FIV in Ungaria 140

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

nu renunt la histeroscopie...si nici nu vreau sa fortez lucrurile in vreun fel.
mai am pana pe 1 cand imi vine CM sa decid ce fac.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

adrianaady Mult-mult-mult noroc si tie!

samira, sa-ti iasa bine lamele si sa ti se arate calea cea mai buna iti doresc!

MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter

Keep walking --life is such an incredible journey!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

adriana,ce faci domnita???

mai fetelor...mi se pare ca sta-n loc timpul asta.
trece extrem de greu fiecare zi.
pana pe 10 Decembrie mi se pare ca mai e atat de mult.
mi-am propus sa fac Fiv-u asta in Septembrie si uite ca am ajuns cu el in Decembrie.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

da, asa e , uneori nu iese chiar asa cum ne-am propus; importanta insa nu mi se pare data , ci rezultatul

ma duc sa ma bag la un episod din dr house, il folosesc pe post de somnifer, dupa primele 10 min deja

MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

anaasta, si eu am un sotz foarte bun. daca nu era el, demult eram cu nervii prastie.
sami, am fct foarte bine, am dat si pt inca o tipa si evident ca pe numele ei am luat punctaj mai mare!

auzi, gaina batrana de gostat! pai baaaaaaaai, aia face ciorba buna!

lorelei, embriologii de la budapesta sunt absolut meseriasi. go for it!

asa e cu PK RULZ. atata incredere mi-a dat la fiv 2, incat am crezut in el mai mult decat in mine si in amh meu de pensionara cu vekime. raspunde la mailuri si acum, cand ii mai trimit o data la cateva luni poze cu bebeii. si sa stiti ca se uita la poze, ca mi le comenteaza.o adevaraciune de dr.

asa ca, samiro, baga histero la el ca ma gandesc de 2 zile un' sa te duci si sa innebunesc daca o asa gaina de gostat merita casapita cu instrumente klebiellice. in plus, sa vaza si okii aia albastri ca cerul ce ascund arcanele dumitale. sa vaza el, manca-i-as io manushitzele alea de aur, cum e endometrul. sa nu mai auza de la altii, sa vaza el ca sa fim sigure. n-ai cu cin' te duce? merg io. ne punem frumushel in tren si mergem. o luam si pe aristica sa faca consultatia preliminara. cand ne-o vedea ala in satra iar, zice: mambo jambo, sa le las p-astea gravide sa scap de ele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

mairis, patzachina pe tocuri ce esti, la multi ani pt vanesa si anais! sa traiasca. gata? le-ai luat ghete cu platforme? tocuri cui? ce faci de ne lasasi balta?mai zi ce si cum.miss u

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Samiruto iote ce sa fac.... descumpanita nitelus, dar cu sperante de viitor aaaa si am luat o decizie : pina la anu de ziua mea ramin gravida fac ce-oi face dar in primavara fac inca un fiv cu ovocitele mele poate am noroc si imi iese fetita mea cu ochi albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza27 spune:

ciao fetele,

Nu prea pot sa dorm - de maine incep injectile cu menopur si vroiam sa va intreb daca trebuie facute la o anumita ora sau nu conteaza asta?

va pupaik si somnik usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

danutza daca faci fiv la buda doctorul iti va spune sa le faci pe seara. multe fete de aici le faceau la 8 sau 9 ora romaniei. incerca intotdeauna la aceeasi ora.
la szeged se fac dimineata. nu stiu multe detalii despre szeged.
bafta.
mai fetelor eu am o perioada aglomerata la munca in perioada asta.
cum sa zic cat mai pe scurt....intotdeauna cand am perioade aglomerate si ma consum din te miri ce, imi apar niste beshicutze mici mici in palma stanga care ma mananca de mor.
asta de cand eram mult mai tanara. intotdeauna am banuit ca e o lipsa de vitamine. si totusi eu acum inghit pumnul de vitamine. si uite ca acum dimineata m-am trezit cu beshicutzele in palma....si mai am si astazi o zi
mult noroc tuturor fetelor. samira va fi mai bine in decembrie. desi sincer cred ca metforminul va face minuni in cazul tau nu te lasa cu histeroscopia aia.
cybele mergem inainte ce sa faci...eu ma emotionez suficient cand e vorba de adoptie dar, personal, inca mi-e teama ca nu suficient si imi dau seama ca s-ar putea sa nu fiu pregatita pt adoptie. sotul e impotriva si nu prea pot discuta mult pe tema. discut normal dar refuza ideea. e si genul care spune la ce te gandesti aia ti se intampla:)
o zi buna tuturor

Mergi la inceput

sabinico, nus ce sa zic de basicutele cu care te-ai trezit in palma, insa dupa ora la care ai dat mesajul pot spune doar ca te-ai trezit fff devreme! de gestionarea stresului, pot sa scriu o gramada, insa am constatat de-a lungul anilor ca e o chestiune atat de personala...si f greu aduci corpul asta al nostru in niste parametri normali odata defectat, incat ...cel mai bun sfat este sa nu te pushezi niciodata mai mult decat iti permiti,pt ca f greu poti sa mai revii la faza initiala; despre adoptie - e f greu sa iei decizia, nici al meu sot nu a acceptat 100%, mi se pare insa normal sa fie asa, pt ca deocamdata incercam sa avem copilul nostru biologic

danuta, succes cu intepaturile! fa-le la aceeasi ora, neaparat

adi, esti o adevarata explozie de optimism si energie

la multi ani gemanutze de mairis!

MTHFR C667T Heterozigot

Mergi la inceput