Buburuze in actiune **24**
Raspunsuri - Pagina 9
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaa
haideti la o calda,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue
Stiti ca s-a dat ceasul cu 1 ora in urma,nu?Mari "smecheri" suntem noi oamenii sa stabilim orele dupa bunul nostru plac.Simgrul lucru bun..pai am dormt mai mult si ceasul imi arata ca e al naibii de devreme..
Azi mergem sa aruncam un ochi in Maritimo asta care s-a deschis ieri.Poate azi nu o sa mai fie asa nebunie si aglomeratie.Noi fetele suntem in plimbari,si ei baieti sunt la oborul de masini
lali uite cum ai tras tu chiulul 2 zile .Fitele lui paul sunt cauzate de una bucata masea,asa ca lasa baiatul.
Fetelor,sa va spun ca am vazut-o pe pitica? Are un par si s-a facut mare
getik sa aibe grija cu cursele astea ca oboseala pe timp de noapte asociata cu un volan nu-mi place cum suna.. .pere
Mirunel terorista
BAZAR
Lali_mete spune:
'neatzaaa!!!
Cris eu uitasem ca se da ceasul cu o ora in urma,ma si miram de ce sta Vali la munca atat de mult
Fata,masea,masea, dar ce fite si figuri are in pampers de ...astept sa-mi treaca ce naiba sa fac!
Acum fata inca doarme,ca azi-noapte copiii astia de deasupra s-au imbatat ,au avut inca un grup de prieteni la ei si cantau,bateau cu picioarele in podea ,radeau tare ,si astia ai mei plangeau amandoi de mama focului ca le era somn si cum atipeau cum se trezeau speriati.Si era si Vali la munca
Picky nu te speria mamico,nu-i peste tot la bloc la fel.Blocul nostru este unul vechi si se aude groaznic de pe un etaj pe altul,de aia eu nu las copiii sa faca galagie, pentru ca stiu cat de tare se aude de deasupra.
Ce fac frumoasele tale fete?
Revin,a ajuns sot acasa.
Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
getik1 spune:
buna fetele acs la pranz am reusit sa intru mie nu imi mai merge incarcatorul de la laptop asa ca nu stiu cand o sa mai intru
cris[/c] stiu dar ce sa faca trebuia sa il scoate pe "sef"din ..., pup, pere da un deliciu, care nu au ajuns inca nici compot si nici dulceata ca tre sa le las la copt, in schimb ieri am taiat trandafiri si m-am apucat de curatenia de toamna in curte ca nu mai suportam ce era acolo.+
[b]lali
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
anna-mama spune:
Buna,
Ne-am intors acasa, dar nu am mai avut deloc timp de citit/scris. Am intrat doar sa va pup, sa va zic ca suntem bine si ca am pus pozele de la munte pe mail
Sper sa revin repede cu raspunsuri
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 32+ cuEva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
cris_82 spune:
Neataaaaaaa
haideti la o ,calda,perfuzabila cu nes,ceai fructat,rabuce si vougue
Tot ce ne-am propus ieri am dovedit..adica am luat cauciucuri,am tras o tura de Maritimo..ne-am mai si plimbat..deci a fost ok.
A venit si fina cu finu si piticul ieri si s-au harait la inceput copiii astia pentru orice nimic,iar apoi s-au jucat fosrte frumos.binenteles ca soricelul a fost luat pe furis si ascuns ca altfel era jale mareeeeeeeeeeeeee
lali de aia erai ieri asa dezorintata,ca nu schimbasei ora?.Uff, de aia am fugit de la bloc..usa de la baie a vecinul de sub noi care scartaia la 5 dimineata inainte sa plece la munca,feliatorul vecinei de la etajul 1(noi stateam la 3)la fix 7 si un sfert dimineata,inundatiile saptamanale ale vecinei de deasupra care fix sub casa avea marea problema..asa cae bine de tot la casa..exceptand strada.Dar sa stii ca pentru strada am facut o noua adresa pe care vecinii mi-o semneaza si cerem asfaltarea strazii ca tot avem toate utilitatile la poarta
geta mergi la magazine de componente IT(sigur sunt cateva in oras la tine) si ia incarcatorul vechi si cere un altul identic ca nu e prea scump.Dap,daca e vorba de sef se intelege restul..cutoate ca nu e corect..spor la treaba si sa termini epede tot ce ti-ai propus
ana am incercat sa vad pozele ,dar imi spune ca nu vede linkul,ai optiunea de privat activata?
Mirunel terorista
BAZAR
Lali_mete spune:
Buna dimineata!!
Cris daa,dezorientare mare. Si cum a fost la MAritimo?
E,eu ieri in dezorientarea mea am trantit trei cozonacei de casa de s-au topit doi de calzi! Imi tot spusese sot de vre-o saptamana ca ii e pofta,si nu de alta,dar deja are o umflatura mare deasupra curelei,nu vreau sa aiba ceva probleme si sub curea,asa ca m-am conformat.
Aici am niste pozici facute la sora mea,si ultimele doua facute ieri acasa.
O sa intru mai tarziu pe mail sa vad pozele cu Anna si Vladut,abea astept sa vad burtica si puiul carliontat.
Acum ma duc sa pun gospodina sa spele,sa adun hainele de sambata din uscator,sa fac curat...asta acum cat doarme printesa,ca atunci cand e treaza musai sa "vorbim"... O sa pun si filmulet cu gangureala.
Va pupic.
Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
getik1 spune:
neata, nu sunt in apele teritoriale deloc ary a racit rau si a tras curent cred la ochiul drept este rosu si o mananca, astept sa vina doctora sa vedem ce zice
cris a facut rezolvat cez cablu de la laptop ca vreo 150 ron chiar nu aveam da dau pe el
lali frumosii foccccccc de aseara am vazut pozele
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
anna-mama spune:
Buna,
Azi sunt acasa Nu m-am dus pt ca nu se terminase cu mutarea si nu aveam ce face la birou. Cel mai fericit a fost Vladut caruia ii spusesem ca plec la serviciu si apoi am vorbit la telefon cu sefa mea si i-am zis ca nu ma mai duc, era in culmea fericirii! Asa ca am mers impreuna in parc si ne-am bucurat de soare. Acum l-am bagat la nani.
Getik, sanatate multa lui Ary, sper sa treaca repede raceala!
Lali, vazusem deja pozele pe FB, este adorabil Paul, asa de frumos Lui Vladut i-au placut pozele in care dormeau piticii si mi-a zis ca vrea sa faca si el nani cu ei Ai rezolvat cu vecinii petrecareti? Sa mearga sotul tau sa vorbeasca cu ei ca sa nu repete chefurile in fiecare wkd. Abia astept sa vad filmulet cu ganguritoarea mica
Cris, am rezolvat, merge acum link-ul de la poze. Cate ati mai facut in wkd, ce bine ca ati luat si cauciucuri si v-ati si distrat! Cat de mare s-a facut finutul, parca nu-mi vine sa cred, cat are acum? Dar ceva poze nu ne mai pui si tu cu voi?
Cris, Ema, avem multe becuri in casa , dar ideea la fi-miu era ca taica-su face treaba doar daca e ceva de reparat, daca nu laptop si tv.
Sorina, cum a fost la petrecerea de la mall, am fost si noi duminica, dar nu am gasit unde era Surioara ta cand se opereaza?
Simina, la multi ani sotului! Cum a fost petrecerea?
Sorina, poate intra colega ta in prenata si mai repede de 32 de saptamani, important e sa-i ramana neaparat 42 de zile de postnatal dupa ce naste.
Andreea, felicitari pt rezultatul bun la inspectie!
Alynta, sa va simtiti bine si sa va intoarceti sanatosi!
Picky, voi cum mai sunteti?
Eu am fost de i-am cautat lui Vladut ghetute de iarna, dar tot ce mi-a placut erau prea mici, mama pretentioasa. S-a ales in schimb cu o geaca "de motor" asa cum zice bunica-su
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 32+ cuEva minunea mea roz
anna-mama spune:
Am ajuns si eu in saptamana 33 de sarcina, mai e tare putin. Sambata merg la doctora ca e de garda, si vad ce mai face picea si-mi face si analiza..
Saptamana asta as vrea sa ajung la un targ de bebe poate reusesc sa ma hotarasc si eu la un carucior. In rest tot cu nimic facut in casa sunt, si mor cand vad cum trece timpul si eu nu am nimic pregatit pt bebelina. Sotul f ocupat in continuare
Eu ma resimt dupa o saptamana de stat cu Vladut, ma doare mai tare mijlocul, burta...dar ma pun eu pe picioare
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 33+ cuEva minunea mea roz
emanouela spune:
e asa o stare de amorteala pe aci...
cris...intra fata si tu in rand cu lumea si fa-ti cont pe FB....eu daca ammmm, am vz foto anei, de ieri si mai pune si tu foto cu normea, ai priceput???????
ano poi da mama, dar atata treaba face omul? schimba becuri??? un mumos piticul....care cresteeeeeee, ma sperii si de al meu....brrrrr, parca prea repede trece timpul asta
lali...vazut si eu foto...super
geto sanatate micutei
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail