FIV in Ungaria 140

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

lyly pai n-am mai avut alt ciclos, ala a fost cel dinnaintea stimularii. In loc sa vina o chestie firava cum venea pe protocolul lung la mine, a venit Niagara insangerata - de aici eu cand m-am dus cu dodoasca la maciuca magica a Albinosului, deja i-am zis ca s-a dus chistul, ca "l-am vazut" eu in chiloti. Si se duse, soro, zau! Si era mare, vreo 3cm, in diametru, parca.
feteleeee eu am uitat ca tre' sa scot medrolul treptat, cu toate ca vorbisem de asta, dar chiar am uitat, adica acum am gasit pastilele in sertarul de la birou si incerc sa-mi dau seama de cate zile nu le-am mai luat - cred ca de 5 sau 6. Aveti idee daca se mai poate intampla ceva acum?
adypapazi sa dea Dumnezeu sa ai doi copii nemuciosi, neplangaciosi, nepretentiosi la mancare, de nota zece la Limba si Literatura Romana, nu neaparat foarte tari la matemateci si alte stiinte exacte, da sanatosi tun!

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

samiruto tu esti la tort?

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Aristico nu are nimic ca ai renuntat brusc la Medrol. Important este sa o faci treptat atunci cand ramai insarcinata
Adipapazi La multi ani pt pitici sa fie sanatosi mereu si sa va bucurati de frumoasa voastra familie. I-am admirat in poze acum citeva zile si recunosc ca ochisori albastri ai baietelului m-au impresionat. Sunt niste frumosi
Samiruto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claupompi spune:

ank30, ma bucur ca am fost bine inteleasa cu privire la clinica din Debrecen, am subliniat de mai multe ori ca nu am scris pentru a denigra aceasta clinica, am ajuns si eu acolo prima data auzind povesti de la alte persoane care au reusit acolo, deci clar ca se poate. Poate nu am fost eu pe aceeasi lungime de unda cu doctorul, la mine chestia asta e foarte importanta, de aceea m-am reorientat, asa ca multa bafta si continua acolo unde te simti confortabil si-ti inspira incredere doctorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

va pup fete

aristico,Duminica am fost la tort...am primit prajituri si pentru acasapricomigdale,furstafid,amandine,savarine,fondante d-alea bune,paleuri,turta...de s-a infruptat din ele soata si aseara si in seara asta.

adriana,

azi mi-am recoltat secretia si cultura col...Vineri,cel tarziu Sambata sper sa am rezultatele.
pe 1 astept CM,deci pe 8 sau 9 voi face histero...AM ZIS!!!! ca nu o sa se mai intample ceva de data asta.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

cybele acum citeam postarea ta si m-am gandit sa raspund ca poate nu mai am timp sau uit...
Deci iau L-tiroxyne 25 mg/zi deja de 10 zile dar stau si ma gandesc acum daca e de ajuns ...am avut TSH de 4,02 la un max de 4,2 si am citit ca simona ia 2 pastile pt un TSH de 3,7...
Mie asa mi-a zis PK poate a luat in considerare ca pana acum n-am avut nici un fel de problema cu hormonalele ieseau "stas"

Citesc din urma si mai revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

cybele
si eu am luat aspirina impreuna cu clexane dar datorita ATPO pozitivi , am citit un articol in care se spune ca o baby aspirine impreuna cu o doza mica de heparina contracareaza efectul anticorpilor.
Am crezut ca te-ai confruntat si tu cu asta de le-ai luat impreuna , cred ca de regula cand se incepe clexanul se renunta la aspirina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

meyyyyyyy, ce cetesc aci, avem fan club!multumim de urari,suntem majori de acum! adicatalea sa se consemneze pt posteritate ca nu ne-am nascut oricand, ci de ziua armatei si de ziua regelui.
am fost tare dezamagita de Majestatea Sa ca in discurs nu a zis nimic si de ana si ioakim, macar asa, un la multi ani!

asadar, tre sa dau de baut la intalneala, ca vaz ca si lyly, si ari poftesc la enumeratia samirei. poate vin si fetele pe care nu le cunoastem la okishori, alde cybele, adriana, anaasta! sa nu uitam de tanoo, dar poate ramane el acas cu baietoi grasan de 6 kg la 2 luni (umbla zvonu la mine in mahala)si vine wifa lui.

offfff, cata nostalgie pe mine azi. acum un an pe la ora asta s-a indurat de mine o dr si m-a luat cu scaunul cu rotile de la postoperator si m-a dus sa ii vad pe pricinosii mei iubiti la terapie intensiva, ca eram singura mama care nu isi luase puii in brate. tin minte ca aveau niste talpi mai scurte decat degetul meu mic.ana dormea ca o besita, iar ioakim a deskis un okisor mic ca o boaba de mazare.

fetelor, sa aveti putere si sa mergeti pana in panzele albe ale fivurilor si ale adoptiilor, de nu s-o putea prin fiv. ascultati la gaina din mine: sa fii gravida e pistol cu apa plata pe langa sa ii cresti. aia e mama, care creste!am zis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Adino, cum ne veselesti tu pe toate... Pup mamica de puisori sarbatoriti ... La multi ani ... sa creasca mari, frumosi si sanatosi! Si sa dea DD sa-ti calcam pe urme ASAP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adipapazi
sa nu uitam de tanoo, dar poate ramane el acas cu baietoi grasan de 6 kg la 2 luni (umbla zvonu la mine in mahala)si vine wifa lui.

adino, zvonu' care umbla prin mahalaua ta e corect, dar tre' sa mai punem cateva sute de grame
cum se simt piticii la 1 anisor? au fost cuminti la petrecere?
deci, eu n-am loc la intalneala...ce mi-ar fi placut intre atatea fete ; dar, nu-i problema, stau acas' cu bogdanel si vine nevasta-mea ...sa se mai recreeze
da' chiar a insirat samira numai delicatese pe aici, asa ca sa ne faca in ciuda...

Mergi la inceput