Buburuze in actiune **24**
Raspunsuri - Pagina 12
Simina1980 spune:
Picky-am vazut pozele-sunt superbe!Vreau si eu asa 2 fetite frumoase!Am vazut si listuta cu buline si stelute-o mai folosesti?
Mady-spor sa terminati si cealalta camera!E ceva cu copii astia dupa ce fac 2 ani de fac asa crize dar le trece lor!
Anna-deci concediu inca o sapt .Sa te odihnesti si tu macar!
Azi avem o echipa de la auditul intern si a trebuit sa dau o groaza de detalii,situatii ......uffff bine ca m-au mai lasat un pic acum.
Va pup pe toate!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
anna-mama spune:
Picky, am vazut printesele, sunt minunate si cata veselie pe ele! Abia o astept si eu pe a mea. In pozele de la munte apar si eu in vreo doua, daca ti s-a facut dor de burtoiul mul
Cris, nu am idee ce sa cumpar de sarbatori, off, si asta cu cadourile e un stres pt mine, le-as cumpara de pe acum, dat sotul nu are chef de shopping pt perioada indepartata...dar trebuie ca eu o sa nasc in dec, deci nu pot sa o mai las pe ultima suta de metri , eu as vrea ca in noiembrie sa fiu gata cu toate...
Simina, off, stiu ce te mai incurca si auditul intern cand ai alte treburi pe cap Cum te mai simti?
Mady, te inteleg tare bine cu timpul, eu nu stiu cand o sa mai apuc sa scriu cand o sa fiu cu ambii copii acasa. Mihaita nu r obraznic, doar isi incearca si el limitele
[b[Ema[/b], cum iti mai e?
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 33+ cuEva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
cris_82 spune:
am intrat doar sa va spun ca mine la 10:30 a interviu pentru un job
revin maine dimineata cu raspunsurile sau putin mai tarziu
Mirunel terorista
BAZAR
anna-mama spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_82 am intrat doar sa va spun ca mine la 10:30 a interviu pentru un job revin maine dimineata cu raspunsurile sau putin mai tarziu Mirunel terorista BAZAR |
Bafta, Cris!!!!! Ne gandim la tine, sa-i placi si sa te placa!
anna-mama spune:
Neata,
Va las
Cris, succes! Asteptam sa te intorci cu vesti bune
Vladut inca functioneaza dupa ora veche, adica se trezeste pe la 6 si ceva in fiecare dimineata, numai noaptea nu functioneaza tot dupa aceiasi ora
lavinia.p spune:
Buna dimi! Va las calda, si am sa ma servasc si eu mai tarziu sa pot tine pasul cu voi, imi sunteti prea dragi sa nu mai intru si mi-ati fost alaturi in multele mele probleme
Simina si eu ma bucur ca mi-am putut face timp sa va scriu, acum ma trezesc dimineata sa-l pregatesc pe pici ca-l duce sotu la soacra mea inca saptamana asta si am timp sa va scriu pana la 8.30 cand merg la servici. De saptamana viitoare incepem cresa dar sincer imi e groaza nu ca plange ci sa nu o luam de la capat. Oricum ii dau pt imunitate ce mi-a scris dr din spital dar....cu sotul ce sa zic nu ne-am linistit deloc, 2 zile e bine 10 sunt rele, nu o sa ajungem nicaieri, m-a jignit de prea multe ori sa-l mai pot ierta. Acum vom mai sta impreuna un an pana ii dam mamei mele datoria inapoi pt bulina de taxi si apoi fiecare cred ca-si va vedea de drumul lui...asta este....a devenit prea nesimtit in goana asta dupa bani si cu mine cu familia mea, nu e respectuos si chiar m-am saturat deja...nu mai vreau sa ma plang sau sa vb despre el incerc sa-l ignor cat pot si cum pot...ma bucur ca-i place lui Andutu la gradi, si Rares se obisnuise si era ok doar ca noi am intrerupt ca s-a imbolnavit, acum cred ca o luam de la capat...o sa pun si pozici zilele astea promit. Va cu drag
Picky multumim mult...Andrei e bine cand te uiti la el n-ai zice ca e cu probleme doar ca noi stim ca lichidul de la creier n-a disparut si nici cheagul de la inimioara, se vor resorbi cu timpul prin tratament asta le-a spus in septembrie cand au fost la control. In rest e bine rade, gangureste, mananca bine sper din suflet sa fie bine si sa nu fie afectat. Giorgi ai fete mari, tare mult vreau sa le vad si eu, sa-mi trimiteti si mie parola de la mailul comun caci nu o mai am. Ce dulce-i Stefi cum intreaba si rapunde. Va dulce si astept parola
Eu nu stiu ce-i voi lua la Rares de mos, poate de Mos Craciu am sa-i iau un set de masuta cu doua scaunele desenate super dragute, sa stea si el la masuta sa deseneze sa se joace, dar nu stiu inca sigur, iar de mos Nicolae chiar nu stiu ceva simbolic poate o masinuta caci e inebunit dupa ele.
Anna am vazut pozicile de la munte Vladut un frumos ca intotdeauna, iar tu mami esti mai frumoasa ca oricand, arati foarte foarte bine...unde ati fost la munte? i-a placut la Vladut cu trenul?...sa mergi neaparat sa vedeti de tuse ca sa stai linistita ca nu e nimic sau daca e ceva sa-i dai sa nu se complice. Va dulce si sanatate multa, pupici pe burtica Evei
getik ma bucur ca Ary e bine si ai dus-o la cresa...ce ai mai mesterit, pune-mi link sa vad ce pot cumpara
Ema ti-au trecut durerile de stomac? oare sunt de la curele de slabire? ai grija fata sa nu faci ceva minuni....ma bucur ca sunteti bine, acuma normal ca pe cat se poate avand in vedere ale tale, sanatosi sa fiti ca restul se rezolva pana la urma...va dulce
Mady sanatate multa va doresc...cand ai inceput serviciu?...asa era si Rares copie fidela a lui Mihaita si au tinut crizele pana acma cand am fost in spital, dupa ce am iesit din spital s-a linistit miraculos. De vb nici el n-a vorbit pana acum 2 luni, nici acum nu leaga propozitii doar zice cuvinte dar vb ta o sa vb si el candva de inteles ne intelegem cu el sau cum zici tu ne ia de mana si ne duce unde vrea el. Acum si-a mai dat drumul si el la vb si sper sa o tina tot asa. Va dulce si aveti grija de voi.
Simina sper sa iesi ok cu auditul, cred ca e stres asa e si la noi cand vin si vor o gramada si si daca totul e ok tot gasesc ei ceva de de care sa se lege, sper sa plece repede de pe capul tau
Cris tin pumnii la interviu, sa fie cu noroc...in ce domeniu?
Anna de la in picioare? mai poti mami?
Va las si eu ca ma duc sa ma pregatesc de servici...sper ca va plac din nou autostrazile mele. Va si va doresc o zi buna!
Rareselul meu scump 23.mai.2009
Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!
emanouela spune:
neata
bafta cuscroooooo!!!!!!!!!!!!!!!
ano....is bineeee, stoarsa de vlaga....ca m-a muncit aseara la zumba
lavi...nu, beau un ceai antiadipos care face niste furtuni in stomacul meu....wowwwww, is ok acum. asa fata, sa intri mai des
picky vazut fetele frumoasele, adorabile
wof fata, mady....sporrrrr, ai curaj.....ma gandesc si eu cu groaza ca intr-o zi cu soare si fara nori tre sa incep si eu pe aci schimbari si doar gandul ma infioara....brrrrrrr
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
Simina1980 spune:
Neata,
Cris-multa bafta la interviu!Te asteptam cu detalii!
Lavi-ne plac autostrazile tale si ne-au lipsit!Imi pare tare rau de ce povestesti de relatia cu sotul-nu asa trebuie sa stea lucrurile-cine stie poate totul va reveni la normal pana la urma.Astept cu nerabdare pozicile cu Raresel!Ma bucur sa aud ca si Andrei e bine-tu i-ai ajutat f mult sper ca au apreciat ce ai facut ptr ei.
Ema-tu chiar vrei sa te faci sexoasa!Bv tie-imi place atitudinea asta!Darius ce mai face?E cuminte?
Anna-eu inca nu sunt bine,ma doare gatul si o masea .Lasa ca o sa ai timp sa iei si cadouri si tot ce trebuie ptr sarbatori si bebelina.
Andu e fff alintat(asa zic sotul si mamaia desi eu nu cred) si se tine dupa mine peste tot-nu pot sa plec fara el nici la baie.Aseara mi-a facut o adevarata criza la magazin ptr ca vroia suc cu paiul si eu nu am vrut sa-i iau-mamaaaa cat a mai tipat si plans-se uita lumea la noi ca la circ:m-am suparat si cand am ajuns acasa l-am pedepsit adik l-am lasat singur in camera lui vreo 2 minute.Sper sa treaca crizele astea sa redevina copilul ascultator care era ca simt ca ma lasa nervii.
Va pup!Mai vin mai tarziu!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
Picky_toto spune:
Sal, eu trebuia la 8:30 sa incep munca dar mi-a trimis mesaj ca sa merg la 9, ca deh e vacanta aici si vor sa doarma mai mult..sper sa nu faca un obicei din asta..Asa is satula de jobul asta, dar deocamdata nu il pot schimba, ca nimeni nu ma angajeaza ptr 16 ore pe sapt si nici prea multe optiuni nu as avea..asa ca pana nu ma apuc de facut un curs nu am ce face, ma multumesc si cu ce am. Si mai greu si cu un curs, ca am un copil pe care-l alaptez, loc la cresa ptr miercuri nu am, un copil care abia incepe gradinita..uite asa se leaga toate...
Parca la cresa mare nu as mai vrea sa mai caut loc ptr Anna, cand am auzit de moartea unei copile acolo..nu a putut suporta gandul despartiri de mama ei si nu s-a adaptat deloc.;si a murit in somn, copil de 1 an jumate. Plus ca au mai fost cazuri cu moarte prin sufocare cu mancarica tot in somn. Cum zicea dadaca la care o sa o duc, acolo la cresa copii sunt doar un numar..si intr-un fel are dreptate..da sa revenim..
Cris bafta la interviu.
Lavi sper ca intr-un final Andrei sa fie sanatos. Sper ca Raresutul sa nu mai raceasca la cresa. Off imi pare rau de problemele tale din familie..as fi vrut sa-ti zic ca-i doar o perioada si va trece..dar pare ca nu se mai sfarseste..sper din tot sufletul ca inainte de a lua o decizie sa discutati...si daca el nu vrea sa se schimbe, asta e, el pierde, nu tu...trimit pm imediat cu parola..sper ca e asta la care ma gandesc si eu...
Anna am vazut si buritca..;nu-i mare deloc... pe cand va fi dnp-ul?
Simina, da o mai folosesc, de umplutura, ca nu da nici doi bani pe ea, ba da..doar sa puna ea bulinele sau stelutele, buburuzele, inimioarele...are 7 buline negre, 4stelute, 2 buburuze, 3 inimioare...unele sunt de umplutura ca deh ii placeau si le vroia...anna e mai cuminte, are 2 buline, 4 stelute, 2 buburuze, 2 inimioare...si la ea puse de umplutura, ca vroia stefi sa-i puna si annei Bun venit in club..am si eu o urlatica acasaasa ca stiu cum e...
Ema te apuca si pe tine ca pe Mady?! sau v-ati vorbit? ea face inainte de craciun, tu inainte de paste?! ce face darius? multam
Mady off greu, greu, cu 3 baieti, sigur ai nevoie si de o fetita .. hai spor la treburi si poate pana la craciun ve-ti termina cu casa, nu de alta dar sa te poti odihni si tu in vacanta. cum ii mai e sotului cu problema la ochi?
Fiica mea vrea, papusile nenuco, catei, farduri etc....dar cel mai mult isi doreste un robotel, dar unul amuzant, cica a vazut unul la tv...acum sper sa si gasesc unul prin magazine pe aici..
s-a trezit si printesa mica, ea mai nou vrea sa stea in picioare, ca cica de stat in fund e plictisita ..e bine ca ea inca nu cere nimic de pe la tv...
hai v-am pupacit si ne mai auzim ..zi placuta la toate
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
emanouela spune:
simino....nana lui Darius rade de mine si-mi zice ca incep sa arat a femeie divortata :)), libera
picky....daaaa, eu la Pasti, dar la Pastele cailor....e in studiu, pt ca trebe fonduri masive
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail