FIV in Ungaria 140
Raspunsuri - Pagina 7
aristica spune:
LA MULTI ANI celor 2 esente tari!e ok asa, dar o luam si pe adriana, sa facem claca
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
balanta_tm spune:
aristica, de cateva zile am tot vrut sa iti zic cateva cuvinte de incurajare, dar cumva mi-a venit greu, fiindca eu, in ceea ce te priveste, am fost neimpacata ca ai inceput FIVul imediat dupa ce ai avut histeroscopia aia cu probleme, si in mintea mea, uterul tau nu a fost vindecat asa repede ca sa incepi FIVul. Sa nu te superi ca iti spun ce cred.
samira, la cate eforturi ai facut pana acum cu FIVurile, daca te mai tin nervii, mai fa unul inainte de FIV si da o fuga la Budapesta sa faci acolo histeroscopia. Cred ca cel mai in masura sa vada ce este in uterul nostru este dr cu care facem FIV. Doar ca nu toti fac si histeroscopii (de ex, al meu nu face, si chiar de ar face, sunt sigura ca ar costa mii de euro si chiar asa nebuna nu sunt, sa dau cateva mii de euro pe o histeroscopie diagnostica)
anaasta spune:
Cybele, PK si-a pastrat parerea despre inseminari. A zis ca 2-3 luni sa nu fac nici un tratament si pe urma sa incercam inseminarile pentru ca daca am reusit sa raman natural, inseminarea conduce exact la acelasi rezultat: o sarcina spontana si, deci, sanse ar exista. Merg pe mana lui. Tu dupa chiuretaj nu ai avut probleme, nu?! Se poate intampla sa se infunde trompele sau altele de genul asta?!
Adi, ai dreptate cu PK. Si noua ne-a inspirat o incredere maxima. Dupa ce am iesit din biroul lui, am fost convinsa ca daca vom ajunge la FIV, vom deveni parinti cu ajutorul lui. Cel mai mare plus, pe langa profesionalismul de care a dat dovada, a fost umanitatea lui. Dupa ce a iesit PK de la eco, sotul meu i-a spus ca eu sunt tare necajita si tipul i-a raspuns tare frumos. Atunci sotul meu, dupa ce am iesit eu din cealalata incapere, a mentionat inca o data cat de stresata si suparata am fost eu dupa analize doar ca sa aud si eu ce si cum spune el. A fost extraordinar, i s-a schimbat fata aia de super profi si a zambit frumos uitandu-se la mine si a spus ca e normal sa fie asa, pentru ca subiectul este sensibil mai ales pentru femei si ca suntem oameni cu totii si e normal sa suferim, dar va fi bine pana la urma si el spera ca noi sa ii dam vesti bune. A fost foarte dragut! Pur si simplu parca m-am linistit psihic din momentul ala. Bun, pana acum...
Aristica, imi pare si mie tare rau ca nu a iesit cum ai vrut si iti doresc tot ce imi doresc si mie.
floryma spune:
Buna ziua tuturor,
Nu v-am uitat (voi si ceea ce ati scris de-a lungul timpului mi-a data putere sa merg mai departe)si v-am citit tot timpul.
Am fost la sf lui septembrie la Szeged la Dr. Zadori, am facut tratamentul,surprinzataor si de data asta am avut 7 foliculi, insa 4 ovocite si spre bucuria nostra s-au imprietenit toate (desii acum sperma sotului a fost mai slaba decat in vara). 2 au ajuns la stadiul de blastocist si am facut ET-ul pe 08.10. pe cilalti 2 i-am pirdut nu au ajuns la stadiul de a fi congelati.
Ieri am facut beta si socul a fost f mare a iesit negativ. Dr. mi-a spus sa il mai reped astazi pentru ca desii ar fi trebuit sa imi vina mentruatia, eu nu am avut decat 2 zile de scurgeri pale maronii si o zi cu ceva scurgeri maronii un pic mai abundente, dar nu mi-au dat nici un fel de emotii k ar fi mentruatia pentru ca de cand ma stiu se anunta cu surle si trambite "cantitativ si calitativ".
Asa ca in momentul asta nu stiu de unde sa o mai apuc. Sotul si familia ma sprijina enorm si imi spun ca ar trebuii sa imi iau un timp de repauz...insa nu stiu cum. Nu vreau sa capitulez si sper ca dupa iuni-iulie anul urmator sa incercam din nou, sa reusim sa mai punem ceva banutzi la salteluta.
As dorii insa pana atunci sa stiu cum ar trebuii sa ma pregatesc pentru viitor, ce alte analalize pe langa cele de baza as mai putea face care sa ma ajute.
Imi pare rau ca nu am reusit sa aduc vesti bune.
pe toata lumea.
Flory
aristica spune:
balanta imi este imposibil sa ma supar pentru o parere, mai ales 'avizata", ca stiu cat ai citit despre fiv-uri si adicentele lui, nu mai spun despre ceea ce ai trait. Doar ca eu am avut acel feeling pentru care as fi mutat muntii, deci orice mi-ai fi spus inainte (si ai incercat s-o faci la topicul fiv europa - ca m-am prins de atunci care era parerea ta si a samirei), nu m-ar fi oprit. La fel cum samiruta a tot incercat sa-mi spuna sa ma reorientez, dar nu mi-a spulberat speranta si m-a lasat sa merg pe drumul pe care-l consideram potrivit pentru mine si sot. Multumesc doamna ochioasa!
Deci balanta iti multumesc ca nu ai spus nimic pana acum.
Iar adriana a fost acolo cu toate vorbele ei bune si cu tot realismul ala de-mi lipseste mie...bine, ca s-au distrat cand beam eu sucul de radacinoase, e partea a doua, dar le-o platesc eu cand or incepe injectiile, sa le vezi ce-or bea la telina macinata
adriana pai adipapazi zice sa ne unim fortele si sa luam 2 cusete de dormit pana-n Budapesta, ca s-o ducem pe samira cu dodoasca la inantare s-o histeroscopieze PK. Iar noi il luam prin invaluire pe doctorul asta cu ochi ca din povesti (ca toate fetele au diverse povesti despre culoare ochilor bietului om) si-i aruncam in fata toate analizele noastre si catralionul de intrebari si ne infigem in maciuca lui magica (ca eu n-am fost pe la maciuci d-astea straineze, si-s invidioasa) si aflam si noi o parere noua. Mai cheltuim ceva banuti, mai pierdem din zilele de concediu, da' cumparam bomboane d-alea bune de care zic sami si elenush ca-s formidabile, dar le mananca doar ele, ne plimbam pe malul dunarii, mancam niste sos de rosii cu carne d-aia de-a lor de ma strica pe mine mereu la stomac, ii facem o bucurie lui Robert la koral ca-i luam 2 camere pentru 2 nopti, dar ii bucuram si pe sotiori ca-i lasam singuri vreo 3-4 zile. E?????
anaasta
floryma din pacate am experimentat ceva asemanator si tot din pacate trebuie sa-ti spun ca petele nu mai apar deoarece ai foarte mult progesteron in organism. Stiu ca-i crunt, caci ti se naruie o lume in care traiesti si speri de o luna, dar e mai bine sa intelegi ca acel rezultat negativ, chiar este negativ. Si eu am fugit de beta ca de un pshihopat criminal ce vrea sa ma hacuiasca, dar fuga nu-i o solutie. Repeta beta. Va iesi tot negativ. Dar asa vei intrerupe tratamentul si organismul tau va incepe sa-si revina. Psihicul tau va avea intr-adevar de suferit, dar, cu cat incepi mai repede sa intelegi ca de data asta nu ai reusit, cu atat de vei mobiliza mai repede pentru ceea ce va urma.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
cybele spune:
floryma, imi pare tare rau. la voi parca data trecuta problema fusese ca nu se fertilizasera ovocitele, nu? faptul ca acum ati ajuns pana la blasto trebuie sa iti dea incredere pt incercarea viitoare
anaasta, eu am facut histeroscopie luna trecuta. inainte sa va apucati de inseminari macar HSG pt verificarea permeabilitatii trompelor trebuie facut, eu as face chiar histero, pt ca in urma chiuretajului exista riscul de a se forma sinechii...
aristica, ma bucur ca vrei sa afli si alta parere, bafta multa!
MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter
Keep walking --life is such an incredible journey!!!!
adrianaady spune:
Aristica citeam ce ai scris tu si mi se aprindeau beculetele mai rau ca la pomul de Craciun, zau asa Ar fi ca un mini concediu cu fete dragi si cred ca ne-am simti foarte bine, doar ca.... asa cum bine sti si tu si Samira imi este foarte greu sa plec de la servici, mai ales in perioada asta, plus ca nu simt ca e momentul acum ...
adipapazi spune:
baiiiiii, pai daca suntem 4, mergem cu masheena!
io sunt prima, am nervii pioneze si as pleca de acasa cateva zile.
aristico, vrei sa vezi cum are pk okii? sa vii sa-l vezi pe ioakim
samira33 spune:
adino,daca tu vorbesti serios...io ma bag.
merg la Budapesta doar in gasca...altfel nu ma bag.
asa ca ...aristico,ce zici???te bagi???
hai...care e a4a???
daca noi ne-am duce in gasca la Buda...si fara barbati...pun pariu ca-l lasam fara replica pe PK
da merge si cu trenu surorilor...chiar e mai confortabil...nu ne mai stresam neuronu si asa suprasolicitat.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna