selgros, am avut si am pierdut-o cand mi-a furat geanta (nu era oricum pe numele meu..) Asta e, poate gasesc in alta parte Astept pozele cu Miru La ce serviciu trebuie sa predai fetei?
Lali, offf, nici nu vreau sa ma gandesc cat de greu i-a fost lui Rares, stiu cat de greu a fost cand am stat cu Vladut 2 zile in spital ma bucur ca acum e bine cu santatea, psihic o sa mai dureze ceva pana isi revine Si eu trebuie sa ajung cu Vlad la medic, i-a ramas o tuse inexplicabila, azi nu tuseste, maine tuseste doar seara...si tot asa Iti trimit PM cu pozele de la munte
Getik, ma bucur ca Ary este bine. Ai dus-o azi la cresa?
nu mainpot sa stau, ca-mi zice Vladut "Gata laptopul, inchide si plecarea. Strangem masinutele si plecarea!!!!" Asa ca am plecat la parc si revin mai tarziu
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 33+ cuEva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
getik1 spune:
fetelor am intart la o gura de noroc ca am baut o juma de ceasca dimi la mama, fata este la cresa, si eu fug la treaba ca am multe multa si pana la 3 cand plec este ff putin
pe diseara
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
emanouela spune:
wowwww......ce de activitateeeeeee
eu ma simt cam naspa, ma cam doare stomacul....ar imi trece mieeee
lavi va pyp fata, suntem bine, pe cat se poate... ma inerveaza vremea
picky ihiiiii, ma fac sexoasa....incerc macar, ma uit acusica la foto
ano am vz foto, adorabil
cris....fata nu vrei deloc sa intri in rand cu lumea, e????
siminio, geto....spor la trebi, ce fete harniceeeee
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
madyrizi spune:
salutare!
citesc si eu ce scrieti, dar mai greu reusesc sa si raspund. la serviciu este incontinuu de lucru, fara numar...iar acasa ma asteapta toti ca pe painea calda. reusesc si eu sa ma asez putin cam pe la ora 22, dupa ce se culca alex.
mihaita e bine, a fost putin racit (a luat de la alex si apoi mi-a dat mie), este foarte rasfatat si obraznic, la el totul este "nu" chiar daca nu apucam sa spunem ce vrem, urla si se tranteste pe jos cand nu facem ce vrea el. ce sa mai zic? foarte obraznic. nu vrea sa vorbeasca, doar ne arata ce vrea si ne duce de mana, dar eu zic ca e mic si va vorbi el.
la casa am terminat o camera si urmeaza sa mutam mobila in ea zilele astea, apoi se va muta treaba in alta camera. speram sa mearga mai repede in asta pt. ca nu este tot atat de munca.
va pe toate si ma bucur cand citesc vesti bune de la voi.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex