FIV in Ungaria 140
Raspunsuri - Pagina 4
aristica spune:
samiruta am aterizat si eu aici. Mi-am gasit prin calculator un fisier intitulat Ungaria. Are aproape 2 ani, DOAMNEEEEE, aveam doar un fiv si un FET atunci. Am salvat drumurile pana la gara, trenurile, adresa clinicii, adresa lui Robert, facusem calculul la medicamente si analize...ghici pe cine stresasem eu atunci?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
samira33 spune:
aristico,doamna frumoasa...iti dai seama ce batrana sunt pe la topicul asta???
cre'ca am ramas ultima gaina din Gostat.
si...ce aberam acu' cativa ani???
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
aristica spune:
si eu cred ca dureaza prea mult la unele cupluri. ma intreba aseara consortul despre cat de mult merg celelalte cupluri mai departe? La cate fiv-uri ajung? Si i-am spus ca, in medie, la 5...nu stiu de unde am scos-o, dar acum, cand vad ca tu il faci p-al 4-lea si eu ma duc tot spre numarul asta, ma gandesc c-ar fi trebuit sa mai cresc putin numarul, sa nu creada omul ca-i expira putulica peste alte 2 fiv-uri.
Spuneai de bine, ma incurajai ca pot sa ajung la blastociti - atunci aveam si eu o obesie cu blasto, da' chiar nu stiu de ce. Si-mi spuneai ca fiv-ul nu ma duce la 3.000 euro, dar eu asa calculasem (calculasem pretul menopurului, ca deh, nu stiam ca-i merionalul asa ieftin la vecini). Si imi povesteai de Robert.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
anaasta spune:
Eu vroiam doar sa mai subliniez o data in plus ca PK rulz....
Omul asta raspunde oare chiar la orice mail pe care il primeste indiferent cat de ocupat este?! Imi place de el la nebunie...
samira33 spune:
nu stiu daca-i bine sa-ti pui limite...eu nu mi-am pus.
cel mai mult ma intereseaza sa-mi ascult instinctul...ala ma "sfatuieste" cel mai bine.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
lorelei78 spune:
Buna fetelor!Am urmarit,asa pe sarite si acest forum si stiu povestile catorva dintre voi.Nu am scris aici niciodata.
Dupa 1 FIV+2 FET-uri nereusite ,ma gandesc ca poate ar fi cazul sa schimb ceva.Nu stiu inca sigur daca ma voi orienta catre Budapesta(dr Kovacs) sau voi merge pe programul gratuit la noi in tara.Imi puteti spune daca la Budapesta se face ET de blastocisti si cam ce rata de succes stiti ca exista aici?Inca sunt in faza de documentare,cerul a picat pe mine doar azi cand am aflat valoarea betaHCG,asa ca inca vreau sa-mi fac cateva pareri.Si daca sunt 3 incercari nereusite,vad ca sansele sunt tot mai slabute sa se mai prinda dupa aceea...Pe aici am vazut chiar cazuri de reusita dupa mai multe FIV-uri.Ce stiti de laborator,de mediul de cultura de la Budapesta?
Aristica,imi pare rau,cred ca am intrat zilnic si ti-am citit postarile si eram convinsa ca o sa reusesti cu atatia embrioni la purtator...Dar trece si asta si vad ca esti o fire puternica si stiu ca o vei lua de la capat pana iti vei tine bebelusul in brate.
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.
samira33 spune:
anaasta,welcome to the club
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
samira33 spune:
lorelei,la Buda se face transfer de blasto.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
lorelei78 spune:
samira33,merci fain!
Pot sa ii trimit doctorului un scurt istoric pe mail?In ce limba trebuie scris?Trebuie sa ma programez inainte de FIV pentru o consultatie?Multam fain!Eu inca nu stiu pe ce drum sa o iau!
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.