FIV in Ungaria 140

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

da, un istoric si te va programa pt o consultatie initiala. e bine sa ai facute unele analize cand mergi (sa stii pe ce discuti nu pt ca ar fi mai ieftine in romania)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

lorelei,in mail ii ceri o programare pentru o consultatie initiala.
la consultatie te prezinti cu istoricul medical scris in lb.englez-iti va fi mai usor asa sa raspunzi intrebarilor pe care ti le va spune el.
mai iei cu tine toate analizele pe care le ai-le traduci in engleza.
comunicarea cu medicul se face in lb.engleza.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Merci, samira!Tinand cont ca mi-am epuizat tot concediul de odihna,mi-e atat de greu sa aleg sa plec departe...O sa-i dau un mail pana una-alta.

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

anul asta nu cred ca mai ai timp sa faci FIV,doar pentru consultatia preliminara-dureaza cam 4-5 saptamani de la mail si pana la intalnirea face-to-face si stabilesti procedura pentru anul viitor-daca alegi Budapesta.
multa bafta iti doresc

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

seara buna unguroaicelor!

aristica, imi pare tare rau ca nu a fost sa fie acum incercarea reusita in urma careia sa devii mamica. e greu de spus cand e timpul sa te opresti si sa abandonezi lupta, eu cred ca e fffff dificil sa spui stop.

cand noua ni s-a spus prima data clar ca trebuie sa apelam la FIV a fost in 2008. M-am pus pe citit si pe studiat, mi-am dat seama imediat (chiar daca nu pe intregul) ce efort psihic presupune. Am zis NU. Simteam ca nu pot sa o iau pe drumul asta, eu chiar aveam probleme destul de mari, viata mea era un stres total. Intre timp am rezolvat problemele, mi-am pus ordine in haosul din viata mea, am facut rost de bani. Si-am zis ca incercam O DATA. Pe masura ce inaintam in consultatii, am ajuns la concluzia ca daca nu e sa fie de prima data, POATE - dar asa... ffff cu semnul intrebarii- poate incercam si a doua oara. Cand am vazut rezultatul de la beta am cazut in genunchi si i-am multumit lui Dumnezeu ca ne-a dat tocmai noua norocul asta , de a reusi din prima. Pentru ca apoi, cand am pierdut sarcina sa imi zic ca nu mai conteaza de cate ori incerc , ca nu ma las pana nu reusesc. Cred ca fac parte din categoria care nu se lasa pana nu raman fara ovule sau ramanem faliti. La AMH-ul meu din pacate , probabil faza cu ovulele e mai aproape (nu ca am fi plini de bani ). Insa si asa mi-am zis ca toate variantele posibile intra in discutie, de la donare de ovule la adoptie de embrioni, pur si simplu nu concep sa nu fiu mama.

Tot ce imi doresc , atat mie cat si fetelor de pe topicul asta, care m-au incurajat si sustinut permanent, este sa nu ajungem niciodata sa dovedim cat de departe putem merge ca sa ne implinim visul... si ca el sa devina realitate cat mai curand

MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter

Keep walking --life is such an incredible journey!!!!

Mergi la inceput

samira, ce faci, ai refacut analizele, cum sunt? stiu ca te pregatesti de histero

lorelei, asa este dureaza ceva pana obtii o programare, si oricum nu cred ca e o idee buna sa faci stimularile una dupa alta

MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter

Mergi la inceput

anaasta, ai dreptate, PK rulz, si nu doar la faza cu mailurile. pentru mine e medicul care mi-a inspirat atata incredere si confort psihic incat am crezut si cred cu tarie ca o sa am bebei made in Hungary. Este o persoana absolut deosebita, eu chiar nu concep sa fac un FIV in Romania. Aici medicii foarte repede iti pun eticheta in frunte si se grabesc sa iti exprime procentual sansele, uitand ca nu suntem doar numere. Povestea candva pe topicul de fiv la medlife (aristica sa nu te superi) ca pe parcursul stimularii nush ce asistenta a doctorului ii spunea necontenit : foarte prost mergeti doamna, f prost! Crede-ma ca eu p-aia o dadeam afara si ii mai faceam si reclamatie , dar ce folos? ca pan la urma daunele asupra psihicului meu oricum afectat de stresul procedurii - ar fi fost ireparabile.

ce ti-a spus PK, si-a pastrat reco pentru inseminari?

MTHFR C667T Heterozigot

Mergi la inceput

cybele,inca nu am refacut lamele,Vinerea viitoare merg sa le fac.
hiseroscopia...sunt in mare dubiu daca sa o mai fac la Medlife sau nu...am convingerea ca au Klebsiela in spital si nu-mi vine sa risc.
sa ma duc in alta parte nu stiu unde si nici nu mai am chef s-o iau de la capat cu alt medic.
parca m-as duce la doftorashu' nostru sa-mi faca...dar daca ma potrivesc cu vreo plecare a soatei in Strainezia...ca altfel nu mai fac drumu pana la Buda doar pentru atat.
in fine....sunt cam dezorientata acum.

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite

Mergi la inceput

uf, complicata treaba asta cu histero

adevarul e ca eu am avut un noroc teribil ca dupa chiuretaj am tot avut probleme cu analizele de secretie, practic atunci am avut primele lame curate

si daca ai cel mai mic dubiu fata de medlife...si eu cred in instinct, asa ca te inteleg perfect; eu sunt convinsa ca daca nu presezi, si lasi un pic lucrurile sa se aseze, acestea singure se aranjeaza in modul cel mai favorabil

budapesta pt histero-de ce nu? sunt convinsa ca e varianta fff OK, din toate punctele de vedere

sa nu renunti la ideea de a face histero inainte de FIV sub nicio forma!

MTHFR C667T Heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Mai citesc subiectul asta pentru ca am aici prietene bune
Nu vreau decit sa ii spun lui Cybele ca mi-a placut foarte mult ce a spus, acela sa dea Dzeu sa nu vedem pina unde am ajunge ca sa fim mamici Cred cu tarie ca asta este cheie spre reusita, sa te simti in stare si sa ai puterea sa faci tot ce este omeneste posibil sa iti atingi visul
Mult , mult noroc dragelor

Mergi la inceput