Buburuze in actiune **24**
Raspunsuri - Pagina 10
Simina1980 spune:
Salutare,
Eu sunt racita varza-ma dor toate-cap,ochi,gat...
L-am sarbatorit pe sotul si vineri seara si sambata seara-asa ca va dati seama-vineri am facut curatenie,sambata am facut curatenie plus spalat un morman de vase,duminica am facut curatenie plus spalat un morman de vase.....nu-mi mai trebuie musafiri ceva timp.
Andu e bine,vad ca nu a luat raceala de la mine,sper sa fie tot asa.L-a dus sotul azi la gradi si i-a prezentat si pe prietenul lui-chiar nu stiam ca are un prieten apropiat....stiam doar de "colegii mei" ca asa ne-a zis ca are colegi.
Anna-acum intru si eu sa vad pozele;super ca ai mai stat si azi cu Vladut.Si eu vroiam sa mergem in seara asta sa-i cautm ghetute lui Andutu dar sotul tremina tarziu asa ca mai amanam.
Ema-si eu ma minunez de ce repede cresc.Imi plac activitatile pe care le-ati avut cu cules de frunze.......
Cris-bine ca ati rezolvat cu cauciucurile-sa inteleg ca ai fsot in vizita la Lali?
Lali-deja a inceput sa gangureasca fetita?
Getik-sanatate la Aricica sa treaca repede raceala!Vreau si eu pere .
Andreea-felicitari ptr inspectie!Un ptr Cezara sa nu mai raceasca.
Alynta-mai respiri si tu un pic la mama,asa?
Va las,sa vad ce trebi mai fac ca acu tre sa plec!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
anna-mama spune:
Simina, sanatate multa, ufff ce wkd obositor, macar s-a simtit sarbatoritul bine? Iti trimt PM cu pozele
Ema, si eu zic la fel, o tine cam ascunsa de ochii nostri pe Miru!
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 33+ cuEva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Simina1980 spune:
Anna-superrrrrrrr pozele!Vladut e un frumos cu gene lungi si intoarse!Si peisajele sunt superbe-e frumos toamna la munte!
Da,sarbatoritul s-a simtit bine-i-am luat si tort si lumanari si Andu i-a cantat "multi ani taiasca" deci ptr el chiar a fost bine-nu pot sa spun ca eu nu m-am simtit bine ca doar am fost cu familia si prietenii(neamurile din partea sotului nu au binevoit sa vina) dar a fost si obositor mai ales ca sunt atat de racita.
Gata,va pup,plec dupa copil la gradinita!
anna-mama spune:
Neata,
Va las
Vladut inca functioneaza la trezire dupa ora veche , nu si la culcare
Simina, cum te mai simti?
Ne vedem mai tarziu, am un"nemancat" langa mine, papa de azi de dimineata intr-una.
getik1 spune:
neata am venit la
ary este mai bine a venit ieri doctora ne-a adus reteta a vazut fata si este bine o mica raceala, si deja ochisoru sa limpezit dupa 2 picaturi
gata fug sa dau sa pape la fata ca este ora de masa si daca nu ma conformez ma papa pe mine
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
Simina1980 spune:
Neata,
Anna-sunt un pic mai bine insa nu bine-ma mai doare inca o ureche plus o masea parca.Tu ce faci?Cum e noua locatie la munk?
Getik-ma bucur ca Ary e mai bine!Sa inteleg ca nu o duci la cresa zilele astea,nu?
Eu m-am suparat dimineata ca nu a vrut Andu deloc sa stea cuminte in masina-el vroia in picioare ca sa vada in fata .
Ma apuc de treaba!
Va pup!
anna-mama spune:
Simina, eu tot acasa sunt inca nu era gata la birou, nu se stie sigur cat mai dureaza, asa ca sunt fericita doar ca si acasa ma solicita tare Vladut, si parca nu mai scap de durerile de mijloc.... Andutu nu sta in scaunul de masina? Vladut are scaunul de masina fixat pe mijloc asa ca vede in fata fara probleme din el. O sa fie mai rau ca o sa trebuiasca sa i-l mut pe o laterala cand o sa vina bebita, dar sper sa nu se supere prea tare. Stiu senzatia aia de durere surda de ureche cu masea...o nevralgie, dar odata cu raceala trece
Getik, ma buucr ca e mai bine Ary si nu e nimic complicat, acum isi revine ca ea e fetita puternica
Gata, plec in parc cu Vladut ca sa mai profitam de zilele frumoase. Azi avem in plan si sa papam gogosi (ii e pofta lui maica-sa mai mult si sa mergem in parcul in care sa se dea cu tiroliana
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaa...
haideti la calda,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue
Azi am infatisare la tribunal(sper sa se termina odata cu tot circul asta ca m-am saturat) si multe alte treburi,aa ca voi reveni dar printre picaturi.
De cateva zile mi-am facut progra sa ma trezesc intre 3 si 5 dimineata...fii-mea nu mai ageaza pampersii si vrea in puterea noptii la baie..uneori mai sunt mii scapari,dar tt ma trezeste ca sa-i schimb pampersiciul.Daca ati vede-o cum sta pe buda dormindcu soarecul in brate,evidentsi uneori se mai duce intr-o parte..
lali sa stii ca era aglomerat,dar foarte faina plimbarea prin mall.Sunt mukte de vazut si careva ore sigur nu te plictisesti.Nu esti intreaga la minte cu cozonacii tai .
Sunt asa de dragasi toti trei kindericii,si se vede ca intre Paul si pitica e o dragoste aparte
geta bine ca a rezolvat cezar cu firul de la alimentator.Multa sanatate Arianei sa treaca repede raceala
ana o sa incerc sa nu uit sa pun si-un link cu terminatoarea de fii-mea.Chiar sa stii ca a fost u weekend plind si m-am simtit tare bine.Eu i-am luat Mirunei cizmele din selgros,ca in magazine nu gaseam absolut nimica ok.
App. am vazut burtica si carliontatul mic
Si locatiile unde ati fost sunt de vis
revin cu partea a doua,ca azi de dimineata nu am mai avut timp sa va termin de scris
ana pune mana si intrea in concediu,ca nu stiu daca aia la tine la birou au cursuri de moase
ema lasa-ma fata cu FB-ul tau ,ca sa nu zic si cate mesaje primesc pe mailuri ca sa-mi fac cont si le dau delete fara sa clipesc.o sa ma conformez cu pozele,dar sa am putin timp liber ca sunt cam aglomerata la inceputul lunii
simina cum ai reusit sa racesti asa tare? Upss,se pare ca nu poti sa ti pasul cu Andutu ..ma bucur ca deja gandeste asa si socializeaza,asta e semn bun ca ii prieste colectivitatea.Fusesi foarte putin la lali,mai mult pe fuga,dar sigur o sa vina si vremea in care o sa ne pierdem ziua intreaga la o intalneala cu piticii .Deci a fost rost de distractie k lumea in weekend,sa-ti traiasca sotul multi ani sanatosi.
ana multam de cafeluta
[b]ana,[b]geta ce fomisti aveti
Sa va spun ca a fost pentru ultima oara cand am fost la semnat condica la somaj ? Si ca pe 9 luna asta vine prim-procurorul cu grefiera si o tanti de la urbanism de la mine de la primarie ca sa se termine tot calabalacul asta cu procesul? Sunt asa happyasat nu poate decat sa insemne ca in sfarsitse apropie de sfarsit ..iupiiiiiiii
Mirunel terorista
BAZAR
anna-mama spune:
Am adormit copilul si am intrat sa va las pozici cu noi de azi din parc https://picasaweb.google.com/103416078086658174782/1Noiembrie2011?authkey=Gv1sRgCN2y_YbG08OTGw#5670017988577177282
Cris, bafta la proces!! Care e faza cu somajul ca nu mai stiu, am ramas in urma pe undeva... Aaam, la Selgros nu am legitimatie, deci nu am cum sa ajung, uff, nu stiu, trebuie sa mai bantui prin magazine, dar sa vad cand mai ajung...
de http://lb3f.lilypie.com/cOqBp3.png" target="_blank">steluta norocoasa Luca-Vlad si 33+ cuEva http://lmtf.lilypie.com/POnjp3.png" target="_blank">minunea mea roz
http://bazar.desprecopii.com/index.asp?logoff=1l" target="_blank">e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
getik1 spune:
hello hello
simina da ieri si azi ary a stat acasa, este bine de maine gata la cresa, si poze de l distractia din wk nimic??
anna da este o mica luptatoare este ca tasu cu raceala, el nu sta locului o clipa nici cand este bolnav, am vazut pozele si de azi si dde la munte un scumpic si tu ai o burtica mica
, ma uitam cu ari la poze ii zic ca este vladut si ea sta sa uita la cateva poze apoi face "paulica" ii explica ca pe baietel il cheama vladut si ea apoi "aa vadut"
sa va povestesc in intervald e 5 minute fimea ma facut praf prima oara cu vladut si paulica, apoi vine la laptop si incepe sa bata tacticoasa cu degetu exact cum faceau profesoarele la scoala cand nu invatam, si zice ff calma : mamica men daun si incepe sa dea din cur, ma omorat ea vroia melodia Man dawn Rihanna.
cris ce ai facut azi la proces?
ema
lali pe unde umbli?
gata fug la borcanele mele ca sunt pe foc la fiert pe baie de aburi, am reusit sa fac compotu de pere.
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik